Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Обичани изпълнители пеят на тазгодишния Благотворителен базар

Орлин Павлов, Веси Бонева, Устата, Рут Колева и Силвана Пръвчева ще излязат на сцената на събитието на 3 декември

Тазгодишният Благотворителен базар ще приветства на сцената си петима от най-обичаните изпълнители в България. Събитието ще се проведе на 3 декември от 10 до 19 ч в Интер Експо Център

Посетителите ще могат да чуят на живо песни на поп звездите Орлин Павлов, Веси Бонева и Рут Колева. Рапърът Устата също ще зарадва публиката със своето изпълнение, а оперната певица Силвана Пръвчева ще внесе класическа нотка на сцената на базара. Всички събрани средства ще бъдат дарени за благородни каузи в България. 

Концертът ще бъде акцент на тазгодишния Благотворителен базар и ще започне в 10:30 ч. Всички посетители на базара ще имат пълен достъп и ще могат да се забавляват с песните на популярните изпълнители. 

Организаторите на благотворителното събитие са предвидили дарителски билети на цена от 20 лв. С тях посетителите получават достъп до базара един час по-рано и могат да присъстват на официалната откриваща церемония. В допълнение дарителските билети носят на своите притежатели специални торбички с подаръци от Межународен женски клуб – София. Стандартните билети са на цена от 4 лв., а студентите, учениците и пенсионерите могат да се възползват от отстъпка – 2 лв. 

Благотворителният базар се организира за 23-а поредна година и обединява усилията на 56 държави и техните култури за набирането на средства за български каузи. На щандовете им посетителите могат да намерят разнообразни храни, сувенири, автентични ръчноизработени материали и редица други забавления. 

Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане