Подкрепете ни!
Дванадесетте царства на светлината

Дванадесетте царства на светлината

Цена: 13.00 лв.

Купи

Книгата на Гал Сасон свързва представите за прекрасните съзвездия и планети с мистичните кабалистични знания

„Дванадесетте царства на светлината“ на Гал Сасон е уникална астрологична книга, свързваща представите за прекрасните съзвездия и планети с мистичните кабалистични знания. При интерпретацията на астрологичните знаци към традиционната структура космос-време се добавя и трето измерение – духовният компонент.

Като комбинира неостаряващите прозрения на астрологията с дълбоката архетипна мъдрост на кабала, тази книга дава отговор на много въпроси, вълнуващи хора с различни житейски пътища, независимо от тяхната културна среда, възраст, пол и професия. Тя ще ви води към нови астрологични прозрения и ще ви даде възможност да си изясните вашата цел в живота, да си създадете обкръжение от хора, сред които искате да живеете, които ще разбирате и на които ще съчувствате.

„Дванадесетте царства на светлината“ прониква в житейската синхроничност, докосва се до космическата вселенска терминология на кабала и разширява локалните измерения на астрологията, подготвя ви за истински космически навигатор, който умее да направлява циклите и промените на собствената си съдба.
Издателство: Кибеа