Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Срещнете дамите - лидери в бизнеса

Women's Expo е първото изложение за бизнеси, ръководени от жени. В неделя ще поговорим за срещата на мъжкото и женското начало

На 20 и 21 януари 2018 г. (събота и неделя) в Inter Expo Center, София ще се проведе WОMEN'S EXPO 2018  - първото по рода си изложение за жени предприемачи. Събитието е организирано от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета" и  има за цел да обедини на едно място представители на малкия и среден бизнес от различни сфери. Част от събитието ще бъде и срещата с главния редактор на Списание 8 Ганета Сагова - в неделя от 13 ч. Тя ще говори на темата „Между мъжкото и женското начало: балансът на силите“. Малко по-късно - от 15 ч, ще можете да се срещнете и с Албина Фабиани и нейната Програма „Нова клетка“, за които ви разказахме в брой 1/2018 на Списание 8.

Специализираното изложение дава възможност на фирми от всички браншове да представят своите услуги и продукти. Участниците и посетителите ще имат възможност да научат повече за новите тенденции и стандарти, да споделят опит и да създадат ползотворни бизнесконтакти. 

„Щастлива съм да видя, че все повече жени правят голямата крачка по нелекия път на предприемачеството", казва Ива Владимирова, основател на дамски клуб „Бизнес на високи токчета". „Смисълът на това специализирано изложение е да дадем на дамите възможност за изява и да им помогнем да се ориентират в бизнессредата. Те трябва да са в крак с новостите, за да бъдат адекватни в сферата си."

На изложението се очакват над 10 000 посетители, които ще открият сред разнообразието от участници творци на ръчно изработени продукти от плетива, бижута, аксесоари, керамика, шоколадови бонбони до уникални букети от плодове и зеленчуци.  Участват фирми от сферата на модата, дизайна, консултантски услуги, образователни академии, художници, винарски изби, центрове и студиа за здраве и красота и много други.

Предвидена е и зала за лекции, където лектори ще бъдат известни успели жени предприемачи. Те ще споделят ценен опит, насоки и добри практики от бизнеса, който управляват. 

Събитието е насочено към широката аудитория и организаторите са  предвидили разнообразие от изложители и забавления за цялото семейство.  За първи път на изложение ще бъде изграден и Play Park за деца - за малчуганите ще има детски център, за да могат родителите спокойно да се насладят на над 153 изложбени площи.

Гостите ще могат да се раздвижат и да получат ценни съвети от фитнес инструктори в Зоната за спорт, а в специално изградената кетъринг зона ще се насладят на голямо разнообразие от здравословни храни и напитки.

Посетителите на изложението ще имат възможност да се възползват от невероятни промоции и да спечелят много награди, осигурени от партньорите на изложението.

Входът е свободен!Мисията на Дамски клуб „Бизнес на високи токчета" е да помогне на бизнеслидерките от малкия и среден бизнес да завоюват своето заслужено място в обществото и да направи бизнеса им по-успешен. Чрез постоянните контакти между членовете клубът стимулира сътрудничеството и партньорството помежду им с цел утвърждаване в бизнеса и защитава техните интереси. Клубът запознава членовете с новости във всички области от интереси на модерните бизнесдами.
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане