Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Започнатото днес се увенчава с успех

Астрологична дневна прогноза за 11 януари

ПОЗИТИВИ

14-и лунен ден. Не го изпускайте! Той е изключителен за старта на всяко начинание. Всичко, започнато в този ден, се увенчава с успех. Следващият такъв шанс ще дойде след месец.

Полезна е работата със свещени текстове. Получавате тайно знание. През деня изведнъж ще почувствате прилив на чувства и емоции. Ще търсите и ще очаквате да получите ласки, нежност и разбиране от любимите си хора. Обърнете повече внимание на семейството си. Този ден е прекрасен и затова трябва да се възползвате максимално. Вечерта се отдайте изцяло на домашния уют и атмосфера, там ще усетите спокойствие и ще се отпуснете.

Любовните отношения ще се хармонизират и засилят. Ще им отдадем голямо значение и време. Прекрасен и емоционален ден, наслаждавайте му се с пълна сила.

Полезна е всяка физическа работа. 


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

В този ден може да ни навестяват малко мъка, печал или меланхолия.  Трябва да ги пропъждаме и да се захващаме смело с работа. Ако меланхолията не отстъпва –  хубаво би било да си организираме голямо физическо натоварване.

Когато се събудим, не трябва да бързаме да скачаме веднага от леглото, а е хубаво да се замислим и да си спомним какво сме сънували. Анализирайте съня си – той е важен.

Днес ще сме малко по-чувствителни, сантиментални, с по-променливо настроение. Всяко нещо ще ни влияе, лесно ще успяват да ни наранят или обидят другите, със или без причина. Но не трябва да се впрягаме и да изживяваме всяко нещо драматично.

Всичко, което е свързано с дом, семейство, деца, родители, род, традиции и корени, ще е на челно място. Именно там ще протичат по-важните събития днес.


ЗДРАВЕ

Уязвими са стомахът, дванадесетопръстникът и е желателно да не се правят там операции. Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки и наркотици. 

Препоръчително е да се правят процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Денят е добър за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Виолета Коцева: Баенето връща нарушения космически порядък

снимки: Владимир Мачоков и екип-СУ

Днес все по-често в ролята на баячи влизат мъже, разказва етноложката, която изследва лечителските ритуали в югоизточна България повече »

Наука
 
 
6

Те ти, булка, Спасовден!

Поговорката се използва за нещо, случило се внезапно, сварило човек неподготвен.
Но какво ли е сполитало българските
жени на този празник? повече »

Наука
 
 
22

Токсични или не?

снимка: http://finansirane.net/wp-content/uploads/2014/11/bitten-red-apple.jpg

Учени анализират вредни ли са наистина 8 коктейла от химикали, които срещаме всеки ден повече »

Здраве
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане