Подкрепете ни!
МирАХар: Училището на Светлината

МирАХар: Училището на Светлината

Цена: 25.00 лв.

Купи

Тази Книга е

Книга Жива, Книга за Живота,

Книга за Истини живи, от Живота за Живота.

Тя е създадена за Хора, за Родители, Деца, Учители.

Да я четат Родители - Учители!

Да я четат Учители - Родители!

Да я четат Родителите на Децата си!

Да я четат Децата на Родителите си!

За ни се откриват Истините!

За да се множи Разумното - Доброто,

и да пребъдва Любовта,

от Семейството в Рода, от Рода в Родовете,

от Родвете в Народите,

по цялата наша прекрасна Земя,

за вечни Времена!

 

През Годините Аз бях посветен в естествени Методи за Лечение и Самолечение, на Малцина известни езотерични Практики за Развитие на Духа и Тялото. Изучавах и практикувах традиционни Бойни Изкуства - като Част от приложните образователни Изкуства и събирах, учех, обучавах, практикувах-живеех и живея придобитото Познание.
Осъзнал Целостта на Живота, Ролята на личния Пример и на Средата, в която израства Човек, Аз концентрирах своето Дело в Създаване на цялостни Методи и Системи за практично приложно Знание в четирите основни Области от Живота - Здраве, Сигурност, Личностно - Духовно Развитие и Реализация на Личността в нейната най-висша Форма на Проявление.
Спомнил Миналото си, осъзнал Настоящето, Аз виждам Бъдещето - Бъдеще, което има Нужда от Добро, тук и сега в Настоящето.
А за да прави Добро, Човек трябва да възпита в себе си Добродетелите, да ги постави за Основа и с Помоща на истинно приложно Знание да стане Обладател на естествена Сила и жива Мъдрост, защото само тогава той ще мисли, говори, чувства и прави само Едно - Добро!

от автора