Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Отдайте се на удоволствията на живота

Астрологична дневна прогноза за 7 януари

ПОЗИТИВИ

Ден за активен отдих. Протичането на жизнените енергии в човешкия организъм се усилва, силите могат да се проявят като мощен поток. Именно той трябва да се насочи към укрепване на отношенията в семейството, подобряване на дома.

Изключително силен и положителен може да бъде денят ни, ще сме изпълнени с много приятни желания и емоции. Ще сме настроени към удоволствията от живота и най-вече: ще знаем как да ги постигнем, защото ще имаме всичко необходимо.
Съботният ден ще ни предостави мека, топла, приятна и положителна енергия. Всяка наша дейност днес ще върви леко, спокойно и ползотворно.

Отдайте се на почивния ден, на всякакви удоволствия и глезотийки, не мислете много за работа, оставете нещата да се случват от само себе си. А е и празник - честит Ивановден! На именниците желая много здраве, любов и хармония в живота! 

Релаксирайте и се разтоварвайте в пълния смисъл на думата, намерете време за хубавa храна и хубаво вино. Всичко това много ще ви разтовари и зареди, за да имате за идващата седмица сили и енергия.


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

В 10-и лунен ден е недопустимо вкъщи да се проявяват отрицателни емоции. Избягвайте всякакви конфликти с роднините.

Препоръчва се медитация над собствената карма и тази на рода с цел да си изясните линията на собствения живот, за укрепване на дома и семейството.


ЗДРАВЕ

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и ендокринната система. Не е препоръчително да се правят операции на гърлото и шията, както и на хранопровода. Може да сме чувствителни към хранителни продукти и затова трябва да сме внимателни при подбора на храна. Тя трябва да е качествена и в умерено количество. Гладуването е противопоказно. Добро време за зачатие.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Техники за релаксация

И защо имаме особена нужда от нея в едни от най-стресираните дни на годината - съветите на Вита Рама повече »

Здраве
 
 
0

Конят е минималист

Започна новата година по китайския календар повече »

Събития
 
 
2

Астрология за начинаещи

Заповядайте на безплатен курс при консултанта на Списание 8 Галя Герасимова повече »

Събития
 
 
2
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане