Подкрепете ни!
Пътуване в минали животи

Пътуване в минали животи

Цена: 16.00 лв.

Купи

Как паралелните реалности влияят върху нашите взаимоотношения, изцеление и трансформация

Регресионистът Мира Кели споделя животопроменящите уроци, научени от клиентите й, за да ви помогне да намерите подкрепа и разбиране и да ви вдъхне сили за собственото ви израстване. Мира ви учи как да се свързвате с Висшия си Аз във всеки момент, за да получите напътствия. Ще разберете как всичко около вас е само ваше отражение, защо е важно да прощавате, защо имате право да обичате себе си и как Вселената винаги ви подкрепя любящо и безусловно.

Историите на тези страници ще ви помогнат да откриете как да лекувате тялото, ума и духа си, когато научите повече за естеството на времето, за кармата, съдбата и свободната воля – както и как всеки избор създава за вас нова реалност. Ще разберете как регресията е помогнала на други хора да се пренесат в реалност на здраве и благополучие и ще бъдете насочени как да постигнете същото и за себе си.

Подгответе се за мощна трансформация, след като усвоите дълбоките уроци на вашите минали животи!

Допълнителна информация

Из мнението на един читател:

Така че самата регресия като инструмент е номинирана за поддържаща роля. В главната роля е съвсем реалната възможност да излекуваме настоящето си, работейки със своето минало. Каквото и да сме си мислели до този момент за регресията.

Издателство: Кибеа