Електро-акупунктура по метода на Фол (ЕАФ) и хомеопатия

Електро-акупунктура по метода на Фол (ЕАФ) и хомеопатия

Цена: 15.00 лв.

Купи

Методът „Електро-акупунктура по метода на д-р Фол“ представлява измерване на специфичното съпротивление в точките на Китайските и Фол меридианите на човешкото тяло. Той се прилага за диагностика на нарушенията във функцията на различни органи и системи и дава възможност за намиране на подходящи лечебни средства за постигане на стабилна хомеостаза и възвръщане на организма към здраве.

Методът се базира на новата квантова енерго-информационна парадигма. Той е стъпка по пътя на бъдещата интегрална медицина, с нежен и хуманен подход към здравето на човека.
Ако сте хомеопат и желаете да научите повече за ефекта на хомеопатичните лекарства върху бактерии, вируси и паразити, може би ще Ви вдъхнови това, което ще намерите в таблиците, включени в тази книга.

Ако сте натуропат и искате да разкриете и лекувате дълбоките причини за алергиите на Вашите пациенти, то погледнете разделите за алергии и бактериални патогени.
Ако сте практикуващ лекар и търсите етиологията на необясними симптоми, може би ще Ви заинтригуват разделите за вируси и гъбични патогени.
Ако не сте специалист, то книгата ще ви даде най-малкото нов поглед към света на алтернативната медицина и нейните удивителни възможности.

Надежда Григорова е химик, хомеопат и фармацевт. Книгата сумира резултатите от нейната 11-годишна практика като натуропат в Африка, където тя е изследвала действието на много хомеопатични лекарства върху различни патогени, като е тествала пациенти с апарат по метода на д-р Фол.

Издателство: Аргус