Подкрепете ни!




ХороскопИвелина Рускова / 2 май 2024

Месечна астрологична прогноза

Оставете несигурността зад гърба си. Хвърляйте се смело напред и опитвайте нови неща.


изображение: iStock
изображение: iStock
Този месец ще бъде идеален за тези, които планират да се заемат сериозно с кариерата си. Оставете несигурността зад гърба си: през май ще се отървете от умората и нерешителността, породили кризисни моменти в работата ви в миналото и ще се захванете с нови сили за изпълнението на планове и проекти. Май също ще бъде идеално време за творчество, всякакви интересни събития и експерименти. Хвърляйте се смело, ако ви бъде предложено да рискувате в състезание или да опитате нещо ново. Вие ще успеете!

Периодът до 7 май ще даде тон не само за целия месец, но и за втората половина на годината. Всичко, което започнете, помислите, кажете в този момент, впоследствие ще донесе богато изобилие – това се отнася както за добро, така и за лошо. Затова се опитайте да не влизате в конфликти, не се поддавайте на изкушението, придържайте се към добронамереност и търпение в отношенията с хората.

Овен
Представителите на зодия Овен през май може да се окажете в ситуация, в която ще трябва да изберете какво е най-добре да направите: животът ще ви предостави възможност да постигнете няколко цели наведнъж и вие сами ще трябва да решите коя е вашият приоритет. В течение на един месец ще изпитате или решителност, или апатия, и това ще бъде свързано с опити да прегърнете необятността. Не бива да се укорявате, ако не можете да направите всичко, което сте планирали: почивката е важен компонент от живота ви, така че не се натоварвайте. Май е месец на глобални дела за вас, така че не хабете енергията си за дребни неща, фокусирайте се върху крайния резултат.

Телец
Трябва да се подготвите за голям успех: през май ще има всички възможности за това. Очаква ви успех във всички области на живота, от семейството, до наистина глобални професионални проекти. Вашите амбиции ще бъдат доста смели и не се страхувайте да си поставяте големи цели

Близнаци
Май за представителите на зодия Близнаци е време на изненади, а за да бъдат те изключително приятни, трябва да ги приемате със здрав хумор и оптимизъм. Успокойте чувството си на нетърпение: много от вас биха искали нещата да се развиват малко по-бързо, но за всичко има време.

Рак
Очаква ви много интересен месец: няма да е спокоен, но ще бъде много продуктивен. Освен това ще имате чудесна възможност да оцените силните си страни и да разберете на какво сте способни. Съсредоточете се върху целите си и започнете да ги изпълнявате и ще имате много мотивация за големи постижения през месеца.

Лъв
Ще бъдете по-самоуверени, силни и целеустремени от всякога. В миналото сте работили усилено и май ще ви възнагради щедро за това с приятни събития, срещи и признание за заслугите ви. Ще трябва да прецените собствените си сили, тъй като в много близко бъдеще отговорността за живота ви ще падне изцяло върху вас. Ще завършите дори сложни проекти и задачи блестящо.

Дева
За представителите на зодия Дева май ще бъде хармоничен, спокоен, стабилен и малко скучен. Понеже през изминалите месеци Девите имаха много ярки и неочаквани събития, такова спокойствие ще ги задоволи напълно. Така че можете да се отпуснете и да се забавлявате. Астролозите съветват представителите на този знак да посветят месец май на нещата, които им доставят удоволствие.

Везни
За представителите на зодия Везни май ще бъде прекрасно време, когато ще се чувстват хармонични и уверени в почти всички сфери на живота. Везните могат да планират всичко за май: от сватба до откриване на собствен бизнес. Но трябва да обърнете специално внимание на семейните въпроси, особено ако отдавна планирате да закупите недвижим имот или да направите основен ремонт или по някакъв начин да обновите собствения си дом.

Скорпион
За представителите на зодия Скорпион май може да се нарече решаващ месец: звездите ще ви дадат възможност да промените нещо в живота си сериозно и за дълго време. Може да се наложи да поемете риск, но е важно първо да го обмислите внимателно. Това може да се отнася както за кариерата и личния ви живот, така и за здравето: ако планирате операция от дълго време, тогава май е точното време за това.

Стрелец
За представителите на зодия Стрелец май ще бъде наистина вълнуващ месец: очакват ви приключения и мистерии, някои събития в живота ви ще изглеждат наистина мистични за вас. Ще ви бъде интересно, ще можете да постигнете успех дори в онези области, които сега ви изглеждат напълно необичайни и непознати. Ще трябва да научите нещо , което по-късно ще се развие в напълно нова сфера на дейност.

Козирог
За представителите на зодия Козирог месец май ще бъде двусмислен: ще се движите между желанията си и очакванията на другите, и в резултат на това ще похабите много нерви, опитвайки се да съчетаете всичко това. Не трябва да попадате в този капан: очакванията на другите непрекъснато се променят и само вие сами знаете кое е най-добро за вас.

Водолей
За представителите на зодия Водолей май ще бъде един от най-интересните месеци в годината. Ще ви даде възможност да се изразите напълно творчески, да изразите себе си и да опитате нови творчески посоки. Това ще бъде месец на активен социален живот, признание, успехи и нови неща за правене.

Риби
За представителите на зодия Риби май ще бъде труден месец: може да възникнат ситуации, когато просто не разбирате какво точно трябва да направите и как да реагирате. Но не се отказвайте: може да има решение, но то не е толкова очевидно, колкото си мислите. Въпреки това през втората половина на месеца подобни спорни ситуации ще изчезнат и всичко ще се оправи.

Ивелина Рускова, астролог
0888 899 057
astroiva@abv.bg
@АSTROIVA

Любовниците – карта Таро за 17 май Хороскоп

Любовниците – карта Таро за 17 май

Днес може да прехвърчат любовни искри, но и да ни бъдат натиснати болезнени бутони

Колелото на Съдбата – карта Таро за 16 май Хороскоп

Колелото на Съдбата – карта Таро за 16 май

Пред нас се отварят нови възможности, ако се уповаваме на вярата си и вярваме в късмета си

Кралица Мечове – карта Таро за 15 май Хороскоп

Кралица Мечове – карта Таро за 15 май

След прахоляка от руините на Кулата днес отново се появява яснота

Кулата– карта Таро за 14 май Хороскоп

Кулата– карта Таро за 14 май

Каквото и да става, то не е случайно, а защото сме вървели в грешната посока

Четворка Жезли – карта Таро за 13 май Хороскоп

Четворка Жезли – карта Таро за 13 май

Днес е ден, в който да се веселим и да се свържем с хора със сродни интереси

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Във вторник бъдете по-дипломатични, в сряда действайте решително, неделя носи мощна изцелителна енергия

Деветка Пентакли – карта Таро за 12 май Хороскоп

Деветка Пентакли – карта Таро за 12 май

Днес е един от тези моменти, когато всичко изглежда по-светло и по-ярко

Десетка Жезли – карта Таро за 11 май Хороскоп

Десетка Жезли – карта Таро за 11 май

Много е вероятно да носим ограничаващи вярвания и навици

Ведически хороскоп за 10 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 10 май

Днес е Акшая Тритя – и денят е един от най-благоприятните и силни за тази година

Умереността – карта Таро за 10 май Хороскоп

Умереността – карта Таро за 10 май

От нас се иска да потърсим начин да съчетаем привидно несъчетаемото

Асо Мечове – карта Таро за 9 май Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 май

Успешен ден за поставяне на ново начало, в който може да получим осветляване по дадена тема

Глупакът – карта Таро за 8 май Хороскоп

Глупакът – карта Таро за 8 май

Невинността и детският оптимизъм ни водят напред и ни предпазват

Идва период на промяна Хороскоп

Идва период на промяна

Новолунието в Телец отваря пред нас портите на земната мъдрост и ни призовава към действие

Тройка Мечове – карта Таро за 7 май Хороскоп

Тройка Мечове – карта Таро за 7 май

След всяко падане ние се изправяме по-силни и мъдри отпреди

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

В сряда се възползвайте пълноценно от Амавася, петък идва със силата на един специален ден – Акшая Тритя

Седмица Чаши – карта Таро за 6 май Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 6 май

Предстоят ни решения, но все още не можем да направим крачка, защото нямаме яснота