Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Дом за шампиони от морски контейнери

Нека бъдем по-добри, призовава авторът на проекта

Снимки: Фейсбук
Снимки: Фейсбук
За дни една радостна и благородна новина от фейсбук събра над 2000 харесвания и 600 споделяния. Тя е от профила на Звезделин Минчев, търговски директор на Modul Metal System. Коментарите под поста са "Благодаря!", "Прекрасно е!", "Адмирации!", "Браво!". Вижте защо...

Скъпи Приятели,

Искам да споделя с вас, това което направихме с моя партньор арх.Румен Първанов.

Построихме, обзаведохме напълно и дарихме безвъзмездно сграда тип общежитие от използвани морски контейнери на децата от спортното 153-о училище, София. Неотдавна младите спортисти се нанесоха и вече живеят там.

Проекта осъществихме изцяло като благотворителна акция с помощта на дарители и с наши средства и възможности. С което считам, че изпълних част от дълга си към обществото и няма да спра дотук с подобни инициативи.

Защо давам гласност, ще попитате. Бях провокиран от пост на мой приятел, че подобни инициативи са само с цел разединяване и внасяне на разкол между хората! А това е проект, върху който работих дълго време, проект, в който вложих всичките си сили, много емоция и немалко средства. И съм горд от крайния резултат, щастлив и удовлетворен. Искам също така да благодаря на всички дарители, които се отзоваха, и на приятелите, които помагаха на място, с двете си ръце, тъй като и физическата работа не бе малко.

Благодаря ви!

Нека бъдем по-добри!

Да инвестираме в бъдещето на нашите деца е моето лично кредо в живота!!!
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

И аз мога!

Кампанията помага за адаптирането на жилища на деца с увреждания, вижте как помогна на Надежда повече »

Събития
 
 
0

Екопътека към скалните манастири на Шуменското плато

Финансирана е от Райфайзенбанк и дарителската инициатива “Избери, за да помогнеш” повече »

Събития
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане