Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Д-р Брус Липтън в България

Световноизвестният клетъчен биолог гостува у нас на 21 октомври

За пръв път в България ще гостува световноизвестният клетъчен биолог и лектор д-р Брус Липтън. (Още за него - четете тук.)

Ако името му ви е познато и научните му открития са интересни за вас, семинарът му несъмнено ще ви бъде от полза, а срещата с него – запомнящо се преживяване, което ще ви вдъхнови задълго.

Ако пък сте сред останалите, нека ви разкажем за него: 
Д-р Брус Липтън е клетъчен биолог и международно признат лектор. Бил е преподавател във факултета по медицина към университета на Уисконсин, а по-късно неговата дейност продължава в изследователския център на университета Станфорд. Автор на бестселъра „Биология на убежденията" и съавтор със Стив Баерман на бестселъра „Спонтанна еволюция". През 2009 г. д-р Липтън получава престижната награда „Goi Peace Award" в Япония като признание за научните си постижения.

Задълбочените изследвания на д-р Брус Липтън в областта на клетъчната биология се смятат за огромен научен пробив. По време на семинара той ще ни представи своята теория и научни открития за връзката между съзнанието и материята, за биохимичните ефекти на мозъчните функции и неизвестните до неотдавна взаимодействия между тялото, психиката и духа и ще ни даде отговор на въпроси като: 
  • Кои са научните доказателства за съществуваща връзка между мисълта и гените? 
  • Как средата, в това число и нашите мисли и емоции, могат да контролират генетичния код?
  • Наистина ли има взаимодействие между съзнанието и тялото?
  • Могат ли „програмираните" в ранното развитие на човека мисловни и поведенчески модели да бъдат променени на по-късен етап?
Ако искате да чуете отговорите на тези и много други въпроси и то подкрепени от научен подход, този семинар е за вас. 

Ако искате да научите повече за процеса на трансформация на клетъчно ниво и да получите практически насоки как да работите със себе си и да прилагате тези методи в ежедневието си, семинарът на д-р Брус Липтън със сигурност ще ви бъде от полза.

Срещата с такъв човек сама по себе си е преживяване, което разширява светогледа и дава нов поглед върху вече наложени модели на мислене и поведение. 

Побързайте и запазете своето място за семинара с д-р Брус Липтън!


Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане