Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Как душата избира своите родители?

Някои попадат на по-тежки условия, защото виждат в тях възможност за развитие

Джорджия Николова ще бъде лектор на целодневното събитие "Списание 8 НА ЖИВО" тази събота! Елате да чуете лекцията ѝ на тема "Мисията на живота ни" и да зададете своите въпроси към Слънчевото момиче! Билети за събитието можете да намерите тук.

Всяка душа слиза на Земята на точно определено място, при точно определени родители, в точно определено време. Тази комбинация е най-подходяща за личното ѝ развитие, за проявяването на качествата ѝ и за това тя да продължи своята мисия. 

За да дойде на Земята, която е едно училище, душата слиза там, където има условията и възможностите да се научат тези уроци по най-удобен начин. 

Друг аспект е къде тази душа ще бъде полезна сред хората на даденото място. Когато дойде време една душа да се преражда, тя слиза със сродни души в широкия смисъл. Те съпътстват мисията ѝ на Земята. Когато тя има пътека, по която да постигне някакви цели, сродните души са тези, които, образно казано, разчистват пътя. 

Решението на душата да слезе на Земята, на дадено място, при дадени обстоятелства, е за да ги използва като пространство за творене. Някои души избират по-тежки условия, защото виждат в тях възможност за развитие.


Как детето избира родителите си? 

Всяко тяло е един геометричен модел – алгоритъм, който има точен съвпад с алгоритъма на душата. Душата слиза в условия, където има и генетичен съвпад. Генетичните съдържания на родителите са тази комбинация от гени, която ще може да спомогне за развитието на душата. Това също е фактор, който има значение. Затова родителите и детето имат сходна геометрия – не само от гледна точка на генетиката. А душата, която едни родители могат да привлекат, има много силен съвпад с тях и лесно се установява резонанс

Душата се развива и има опитности, които са трептения. В развитието ѝ трептенията се покачват до един момент, в който достигат определена честота. Там, където има резонанс на планетата с индивидуалното трептене на душата, слиза и тя – защото е най-удобно и за тези, при които отива, и за самата нея. Думата „избор" се използва като етикет, но изборът е предопределен според условията, които ще бъдат благоприятни за душата, и тя ще бъде благоприятна за тези условия. 

В крайна сметка и родителите, и децата се избират взаимно. Изграждайки представата и идеала за мечтаното дете, родителите стават проводник на тези мисли и енергия, с които го привличат. Душата усеща това и слиза. Но в много случаи детето също кореспондира. Душата му има желание да дойде при точно определени личности. Така процесът е двупосочен – и родителите се радват да посрещнат тази душа, и душата се радва да бъде при тези родители. 

Понякога изглежда, че двете страни имат тежки взаимоотношения. Но те се градят на това, че душите имат много силна връзка и предварително са се съгласили, че ще могат да преодолеят всичко благодарение на любовта. В много случаи детето идва при сложни семейни взаимоотношения и ги изчиства. То е носител на нещо освобождаващо за тези души. Провокира ги в тяхното поведение и, общо казано, им изчиства кармата. С поведението си, като един нов елемент в семейството, то дава възможност за разширяване на съзнанието на родителите. Детето вдъхновява останалите и им помага да се развиват. 

ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Утробата е класна стая

Здравето, емоционалността, интелектът и дори творческите способности се залагат в 9-те месеца между зачатието и раждането повече »

Здраве
 
 
11

В бебезизходица

Донорството на яйцеклетки може
да помогне на 50 000 семейства да имат
свои деца; 985 жени вече са в списъка повече »

Здраве
 
 
3

Психология с душа

Холистичната АИТ психотерапия съчетава похвати от класическата наука с енергийни методи повече »

Здраве
 
 
4
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане