Устойчивост от сърцето

Устойчивост от сърцето

Цена: 18.00 лв.

Купи

Силата да процъфтяваме по време на крайности

Това не е книга за личностно развитие. Това е нещо много повече. Това е средство да разберем света, в който живеем днес, и как да се справим успешно с огромните промени, които се случват на всички нива.

В „Устойчивост от сърцето“ Грег Брейдън ни дава ключ не само как да оцелеем, но и как да процъфтяваме в екстремните времена, на които сме съвременници. Отговорът идва, като Брейдън комбинира знанията си за най-новите постижения в науката и за мъдростта в древните традиции.

Така той успява да стигне до сърцето на фундаменталния въпрос, който всеки от нас си е задавал: как да направя живота си по-добър за мен и моето семейство. Отговорът, който Грег Брейдън дава, е уникален и съдържа:
  • Обяснение за трите глобални цикъла, които преобразуват личния ни професионален път, финанси и начин на живот
  • Петте качества, които трябва да притежаваме и които определят личната ни устойчивост в живота
  • Прости стратегии за устойчивост, базирани на връзката ни със сърцето
  • И още много…
Всички духовни учения ни казват, че трябва да живеем от сърцето си. Нещо, което е толкова трудно да възприемем в нашия ориентиран към логиката и мисленето свят. А ето че науката днес доказва това, което древните мъдреци отдавна са знаели. Учените откриват в сърцето ни клетки, подобни на клетките на мозъка. И макар и не много на брой тези клетки играят важна роля при изграждането на личната ни устойчивост и благоденствие. Мощната връзка между мозъка и сърцето, която може да се осъществи благодарение на тези клетки, е портал към мъдростта на сърцето и най-дълбоките нива на нашата интуиция, както и вход към подсъзнанието ни.

Присъединете се към пътешествието, на което ни кани Грег Брейдън, по време на което той разкрива мистерията на времето, в което живеем, за да ни помогне да достигнем до нашата лична сила да процъфтяваме в живота!

„Грег Брейдън е рядко срещана комбинация от учен, визионер и писател, който притежава способността да говори на ума ни, като в същото време докосва мъдростта, скрита в сърцето ни.”
Д-р Дийпак Чопра
Издателство: Turning Point