Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Започнатото днес се увенчава с успех

Астрологична дневна прогноза за 11 януари

ПОЗИТИВИ

14-и лунен ден. Не го изпускайте! Той е изключителен за старта на всяко начинание. Всичко, започнато в този ден, се увенчава с успех. Следващият такъв шанс ще дойде след месец.

Полезна е работата със свещени текстове. Получавате тайно знание. През деня изведнъж ще почувствате прилив на чувства и емоции. Ще търсите и ще очаквате да получите ласки, нежност и разбиране от любимите си хора. Обърнете повече внимание на семейството си. Този ден е прекрасен и затова трябва да се възползвате максимално. Вечерта се отдайте изцяло на домашния уют и атмосфера, там ще усетите спокойствие и ще се отпуснете.

Любовните отношения ще се хармонизират и засилят. Ще им отдадем голямо значение и време. Прекрасен и емоционален ден, наслаждавайте му се с пълна сила.

Полезна е всяка физическа работа. 


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

В този ден може да ни навестяват малко мъка, печал или меланхолия.  Трябва да ги пропъждаме и да се захващаме смело с работа. Ако меланхолията не отстъпва –  хубаво би било да си организираме голямо физическо натоварване.

Когато се събудим, не трябва да бързаме да скачаме веднага от леглото, а е хубаво да се замислим и да си спомним какво сме сънували. Анализирайте съня си – той е важен.

Днес ще сме малко по-чувствителни, сантиментални, с по-променливо настроение. Всяко нещо ще ни влияе, лесно ще успяват да ни наранят или обидят другите, със или без причина. Но не трябва да се впрягаме и да изживяваме всяко нещо драматично.

Всичко, което е свързано с дом, семейство, деца, родители, род, традиции и корени, ще е на челно място. Именно там ще протичат по-важните събития днес.


ЗДРАВЕ

Уязвими са стомахът, дванадесетопръстникът и е желателно да не се правят там операции. Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки и наркотици. 

Препоръчително е да се правят процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Денят е добър за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Не можеш да избегнеш кармата на рода си

Левски и Ботев се раждат, за да възродят нацията. Теорията на родовата съвест обяснява защо повече »

Загадки
 
 
10

Краят на тъмнината

Какво ни вещае западната астрология пред започващата 2012-а повече »

Загадки
 
 
0

Мъдри като змиите

Навлизаме в годината
на черното влечуго повече »

Загадки
 
 
3
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане