Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Заедно на... рождения ден на българите

Разговор за хороскопа и мисията на народа ни в понеделник в Клуба на архитектите

На 24 април се навършват 1337 г. от създаването на българския етнос (24 април 680 г.) – според Михаил Левин, ректор на Московската академия по астрология. За хороскопа на България и мисията на българите ще поговорят Антоанета Георгиева, Андрей Грива и консултанта на Списание 8 по астрология Галина Герасимова.

24 април
19 ч
Клубът на архитектите, ул. „Кракра“ 11


Възможно ли е да се направи хороскоп на държава, етнос, народ, правителство, общество, организация, медия... Възможно е. За тези, които разбират символите, причините, следствията, за тези, които осъзнават единството на проявления в космичния и вътрешния микрокосмичен свят, за тези, които изучават, проследяват, анализират закономерностите и имат интуицията как да обобщят всички елементи в една картина – това е възможно. Такива са били учениците около Учителя, занимаващи се с астрология, такива продължават да бъдат и учениците на учениците. Първият българин, посегнал към темата „Астросоциология", е Методи Константинов, доктор на философските науки, един от младежкия кръг с интерес към астрологията в Школата на Бялото братство. 

Книгата на Методи Константинов „Световна астросоциология" излиза през 1972 г. в Париж, а 20 години по-късно – и в България. За Михаил Левин посвещението в тайните на астрологията започва в България (1973 г.) при учениците на Петър Дънов, а в 1990 г. той основава Московската астрологична академия. Години по-късно съставя хороскоп на българския етнос ивремето доказа безпогрешната му преценка относно предстоящи събития, станали вече история.  

Какъв е отпечатъкът на Звездния ритъм върху живота на българите, как могат да се използват добрите условия и как да се внимава с по-трудните – въпроси, на които ще бъде потърсен отговор на 24 април, 19 ч, в Клуба на архитектите в София.
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане