Подкрепете ни!




ЗдравеИван Тодоров / 19 февруари 2024

Енергийното здраве на дома

Домовете ни са пронизани от нарастващо множество излъчвания, с които сме принудени да се справяме ежедневно. Как да се защитим?


снимки: Добрин Кашавелов и ShutterStock
снимки: Добрин Кашавелов и ShutterStock
Един от вселенските закони гласи, че всичко във Вселената излъчва и приема енергия. Ние непрекъснато обменяме информация със заобикалящия ни свят. Пространството около нас е изпълнено с хиляди видове излъчвания, повечето от които са невидими и това без съмнение се отразява върху енергетиката на дома.

Всъщност жилището ни акумулира нашите мисли, емоции и отношения в семейството – както положителни, така и отрицателни: гняв, обида, страх, спорове, отчужденост или обратно – взаимопомощ, искреност, подкрепа, увереност, любов. И така чрез нашите мисли и чувства ние изграждаме енергетиката на дома. Но съществуват и други фактори като мислите и чувствата на хората, живели в този дом преди нас, починалите ни предци, техническите и геопатогенни излъчвания и мн. др. Жилищата, които обитаваме, имат своята история, в която са „записани“ много събития, за които често дори не подозираме. Не е изненадващо, че има домове, в които силите ни напускат, ставаме сънливи, а дори и късметът сякаш ни изоставя.

ГЕОПАТОГЕННИ ПОЛЕТА

Значим фактор, влияещ на здравето ни, са геопатогенните излъчвания. Това са зони в дома, в които излъчванията от недрата на планетата се проявяват с аномално висока сила. При кратко пребиваване в такива зони човек чувства дискомфорт и безпричинен страх, а по-продължителен престой в геопатогенни зони предизвиква сериозни заболявания дори при напълно здрави хора. На такива места домашните любимци и растенията също често и упорито боледуват. Причина за това са мрежите на Хартман/Кюри, подземни води, разломи и напрежения в земната кора, радиация, подземни комуникации и други.


Много от силните източници на електромагнитни излъчвания проникват в нашите
домове отвън и ние не сме в състояние да повлияем на това. Такива са 5G антени на мобилните оператори, електропроводи, трафопостове, трамвайни и тролейбусни линии, подземни комуникации, метро линии.

Количеството геопатогенни зони е огромно. Всеки апартамент съдържа няколко такива, понякога много силни. Стените не са преграда за тези лъчения; те свободно преминават през тях, височината също не е от значение, тъй като се разпространяват значително над земната повърхност. Съществува статистика, според която всеки пети човек на планетата се намира под въздействие на една или друга форма на геопатогенно излъчване. Хората, изложени на геопатогенен стрес, стават раздразнителни и неустойчиви, а домашната атмосфера се изпълва с напрежение и конфликти.

ТЕХНОГЕНЕН СМОГ

Електромагнитното излъчване по същество е поток от заредени частици, повечето от които са невидими за нас. Не можем и да ги вкусим, или усетим и нямаме възможност да се предпазим от тях.



Средата, в която живеем, се пренасити с електроника. Нашият дом е препълнен с битови електроприбори, обградени сме от телефони, таблети, лаптопи, рутери... Антените на мобилните оператори никнат като гъби по покривите на жилищни и обществени сгради. Дори бебетата ни са обградени от камери и бейбифони. И това е малка част от излъчванията, които буквално „пронизват“ телата ни денонощно. Нощем, когато би трябвало да се отпуснем и възстановим, това влияние става особено вредно.

ОПАСНОСТИ ЗА ЗДРАВЕТО

Централната ни нервна система функционира чрез фини електрически импулси. Телата ни са електропроводими и ние сме много чувствителни към всяка промяна в лъченията около нас. Човек може да почива в среда, която е минимално натоварена от електромагнитни импулси – напрегнатост на електрическото поле под 5 V/m и магнитно поле под 2 милигауса. Често обаче поради неправилно изградени електрически инсталации, ключове и контакти, разположени в непосредствена близост до човешкото тяло, тези стойности достигат до 200 V/m напрежение и до 8 – 14 милигауса магнитно поле. Какво означава всичко това? Постепенно с времето човек става изнервен, неспокоен, губи съня си, изпада в психическо неравновесие, стойностите на кръвното му налягане се колебаят.


Хората, изложени на геопатогенен стрес, стават раздразнителни и неустойчиви,
а домашната атмосфера се изпълва с напрежение и кавги.

Често се случва бебета на няколко месеца и деца до 7-годишна възраст да изпадат в състояния, подобни на епилепсия, без да има видима физиологична, функционална или биохимична причина за това. Направените изследвания в повечето случаи регистрират превъзбудено състояние на централната нервна система. В помещения, разположени в близост до антени за мобилни комуникации, често се случва децата да изпадат в безпокойство, изпитват безпричинен страх, рязко се будят... После трудно заспиват и като цяло са в лабилно емоционално и здравословно състояние. Същото се случва и с възрастните.

Домовете ни са препълнени с битови електроуреди, обградени сме от телефони,
таблети, лаптопи, рутери, които ни облъчват непрекъснато.

След пандемията от COVID все повече хора пренесоха своите офиси в домовете си. Така нивата на техногенните натоварвания се увеличиха десетки, дори стотици пъти. Коварното е, че въздействието на този тип излъчвания (електромагнитни и геопатогенни) не е мигновено, тяхното влияние се натрупва постепенно. И поради забавеното действие най-често не осъзнаваме кой е източникът на проблема.

ПРАВНИ АСПЕКТИ

Много от силните източници на електромагнитни излъчвания проникват в нашите домове отвън и ние не сме в състояние да повлияем на това. Такива са 5G антени на мобилните оператори, електропроводи, трафопостове, трамвайни и тролейбусни линии, подземни комуникации, метро линии... Дори рутерите на съседите ни, поставени в близост до нашата спалня, могат да предизвикат силно натоварване и неспокоен сън. Държавните институции и мобилните оператори ни успокояват, че излъчването на 5G антените е в рамките на общоприетите норми за безопасност.

С други думи, трудно е да докажете, че ви е причинена вреда и да търсите обезщетение за влошеното си здраве. Но истината е, че няма „общоприети норми“, всяка държава решава сама за себе си. Ако разгледате внимателно Резолюцията от Залцбург от 2001 г., ще откриете, че нормите, приети от държавното законодателство на страни като Австрия, Швейцария и Великобритания (максимално допустимото напрежение за вътрешни помещения е от 0,05 до 0,50 V/m и плътност на излъчваната вълна от 10 до 1000 μW/cm²), са значително по-строги от тези на страни като Китай, Италия и България например. Но според мнозина специалисти дори по-строгите норми за безопасност на електромагнитните излъчвания значително надхвърлят допустимото за човека.

ДИАГНОСТИКА

Ако преди двадесет години акцентът на една радиестезична проверка на дома беше основно върху геопатогенните зони и излъчвания, днес е необходимо да се измери с прецизно оборудване за целия спектър от излъчвания на електрическите уреди в дома или офиса. Картината е наистина многократно по-сложна, защото когато се комбинират геопатогенни и техногенни излъчвания, начините и средствата за защита и хармонизация трябва да бъдат значително по-всеобхватни.

В миналото основно използвахме защитни пирамиди, конуси, радиални и локални катализатори, които позволяваха успешно екраниране на основните геопатогенни и част от техническите излъчвания. Днес това вече не е достатъчно.

КАК ДА СЕ ЗАЩИТИМ

Въпросът как да обезопасим дома от вредните излъчвания е ключов. Затова дълго време в Меtа Health изследвахме множество защити, разработени от учени от държави по целия свят. Бяхме водени от желанието да предоставим най-доброто от разработките в света за предпазване от вредни излъчвания и хармонизиране на жизнената среда и човека. Впечатляващи възможности и висока ефективност открихме в продуктите Rostock на австрийската компания Solid Sol и в момента сме представител на тяхната продукция в България. Компанията Solid Sol е един от лидерите в областта на квантовата медицина и произвежда широка гама от честотни препарати, есенции и защитни средства.


Меta Health предлага прецизно измерване на целия спектър излъчвания
от електрически уреди в дома и офиса

Представените от нас плакети за неутрализиране на различни видове вредни излъчвания и хармонизиране са най-иновационната част от техните продукти. Те представляват метални носители с вградена информация за хармонизиране и защита на дома, членовете на семейството, работното място и много друго. Действието на различните плакети, в зависимост от предназначението им, обхваща различни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, апартамента и много повече... Плакетите функционират върху измерими физически принципи. Благодарение на тях разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и други) се превръща в конструктивна енергия. Изборът ни се спря на тях, тъй като плакетите представляват напълно нов начин за справяне със стресови излъчвания и вибрации, а ефективността им е впечатляваща.


Плакетите са едни от най-съвременните и ефективни защитни средства.
Те образуват мощни защитни полета около човека и обитаваното от него пространство.


ЧРЕЗ ПЛАКЕТИТЕ Е ВЪЗМОЖНО:

  • Домът да бъде хармонизиран на много нива. Плакети, като „Щастлив дом“ например, помагат да се преструктурират и разградят старите стресиращи енергийни потоци (от предишни собственици или наематели, негативна атмосфера, заболявания, смъртни случаи и др.). Така домът се превръща в място на мир и сигурност, в което се усещаме уверени и защитени. Чувстваме се като хора, обединени от сърдечна връзка, в която се насърчават приемане, солидарност, грижа, даване и вземане без експлоатация, признателност и уважение.
  • Храната да бъде фино енергийно адаптирана към нас, така че да търпим възможно най-малко вреда от токсини, замърсители и генномодифицирани компоненти. Непоносимостта и алергиите към определени храни могат да бъдат сведени до минимум, а хранителните продукти да бъдат изпълнени с жизнена енергия и светлина.
  • Да хармонизираме работното място така, че да се чувстваме в него по-комфортно и да ни помогне да проявим с лекота качества като концентрация, въображение, радост, решителност, умение да общуваме.
  • Дори сме в състояние да променим енергийната реакция на тялото ни към алкохола, намалявайки опиянението и махмурлука. Черният ни дроб ще бъде много признателен за това.
В съвременния свят технологичния прогрес и икономическото развитие се приемат като основен приоритет, докато възможните негативни ефекти от техническите излъчвания, химически замърсявания, генномодифицирани храни и много други фактори влияещи върху здравето на хората се подценяват. Затова на всеки от нас се пада отговорността сам да обезопаси себе си, своите близки и жизнената си среда.




ПЛАКЕТИТЕ – СФЕРИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ:
  • Геопатогенни полета
  • Техногенен смог
  • Щастлив дом
  • Храна & Кухня
  • Супер ученик
  • Щастлив офис
  • Автомобил
  • и много други
За информация:
meta-health.bg
0887 491392
office@meta-health.bg


Иван Тодоров завършва филология в Русия. Работил е като кореспондент на БТА в Югоизточна Азия. Повече от 30 години се занимава с приложна радиестезия и технически радиестезични анализи на човешкото здраве и здравето на дома. Първи в България провежда официална диагностика и изграждане на защита от вредни излъчвания на голяма обществена сграда – тази на БТА. Специалист в областта на геопатологията, радиестезичната диагностика и защитата на дома и човека от вредни геопатогенни и технически излъчвания. Съсобственик на Meta Health. Има научни изследвания на водата и води курсове по радиестезия и себеразвитие. Автор на множество книги.

Статията е публикувана в Списание 8, бр. 2/2024 г.

Иде ли краят на слънцезащитните кремове? Здраве

Иде ли краят на слънцезащитните кремове?

Експертите коренно промениха мнението си как да се излагаме на слънчевите лъчи

Епидемия от киберхондрия Здраве

Епидемия от киберхондрия

Защо при здравна тревожност д-р Google нанася повече вреда, отколкото полза

5 най-полезни билки в България Здраве

5 най-полезни билки в България

Магията им се свързва с благосъстоянието на тялото и духа. По нашите ширини съществуват над 3600 растителни вида.

Сърцето ни трябва не само за обичане Здраве

Сърцето ни трябва не само за обичане

За него се грижим много добре с хранителната добавка „Кардиозон“

Д-р Меркола: Изписват ви лекарства без да има нужда, а после други, за да премахнат Здраве

Д-р Меркола: Изписват ви лекарства без да има нужда, а после други, за да премахнат страничните ефекти от първите

Пациентите с остеопороза и висок холестерол са тъпкани с хапчета, макар да няма сериозни рискове за здравето им

2026: В Ирландия етикетите върху алкохола ще предупреждават за цироза и рак Здраве

2026: В Ирландия етикетите върху алкохола ще предупреждават за цироза и рак

В магазините бутилките ще са далеч от храните и почти скрити, промоциите и рекламата са ограничени

Безглутеновият режим може да повлияе върху овладяването на Хашимото Здраве

Безглутеновият режим може да повлияе върху овладяването на Хашимото

Хипотеза: Имунната система атакува фрагменти от глутеновия протеин, наподобяващи тъканта на щитовидната жлеза

Битовата химия е опасна за мозъка Здраве

Битовата химия е опасна за мозъка

Nature Neuroscience: Домакинските препарати са свързани с неврологични заболявания

Билки против болка? Да, но след внимателно проучване на действието им. Здраве

Билки против болка? Да, но след внимателно проучване на действието им.

Употребата на лечебни растения трябва да е само след консултация с медицинско лице

Подагразон: билковият лек при подагра Здраве

Подагразон: билковият лек при подагра

Хранителната добавка обединява мощни царски билки за „царската болест“

Използват ли казината „времево изкривяване“, за да ви държат в капан Здраве

Използват ли казината „времево изкривяване“, за да ви държат в капан

Целта на казиното е да ви накара да останете достатъчно дълго, за да загубите

Болното дебело черво ни състарява преждевременно Здраве

Болното дебело черво ни състарява преждевременно

Неговият микробиом е свързан с биологичната възраст

60-минутна разходка с 4,5 км в час спасява от самота Здраве

60-минутна разходка с 4,5 км в час спасява от самота

Nature: Физическата активност компенсира депресивни състояние, свързани със социална изолация

Да останем с всичкия си до края Здраве

Да останем с всичкия си до края

Според акад. Бехтерев хората сами се докарват до слабоумие

Тай Чи е по-полезен за сваляне на кръвното от аеробните упражнения Здраве

Тай Чи е по-полезен за сваляне на кръвното от аеробните упражнения

Учени наблюдаваха 349 души в продължение на една година

Столетниците са с ниски нива на глюкоза, креатинин и пикочна киселина Здраве

Столетниците са с ниски нива на глюкоза, креатинин и пикочна киселина

Общият холестерол и желязото в кръвта им обаче са повече, сочат данните от ново проучване