Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Мило читалище, очакваме те в редакцията!

През ноември подаряваме броеве на Списание 8 на представителите на българските читалища

Денят на народните будители бележи началото на ноември и на инициативата на Списание 8 за подпомагане на българските читалища. Кампанията продължава до края на месеца.

Предоставяме безплатно броеве от архива ни - всички издания от 2013, 2014, 2015 и 2016 г. Те очакват своите нови стопани в редакцията на Списание 8. Достатъчно е представител на дадено читалище да дойде и да ги вземе.

Кой може да получи списания? 

Абсолютно всеки! Важното е да сме получили предварително обаждане от читалището и да знаем името на човека, който ще вземе броевете. 

Съдействието на доброволци също е добре дошло, но за целта първо се свържете с представители на читалището, на което ще носите списания, и ги осведомете за желанието си да им ги доставите. Така ще разберете дали някой вече не ви е изпреварил. След това нека представител на читалището се обади в редакцията ни за потвърждение.

Телефон за заявки: 02 / 963 28 14 - Йорданка Чанева

Желателно е да дойдете с автомобил, защото всеки комплект със списания от една цяла година тежи малко над 3 килограма.


Къде се намира редакцията ни? 

В София, затова, ако сте от друг град, свържете се с приятели и познати, които имат път към столицата, и ги помолете да се отбият за няколко минутки на следния адрес:

София 1421
бул. „Черни връх“ 1-3, ет. 4
(точно срещу хотел „Хилтън“, от другата страна на булеварда)
Работно време: в делнични дни, 10-18 ч. 

Достатъчно е да ни се обадите 10 минути преди пристигането си на адреса, а ние ще свалим комплектите и ще ви чакаме в локалното платно на булеварда. Така ще ви улесним максимално и ще ви спестим SMS-a за зелена зона. 

Очакваме ви! 
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане