Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Бързай бавно!

Астрологична прогноза за 8 януари

ПОЗИТИВИ

11-и лунен ден. Всичко, което предприемаме днес, трябва да се прави осъзнато. Трябва да се пристъпва към действие, само ако разбираме целия процес до края му. Задължително условие е действието да се доведе до логичен резултат. Днес е добре да се молим, да се грижим за близките си, да им правим подаръци – въобще, колкото може повече да изливаме любовта си към другите.

Ще ни се иска да си подсигурим комфорт, удоволствия и спокойствие.


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Най-мощният в енергетичен план ден. С енергията днес – като цяло, по-внимателно.

В човешкия организъм се отключват мощни сили и ако не знаем как да ги управляваме, може без да искаме да направим грешка.
И най-важното: да не планираме за този ден много интелектуални или физически натоварвания. От утре вече можем да се насочим смело към целите и плановете си, защото днес ретроградният Меркурий тръгва в правилната си посока. 

На моменти може да усещаме хаос и да не успяваме правилно да насочим своите действия и усилия. Така или иначе потенциала си го имаме, желанието също, но самата обстановка и енергия не са готови да посрещнат всичко това. Ето защо през днешния ден може да се съсредоточим върху желанията си, да направим план за действие, за да ги удовлетворим от утре.

Не трябва да бъдем бързи, сприхави и спонтанни, да не вземаме импулсивни решения, а всичко да премисляме бавно. Това ще е в наш плюс след време. Спомнете си: „Бързата работа срам за майстора."


ЗДРАВЕ

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е препоръчително да се правят операции на гърлото, шията, хранопровода. През този ден може да бъдем чувствителни към хранителни продукти и затова трябва да сме внимателни при подбора на храна. Гладуването е противопоказно. Храната трябва да е качествена и в умерено количество. Добро време за зачатие.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Как влияе лечебното намерение върху клетките на мозъка ни

източник: http://www.collective-evolution.com

Излъчената мисъл води до физиологични промени, доказаха американски учени повече »

Наука
 
 
9

Арменски тайни за здраве

Смях и древни практики побеждават болестите. Запознайте се с Моника Балаян тази събота в кино „Люмиер“! повече »

Здраве
 
 
1

Д-р Мартин Еремиев: Здравият кръст зависи от бюрото

снимки: Владимир Мачоков

Не си изпуквайте пръстите, нито други стави. Удовлетворението идва от звука, а не от реално наместване повече »

Здраве
 
 
1
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане