Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Дайте път на новото!

Астрологична дневна прогноза за 10 януари

ПОЗИТИВИ

13-ият лунен ден е магичен! В това денонощие се случват процеси на подмладяване на организма. 

Хубаво е да се заемем със себе си. В този ден е добре да получаваме нова информация – да четем книги, позволяващи ни да разберем по-добре себе си и света. Хубаво е да се започва нов цикъл на обучение. Денят е добър за учене, за контакти в група. Също и ден за натрупване на информация. 

Не трябва да сме пасивни в този ден. Той е свързан най-вече с общуване, комуникация, движение! Въпреки че не всичко ще тръгне по вода и от време на време ще имаме леки спънки и трудности в осъществяването на целта си, не трябва да се отчайваме!


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Могат да се проявят стари проблеми, но нека посрещнем това със спокойствие, да опитаме да не се нервираме, а да изгладим проблемите и ако е възможно - да ги разрешим. Ако успеем, ще получим нови сили за нов живот. Денят ще ни помогне да се освободим лесно от бремето на миналото, ако то ни притиска и ни пречи да живеем. Дайте път на новото, не се привързвайте към старото, то ни пречи понякога, дори без да го осъзнаваме.

Приемете нещата спокойно, не изпадайте в гневни изблици или в противоречие със самите себе си или с другите. Това няма да ви доведе до нищо положително. В определени моменти от живота трябва смирение!


ЗДРАВЕ

Сънищата по принцип не са обикновени – може да сънуваме трудности и проблеми, които наистина ни преследват в живота, но да са в символична форма. При всички положения да се опитаме да ги разберем – сънищата са правдоподобни и отразяват проблеми, които трябва да решим.

Противопоказни са всички процедури и операции на белите дробове. Добре е да се вземат лекарства за черния дроб. Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени помещения. Денят е добър за водни процедури и за плуване.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Не можеш да избегнеш кармата на рода си

Левски и Ботев се раждат, за да възродят нацията. Теорията на родовата съвест обяснява защо повече »

Загадки
 
 
10

Краят на тъмнината

Какво ни вещае западната астрология пред започващата 2012-а повече »

Загадки
 
 
0

Мъдри като змиите

Навлизаме в годината
на черното влечуго повече »

Загадки
 
 
3
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане