Осем на живо

Стотици изпитаха радостта от живота

Вижте как протече Списание 8 НА ЖИВО

Гуру Йоги Тан по време на своята лекция
Гуру Йоги Тан по време на своята лекция
Петото издание на Списание 8 НА ЖИВО представи 8 обаятелни лектори със забележителен опит и дар слово: Патрик Смитьойс, Гергана Брънзова, Гуру Йоги Тан, Проф. Георги Милошев, Никола Змияров, Атанас Скатов, Милена Иванова-Еа и Моника Балаян.

Може да разгледате снимки от събитието в нашата галерия:


Патрик Смитьойс е холандец, избрал да стане българин. Има привилегията да вижда и през двете гледни точки – на чужденеца и на местния. Той  ни помогнa да погледнем България от друг ъгъл и да установим, че тя има много силни страни, за които ние, българите, като че ли оставаме слепи. Патрик ни посъветва как да сменим гледната точка, за да станем част от положителната промяна.


Гергана Брънзова е бивша баскетболистката, първата българка, участвала в женския вариант на NBA – WNBA. Но е сполетяна от множествена склероза. Тя разказа невероятната си лична история и препоръките си за това как толкова коварна болест може да бъде преодоляна чрез подходящо хранене, духовни практики и движение.
Главният редактор на Списание 8 Ганета Сагова приветства гостите на събитието.

Гуру Йоги Тан е будистки тантра монах и голям приятел на България. Той говори за пътя към просветление. Акцентът в неговата лекция бе какво да правят българите, за да станат по-духовни. Той е убеден, че енергията на нашата страна е много благоприятна за духовно развитие и предразполага към самоусъвършенстване.


роф. Георги Милошев е генетик, ръководител на Лабораторията по молекулярна генетика към Института по молекулярна биология на БАН. Какво е биохакерството? Как генетиката се демократизира до толкова, че стана „гаражна“ наука? Ще можем ли да моделираме гените си така, че да сме по-дълго млади и здрави и какви морални въпроси поставя високотехнологичната наука?  За всичко това научихме от от човек, който я практикува.Атанас Скатов е алпинистът веган, покорил върховете първенци на всеки от 7-те континента. Неговият нов проект е да изкачи 14-те 8-хилядника на планетата. Скатов говори за това как да реализираш мечтите си. Гостите на Списание 8 НА ЖИВО чуха личната му история и препоръките му за постигането на трудни цели със силата на човешкия дух.Милена Иванова – Еа е нумеролог. Тя говори за това как да тълкуваме числата в живота ни и как да ги използваме в наша полза. Заобиколени сме от тях, но знаем ли какво ни казват за нас, за околните и за света? Чухме препоръките на експерта за нумерологията на успеха.Никола Змияров ни поведе в едно духовно пътешествие, в което разберахме как да овладеем и развием вътрешната си сила чрез йога; как да живеем в добро здраве и с вътрешно равновесие в днешния болен и истеричен свят и не на последно място - как да отключим креативността си и да бъдете максимално полезни на себе си и на околните.

Георги Хамамджиев: Болката се атакува с движение! Осем на живо

Георги Хамамджиев: Болката се атакува с движение!

Как тялото може да се самолекува ще разберете от кинезитерапевта на Списание 8 НА ЖИВО

Стоян Лаловски: Има ли живот ПРЕДИ смъртта? (ВИДЕО) Осем на живо

Стоян Лаловски: Има ли живот ПРЕДИ смъртта? (ВИДЕО)

Директорът на Метода „Силва" за България е един от лекторите на Списание 8 на ЖИВО

*