Събития

Най-тънкият лаптоп в света

HP представи новото си Spectre портфолио

Най-тънкият лаптоп в света
HP Inc. представи новите подобрения в своята премиум потребителска линия за следващото поколение лаптопи HP Spectre 13 и HP Spectre x360. Новите продукти предлагат процесори от последно поколение, по-дълъг живот на батерията, брилянтни дисплеи и още по-бляскав дизайн.

Второто поколение Spectre 13 към момента е най-тънкият тъч лаптоп в света и позволява на потребителите да работят без ограничения и да се наслаждават на развлечения с 4K дисплей и подобрена аудио система в новото усъвършенствано устройство с четири ядрен Intel Core ™ процесор от осмо поколение.

Отличеният с много награди HP Spectre x360 сега предлага най-издръжливата батерия в света в четириядрен хибрид, без компромис в стила или издръжливостта и с подобрена сигурност благодарение на опцията за екран за поверителност.

„HP представи най-тънкия тъч преносим компютър в света, поставяйки нови стандарти в индустрията по отношение на живота на батерията, сигурността и дизайна", сподели Ан-Софи Хедбърг, ръководител отдел „Потребителски преносими системи“ за Европа, Близкия изток и Африка на HP Inc. „Нашето Spectre портфолио предефинира сегмента на премиум компютрите, осигурявайки уникално потребителско изживяване, което вдъхновява креативността и отключва неограничени възможности."

„HP продължава да надхвърля очакванията ми, предоставяйки впечатляващи премиум преносими компютри с характеристики, които са важни за потребителите - производителност, дизайн и живот на батерията", каза Патрик Мурхед, президент и главен анализатор, Moor Insights & Strategy. „Най-новите Spectre лаптопи демонстрират как компанията открива все по-нови и вълнуващи начини да продължи растежа си на пазара на премиум компютри".
 
Невероятно тънкият HP Spectre 13 не прави компромиси с премиум характеристики като 4К дисплей, тънки рамки и ефективност. Характеристиките включват:
• Премиум контурен дизайн: Направен от CNC алуминий и въглеродни влакна. Предлага се в два цвята – бял, с бледо златисти полирани акценти, или тъмно сребро с медни акценти, допълнени с микро-рамка и Corning® Gorilla® Glass NBT дисплей с висока разделителна способност до 4K2;
• Сензорно изживяване: Високоговорителите са разположени над изцяло подсветнатата клавиатура в пълен размер, за по-ясен и отчетлив звук и за удобно писане. 
• Създаден за продуктивност: Бърза производителност с най-новите процесори Intel® Core ™ i5 и i7 от 8-то поколение, възможност за съхранение на съдържание до 1TB PCIe SSD99 и бързо изпълнение на много задачи едновременно с памет до 16 GB LPDDR3.
• По-голямо захранване на батерията на милиметър: до 11,5 часа живот на батерията и зареждане от нула до 50% за 30 минути с технологията HP Fast Charge.

Обновеният модел HP Spectre x360 се превръща от лаптоп в таблет, като осигурява четири-ядрена производителност, живот на батерията до 16,5 часа и нов интегриран екран за поверителност. Характеристиките включват: 
• Изискан дизайн: Изваяно CNC машинно алуминиево тяло с подчертани ръбове се предлага в естествено сребристо, тъмно сребро с медни акценти и лимитирана серия в бледо-розов. 
• Брилянтен дисплей: Микро-рамки с Corning® Gorilla® Glass NBT 13-инчов дисплей с висока разделителна способност до 4К2, предлага изключително визуално преживяване. 
• Тънък, но мощен: Дизайнерите и хората, които изпълняват по няколко задачи едновременно, ще се радват на оптимизираната производителност, доставена благодарение на най-новите процесори от 8-то поколение Intel® Core ™ i5 и i73, паметта до 16 GB LPDDR3 и опциите за 1TB PCIe SSD9 за съхранение на творчество, скъпи моменти и забавления. 
• Сигурност и удобство: Характеристиките за безопасност, включват четец за пръстов отпечатък, позициониран отстрани, за лесен достъп, повишена защита, благодарение на интегриран екран HP Sure View за Full HD7 версия (само за варианта в естествено сребристо), която елиминира визуалното хакване само с едно бързо натискане на клавиш и HP Wide Version FHD IR камера, за логване с лицево разпознаване.
• Универсално платно за рисуване; Химикалката Windows Ink Certified8 доставя по-естествено усещане при рисуване и писане с химикалка и с докосване. Химикалката е чувствителна на допир, за точно разнасяне на мастилото във всеки режим. Под химикалката е интегрирана USB-C™ презаредима батерия, благодарение на която 15 секунди зареждане, дава на потребителя до 198 минути използване.

Цени на Spectre и достъпност:
• Лаптопът HP Spectre 13 ще бъде достъпен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2017 г. с начална цена от € 1,599.
• HP Spectre x360 ще бъде достъпен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2017 г. с начална цена от € 1,299.
Нов дом на Opel в София Събития

Нов дом на Opel в София

„Ню Ийст" отвори врати с впечатляваща церемония

Осмото издание на „ФантAstika“ е вече тук! Събития

Осмото издание на „ФантAstika“ е вече тук!

Включете се в конкурса за разкази „Изгревът на следващото" – посветен на желаното бъдеще

Беседа за латиноамериканската поезия Събития

Беседа за латиноамериканската поезия

Между 17 и 19 април в София, Пловдив и Бургас

Велопоход „ЗАЕДНО” Събития

Велопоход „ЗАЕДНО"

Начинание в подкрепа на хората с хемофилия

„Бъдещи лидери в действие сега!” от 13 до 15 април Събития

„Бъдещи лидери в действие сега!" от 13 до 15 април

Трети семинар „Успешен млад лидер" с Гуру Йоги Тан

Вътрешно дете + зряла жена = неуспешна връзка Събития

Вътрешно дете + зряла жена = неуспешна връзка

За синдрома „Искам мъж, веднага го искам" (част втора)

Не на стреса Събития

Не на стреса

Национална кампания се бори с прекомерния стрес и последиците от него

Фермерски фестивал в Часа на Земята `18 Събития

Фермерски фестивал в Часа на Земята `18

Тази събота отново гасим лампите за час, за да се замислим за природата

Пролетта във Виена иде с 1 млн. лалета и нарциси Събития

Пролетта във Виена иде с 1 млн. лалета и нарциси

Шест великденски базара с 225 щанда в австрийската столица

Рецепта на успеха с вход свободен Събития

Рецепта на успеха с вход свободен

Списание 8 на фестивала „Здравей, Здраве“ в Пловдив на 21-22 април

Гуру Йоги Тан: Лъвът ще изреве! Събития

Гуру Йоги Тан: Лъвът ще изреве!

Ретрит на светлината в с. Огняново, 21-29 април

Отвъд границите на класиката Събития

Отвъд границите на класиката

Потопете се в атмосферата на вълшебното дуо Лиса Джерард и Йордан Камджалов

„Следваща цел: Марс” Събития

„Следваща цел: Марс"

На 23 март в София идва Бас Лансдорп, лидер на „Марс Уан“

ПроТекст 3x3 Събития

ПроТекст 3x3

Платформата за съвременна драматургия за девети път ви очаква в София

„Приказки за Юнаци и злодеи: втори” Събития

„Приказки за Юнаци и злодеи: втори"

Задружният сборник е 28-ото издание в поредицата „Човешката библиотека"