Твоят космос

NewAge: в света на мистиката и духовното развитие

Никой не би могъл да ви каже каква е вашата истинска същност

NewAge: в света на мистиката и духовното развитие
Събуждането към духовния свят е процес, който ви повежда към божественото и помага да откриете значение и святост във всекидневния живот. Искрено да погледнете в себе си и в живота, който водите, да се изправите пред стените на страха, да се освободите от старите негативни модели, да се заредите с мотивация и смело да пристъпите към своето утре. 

Същността на духовното развитие и трансформация е да постигнете хармония между вашия вътрешен и външен живот, да разчистите емоционалния и мисловния безпорядък, за да чуете посланията на душата си. 

Никой не би могъл да ви каже каква е вашата истинска същност. Едва когато се потопите в дълбините на съществото си, истината за душата ви започва да извира оттам. Вашата лична вибрация се повишава, докато усвоявате душевните си уроци и така давате енергия на всеки, с когото се срещате.  С всяка крачка, която правите напред, допринасяте за изцелението на цялата планета. Приемайки духовната си същност, започвате да служите на човечеството по най-висш начин.

Щом вътрешно сте готови да поемете към себе си и тайнствата на духовното развитие, открито го заявете пред Вселената и любящите ѝ сили ще ви подкрепят, ще ви тласнат по най-точните пътечки, подходящи за вас. В живота ви ще започнат да се проявяват повече синхронности и привидни съвпадения. 

Но ние с вас знаем, че съвпадения няма, нали? За всички вас, които неслучайно сте тук, споделяме ви Newage.bg – портала за духовно развитие, който ежедневно разкрива на своите читатели мистиката на Духовния свят. 

Раздел „Духовно развитие" ще ви „повика" да надникнете в него, когато имате потребност да се докоснете до законите на Духа, да опознаете Егото, да се научите как да творите със силата на мисълта, да почерпите от мъдростта на духовните учители, да се потопите в звученето на медитативна и релаксираща музика или да опознаете света на йогата.

Раздел „Езотерика" отваря портите към мистичното с послания от Висш разум, разкази за опитност извън тялото, упражнения за проява на свръхспособности. Защото има и стъпки, които е нужно да бъдат извървени и преминати, преди човек да може да си обясни значението на квантовата физика, силата на енергийните вибрации в природата. Медитативните практики, описани в раздел „Чакри", ще ви помогнат да постигнете хармония, а чрез подробната информация за аурата и различните ѝ цветове ще опознаете в дълбочина своето енергийно поле. Едно от вълшебствата в сайта е богатият каталог с информация за кристали и камъни, как да ги подбираме, как да влезем в контакт с техния енергийно-информационен поток, както и съвети за пречистване и работа с тях. За почитателите на фън шуй са публикувани полезни съвети и техники за изразяване на интуитивното усещане за едно място според древната китайска система.

В раздел „Алтернативно лечение" ще стане дума за диагностика с аюрведа, основни принципи и хранене според индийската холистичната медицинска система. Ако искате да узнаете емоционалната причина за болестта и как да лекувате себе си или другите чрез енергия, надникнете в категория „Рейки". Друг метод за алтернативно лечение е любимата на мнозина от нас ароматерапия – начин на приложение и информация за различните етерични масла ще откриете в едноименната категория в портала за духовно развитие Newage.bg. Методи за народно лечение – с домашни средства и целебните свойства на растенията, основи на лечебното хранене и видове суперхрани - всичко това също намира своето място в категория „Алтернативно лечение". 

Раздел „Медия" събира множество статии, свързани с природата и здравето, необяснимите на пръв поглед неща, технологии, методи за самоконтрол и мотивация, справочник и информация за провеждани събития. 

В своя онлайн магазин NewAge радва читателите с богат каталог от продукти – от мистиката на амулетите и талисманите, през вълшебството на естествените камъни и бижута с тях, до мъдростта на книгите, йога пособия, магията на козметиката и много други.

Заповядайте да се поглезите!
Всевишния си избрал за свое прибежище... Твоят космос

Всевишния си избрал за свое прибежище...

Пътеводител за Книгата, която винаги ще ти помогне в нужда

Ден за уединение и смирение Твоят космос

Ден за уединение и смирение

Астрологична прогноза за 20 май

Висинната психология на Роберто Асаджоли Твоят космос

Висинната психология на Роберто Асаджоли

Психосинтезът ни извежда до върховете на нашата личност чрез усъвършенстването на вътрешния Аз

Психологията „с душа” вече и у нас Твоят космос

Психологията „с душа” вече и у нас

Започват дни на Психосинтеза с лекции, семинари и представяне на книга

Ден на изкушения Твоят космос

Ден на изкушения

Астрологична прогноза за 18 май

Проявете своите чувства Твоят космос

Проявете своите чувства

Астрологична прогноза за 19 май

Един солов играч ни накара да бъдем заедно Твоят космос

Един солов играч ни накара да бъдем заедно

Посланието на Радослава Ненова "в компанията" на Боян Петров

Пасивността може да бъде опасна Твоят космос

Пасивността може да бъде опасна

Астрологична прогноза за 17 май

Дай свобода на въображението си Твоят космос

Дай свобода на въображението си

Марс навлиза във Водолей от 16 май до 13 август с ново ексцентрично лице

Избягвайте конфликти и бурни емоции Твоят космос

Избягвайте конфликти и бурни емоции

Астрологична прогноза за 16 май

Новолуние в Телец: Желанията ни ще бъдат чути Твоят космос

Новолуние в Телец: Желанията ни ще бъдат чути

Новата Луна в този знак ни съветва да забавим ритъма, който следваме, за да можем да оценим това, което притежаваме

Страхът от страха е по-силен от самия страх Твоят космос

Страхът от страха е по-силен от самия страх

Как да се справим сами с паник атаките

Българските писмености - сътворител на материята Твоят космос

Българските писмености - сътворител на материята

Защо именно по нашите земи е древната езикова сакрална лаборатория?

Концерт в лятна нощ по виенски Твоят космос

Концерт в лятна нощ по виенски

Нетребко ще омагьоса с неземния си глас парка на Шьонбрун на 31 май

Петър Дънов: Яж с любов и слушай музика Твоят космос

Петър Дънов: Яж с любов и слушай музика

През всеки ден от седмицата храната да е различна