Политика за защита на клиентски данни

Съобразно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп и поправка на своите лични данни, които е въвел или са станали достояние на „Клуб 8“ ООД при ползването на електрония магазин.

Приемайки настоящите условия, потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от „Клуб 8“ ООД по електронен път при доставка на поръчаните стоки и при необходимост от установяване на връзка от служител на „Клуб 8“ ООД.

„Клуб 8“ ООД изрично уведомява, че предоставените от потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели. Личната информация, която потребителят предоставя на „Клуб 8“ ООД с цел получаването на продукти, предлагани от този сайт, е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.

Потребителят получава желаните от него потребителско име (в случай, че не се ползва от вече регистриран потребител) и парола за достъп до всички услуги на spisanie8.bg, след като извърши процеса на регистрация.

В случай на загубване (забравяне) на паролата и искане от страна на потребителя- „Клуб 8“ ООД се задължава да изпрати нова такава на електронен адрес, посочен от потребителя.

„Клуб 8“ ООД не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби, възникнали поради неспазване на разпоредбите на настоящата точка.

Потребителят няма право да излага или изпраща от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. „Клуб 8“ ООД използва изпратената от потребителя информация единствено, за да помогне да бъде заявена дадена поръчка или да бъде изпълнена дадена транзакция, да поддържа контакт и информира потребителя.

Сайтът използва "бисквитки" за ваше удобство и запазване на информацията в процеса на поръчката.

Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане