Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Ден за пречистване на душата и тялото

Астрологична прогноза за 5 януари

ПОЗИТИВИ

Днешният ден е изпъстрен с много сила, воля, амбиции и желания. Усещаме се доста отпочинали и вече сме се взели в ръце. Време е за действие!

Всичко, което ще правим, ще бъде подплатено с много целеустременост от наша страна. Енергията и волята, които ще изкараме днес от скритите си резерви, ще учудят всички, включително и нас самите.

Вече сме наясно със себе си, със своите цели и планове, няма да се чувстваме объркани и разконцентрирани. Никой няма да успее да замъгли съзнанието ни, както беше през изминалите дни.


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

На моменти може да има някаква вътрешна борба, съпротива и напрежение вътре в нас, които е добре да се помъчим да преодолеем. Не бива да сме разпуснати и егоистични. 

Този 8-и лунен ден е за пречистване на душата и тялото. 

Хубаво е днес честно да признаем пред себе си своите грехове. Денят е подходящ да се освободим от тях – лесно ще се каем, лесно ще прощаваме и на другите. Така че нека не изпускаме благоприятната възможност: това е ден за покаяние и обмисляне на живота! 


ЗДРАВЕ

Уязвима е главата и не бива да се правят операции там, освен спешни. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се правят манипулации на ушите.

Денят е добър за процедури и операции на бъбреците.

Сънищата днес могат да предсказват. Насън може да видим намеци за истинското си предназначение в живота, за това с какво трябва да се занимаваме. 

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Не можеш да избегнеш кармата на рода си

Левски и Ботев се раждат, за да възродят нацията. Теорията на родовата съвест обяснява защо повече »

Загадки
 
 
10

Краят на тъмнината

Какво ни вещае западната астрология пред започващата 2012-а повече »

Загадки
 
 
0

Мъдри като змиите

Навлизаме в годината
на черното влечуго повече »

Загадки
 
 
3
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане