Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Каквото пожелаете на глас, ще се сбъдне

Астрологична прогноза за 4 януари

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Този 7-и лунен ден е провокиращ. Могат да ни подведат, така че да говорим много, казвайки необмислени думи. В този ден трябва по-малко да се бърбори напразно. Цялата околна природа, целият свят ще откликва на всяка наша дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни с думите: всичко, което кажете, може да се осъществи. 

Каквото пожелаете на глас за себе си или за другите – ще се сбъдне. 

Особено опасно в този ден е да се лъже, защото изреченото много скоро ще стане реалност. Но затова пък ще се сбъднат и всички добри желания. Много е хубаво да се помолим. Сънищата са пророчески, бързо се сбъдват. 

Деня ще започнем с малко повечко трудности и пречки, които на моменти може да създадат хаос, да ни разконцентрират. Но съвсем скоро ще успеем да се съберем и да влезем в нужния ритъм, независимо от всичко. Комуникацията също ще бъде леко затруднена, ще усетим малък дискомфорт, но искаме или не - бързо ще намерим правилния начин да излезем от ситуацията.

Все още сме леко отпуснати и не можем да влезем в работния ритъм след празниците, няма го темпото, няма го и желанието. Но от утре вече няма да се познаем – ще сме пълни с енергия, активни и бързо ще влезем в реалността на 2017 година.


ЗДРАВЕ

През този ден да не се пият много течности. Уязвима е кожата. Повишава се опасността от алергични прояви. Да се отбягват химичните лекарства и алкохолът, да се предпочитат билките. Да се подбира храната – внимавайте да не попаднете на развалена.

Да не се правят планови операции на сетивните органи, на черния дроб и краката. През този ден са уязвими краката, затова трябва да се ходи, но по малко.

Може да се правят операции на органите в коремната кухина.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Българският легонавт

Балон с хелий ще полети нагоре и ще ни покаже Балканския полуостров от 30 километра височина повече »

Космос
 
 
0

Научете най-новото от планетарните науки

Специалист от Оксфорд тази вечер изнася лекция в СУ повече »

Събития
 
 
0

Ще се осмелиш ли?

Как минаха Дните на предизвикателството повече »

Събития
 
 
1
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане