Номерология на успеха

Номерология на успеха 23.00 лв.   25.00 лв.
Списание 8 препоръчва
Милена Иванова - Еа е нумеролог, шамбала лечител, сертифициран ангелски терапевт, фъншуй експерт и специалист по личностно развитие.
Завършила е езотерична нумерологична психология в Русия. Десет години специализира в областта на личностното развитие и сертифицира ангелска терапия при Дорийн Върчу. Автор е на многобройни статии и дневни нумерологични прогнози за най-четените сайтове у нас. Участва със собствена рубрика Магията на числата в една от най-гледаните телевизии и често е канена като консултант нумеролог в различни телевизионни предавания. Работи с много хора в индивидуални и групови сесии. Водещ е на редица нумерологични обучения, курсове и семинари. Номерология на успеха е първата й книга, която събира десетгодишната й работа. В нея се разглеждат 45 Еа напътствия под формата на карти таро с лечебни картини и придружаващи ги числови кодове, които да използвате като квантово средство за лечение. 

Всяко напътствие и код са свързани с основна житейска тема и идват при вас, за да ви научат на нещо. Целта на тази книга е да ви помогне бързо и лесно да сътворите успеха в живота си. Числата са магичният ключ на Вселената, чрез който да отворите вратата към успеха, щастието и любовта. Картините в книгата са своеобразни нумерологични мандали, лично рисувани от Милена, които да използвате като инструмент за навлизане дълбоко в себе си и духовния си свят. Книгата ще ви даде прекрасна възможност да преживеете личностната и  духовната си същност по един различен и вълнуващ начин.

*