Алтернативна медицина чрез фол тест, хомеопатични и природни лекарства

Алтернативна медицина чрез фол тест, хомеопатични и природни лекарства

Цена: 30.00 лв.

Купи

238 клинични случаи с коментари

В основата на всички разсъждения лежат идеите на съвременната квантова физика, че всичко в нашия материален свят е вибрация, енергия и информация, че клетките на човешкото тяло постоянно обменят енергия и информация помежду си и с околната среда и че всички функционални неблагополучия могат да се изправят чрез подаване на кванти енергия, резонансна на нуждите на организма в даден момент.

В книгата са интегрирани съвременни познания по микробиология и паразитология в комбинация с метода на д-р Райнхолд Фол за измерване на специфичното кожно съпротивление в точките на китайските меридиани и Фол меридианите, при въведени лечебни условия (окислителна, или антиоксидантна среда), диетични режими, според особеностите на патогените. Приложени са специфични за тях хомеопатични, вибрационни и билкови лечебни средства.

Представени са общо 238 клинични случая. От тях 83 представляват диагностика и лечение на заболявания с вирусна етиология като хепатити, папилома вируси и много други тежки вирусни инфекции; 76 случая показват алтернативно лечение на бактериални патогени с помощта на специфични за тях хомеопатични и потенцирани нови билкови лекарства; представени са 19 случая на сериозни гъбични инфекции и са описани 60 клинични случая с паразитна етиология, лекувани с билкови тинктури. Предложени са нови, нетоксични билкови състави, подходящи за малки деца и бременни жени.
Книгата е мост между официалната, китайската медицина, хомеопатията и природната медицина. Тя е послание към болните хора и към техните лечители, че има надежда за интегрална медицина, успешна, нежна и хуманна.
Надежда Григорова е химик, хомеопат и фармацевт. Тази книга сумира нейния двадесетгодишен опит в областта на алтернативната медицина, практикувана в Африка и България.

Издателство: Аргус