Осем на живо

Остават броени дни до Списание 8 НА ЖИВО

Очакваме ви на 18 май 2019 г. в зала Rainbow (до болница "Токуда")

Остават броени дни до Списание 8 НА ЖИВО

КУПИ БИЛЕТ

Билет може да купиш от:
Редакцията на Списание  8 (бул. „Черни връх” 1-3, ет. 4)
Билетен център на НДК
Тicketportal.bg
Всички бензиностанции OMV
Всички магазини на Office 1
Книжарници Booktrading

ПОСЕТИ САЙТА НА "СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО"


На 18 май 2019 г. в зала Rainbow Plaza (ул. Атанас Дуков 29, до болница 'Токуда', на 10 мин от метро спирка "Витоша') Ви каним на Седмото издание на Списание 8 НА ЖИВО  - среща с любими автори и лица от Списание 8. 

Ще се запознаете с големия учител, който кове олимпийски шампиони и шампиони в живота - Теодосий Теодосиев - Тео. Големите енциклопедисти проф. Лъчезар Филипов и проф. Бойко Рангелов ще ни разкрият тайните на Луната. 

Ще научим как животът на Учителя Петър Дънов се вписва в духа на българите. Как да преодоляваме бърнаут, как да изберем дом и да го подредим по фън шуй, как да работим със страст. 

Специално за приятелите на Списание 8 чаровната Мила Бучели ще дойде от Виена, за да сподели своята изумителна история - как е събудила своето съзнание, и ще отговори на вечния въпрос – кой е Аз. 

И ще се смеем много заедно с... Моника Балаян!
 
Водеща на събитието ще бъде носителката на две награди ИКАР - Ива Тодорова!
 
Не пропускайте радостта да бъдем заедно и да споделяме любов и мъдрост. В новото пътешествие на Списание 8 НА ЖИВО ви очакват много вдъхновение, смях и практически познания! За пръв път ще имаме ПРОЛЕТЕН БАЗАР (подробности тук) с отстъпки за здравословни храни и добавки, биокозметика и много други изненади! Очакваме ви в Rainbow Plaza (до болница "Токуда"): 
БИЛЕТИ: 

На ticketportal.bg и в редакцията на Списание  8 (бул. Черни връх 1-3, ет. 4)

Цени на билетите: 
30 лв. - От 02.05. до 17. 05. вкл.
35 лв. - в деня на събитието
 
За абонати на Списание 8 - 25% отстъпка. Абонирай се тук! (Моля, представете вашата карта за абонати на входа на събитието). Точен график на всички лекции виж тук

МИСТЕРИИТЕ НА ЛУНАТА -  Проф. Бойко Рангелов и проф. Лъчезар Филипов


проф. Бойко Рангеловпроф. Лъчезар Филипов


Проф. Филипов и проф. Рангелов са от породата опасни учени мохикани. Те са удивителни енциклопедисти и ерудити, които хвърлят мост между науката и света на загадките. Двамата професори не си затварят очите пред необяснимото, а обратно - градят смели хипотези и търсят неочаквани отговори. 

Проф. Бойко Рангелов е специалист по геофизика и сеизмология, природни бедствия, геодинамика и нелинейности. Специализирал е в САЩ „Предвестници и прогнозиране на земетресения”. Автор е на стотици научни и научнопопулярни статии и на 18 книги. Често засяга тематика, свързана със загадъчни природни феномени. 

Проф. Лъчезар Филипов завършва специалност „Космически изследвания” във физическия факултет на Московския държавен университет, работи в БАН, където се занимава с астрофизика, астрономия и космически изследвания. Национален координатор е на космическата астрофизическа програма за полета на втория български космонавт. Лъчезар Филипов е от малцината учени, които говорят открито за съществуването на извънземни цивилизации и дори организира няколко международни конфереции на тази тема в България. 

Двамата професори ще се опитат да отговорят на всички въпроси, свързани с мистериите, конспирациите, загадките и хипотезите, свързани с Луната. 

ФОРМУЛАТА НА ТЕО - Теодосий Теодосиев - Тео, и режисьорът Николай Василев


Теодосий Теодосиев - Тео и Николай Василев

Теодосий Теодосиев – Тео подготвя българския олимпийски отбор по физика. Обучава деца, използвайки своя изключително успешен „метод на силовия интелект”. Теодосий Теодосиев организира летни лагери и съботно-неделни кръжоци по физика за ученици от цяла България. След това децата обират златните медали на международните олимпиади, а най-престижните университети в света се надпреварват кой да ги вземе. 
Той е най-известният и обичан български учител.
Николай Василев, режисьорът на изключително успешния филм „Формулата на Тео”, е носител на десетки награди за документално кино. 

Двамата ще разкрият тайната на Формулата на Тео, която създава достойни хора и истински творци. Ексклузивно на Списание 8 НА ЖИВО ще видим отпаднали сцени от едноименния документален филм.


СМЯХ И ХОРМОНАЛНО ЗДРАВЕ -  Моника БалаянМоника Балаян е дипломиран психолог и смехотерапевт. Притежава неповторим талант да внушава позитивизъм и да лекува ранени души и болни тела със смях. Освен в България, води курсове по смехотерапия в Русия и Беларус. Преди това е работила като експерт в екипа на арменския президент Левон Тер-Петросян. 

Моника ще ни представи енергийни упражнения за нормализиране на хормоните чрез смях.

ПЕТЪР ДЪНОВ И БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ - Галя ГерасимоваГалина Герасимова е режисьор, астролог, богослов, издател. От 1983 г. е във филмовия екип на Джеки Стоев. Автор е на осем документални филма за живота и учението на Петър Дънов. Повече от 26 години участва в представянето и разпространението на културното и духовното наследство на Учителя. Организира изложби, концерти, форуми, семинари, посветени на идеите му. Управител е на издателство „Бяло Братство”.  Член е на екипа на Списание 8 от създаването му.

Галя ще ни разкаже как животът на Учителя се вписва в духа на българите и му повлиява.


БИЗНЕС СЪС СТРАСТ - Радослав БлагоевТой е вдъхновяващ, мотивиращ, нестандартен, със студен ум, но с горещо сърце. Истински специалист по ефективни продажби, стратегически маркетинг и убеждаваща комуникация. Избран е за бизнес консултант на годината за 2019 г. Радослав е любим лектор на семинари и конференции за бизнес развитие, маркетинг и продажби. Провежда корпоративни обучения и консултира фирми от разнородни браншове. Неговата книга „Бизнес над червената линия” дава насоки за изграждане и ефективно развиване на малкия бизнес и се радва на огромен успех.

Радослав ще ни покаже как се прави бизнес със страст и ще ни представи стратегии за успешни продажби. 

МИНИМАЛИЗЪМ СПАСЯВА ОТ БЪРНАУТ - Ралица Генчева
Ралица е завършила Университета в Портсмут, била е в голяма международна одиторска компания. Сега работи за агенция To The Top. Чрез минимализъм Ралица успява да се излекува от тежък бърнаут заради преработване. Тя вярва, че „щастието не се купува в магазина и е естественото състояние на всеки, стига да разчисти достатъчно живота си, за да стигне до него.” 

Ралица ще ни разкаже своята история и най-важния урок за нея. Минимализмът.

ФЪН ШУЙ: СТРУВА ЛИ СИ И ЗАЩО - Росица Георгиева


Росица Георгиева е само привидно крехка млада дама. Животът на Роси изглежда лесен и предначертан - тя е успешен университетски преподавател, но вихър от въпроси увлича света около нея. Тя започва да търси отговори – от Сан Диего до Париж и Куала Лумпур и намира себе си в изкуството Фенг Шуи. Учи при Мери Даймънд, международно признат фън шуй майстор и участник във филма „Тайната“. След това лети до Малайзия, за да гребе вода от извора - обучава се при Яп Чен Хай - един от седемте фън шуй гранд майстори в света и при сина му Бо Чу. Започва да практикува активно това древно изкуство през 2007 г. и вече има реализирани над 500 фън шуй проекта в България, Гърция и САЩ. 

Роси ще сподели своя личен опит, примери от практиката си и тази на своите учители. 

КОЙ Е АЗ – Мила БучелиМила Бучели е едва 27-годишна българка, живееща в чужбина, но вече има завидни прозрения за смисъла на живота и предназначението на човека. От малка се пита коя е всъщност и изпада в състояния на блаженство, обича да съзерцава света. По време на медитация осъзнава, че хората притежават уникални възможности, за които не подозират. Мила се среща с учители, мъдреци и големи водачи на нашето време. Разработва своя холистична терапия и напътствия, с които подкрепя хората да повярват на сърцето си и да се събудят за смислено съществуване в мир и любов.

Мила ще ни покаже как да открием истинското си Аз и да постигнем самоосъзнаване, което ни отвежда към успеха и живот в хармония и здраве.

По време на събитието ще се проведе и Пролетно изложение на Списание 8 с 30 щанда с продукти за здраве, красота и личностно израстване.   

КУПИ БИЛЕТ

„8 на живо” - знание и забавление в едно Осем на живо

„8 на живо” - знание и забавление в едно

Автори и фенове на Списание 8 се събраха на седмото суперуспешно издание на формата

Днес е нашето уникално събитие Списание 8 НА ЖИВО! Осем на живо

Днес е нашето уникално събитие Списание 8 НА ЖИВО!

Приготвили сме и изненади от изложителите на базара

Теодосий Теодосиев: Смъртно опасно е да си прост! Осем на живо

Теодосий Теодосиев: Смъртно опасно е да си прост!

Ела на лекцията на двамата именити българи и виж отпаднали кадри от документалния филм

Билети за СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО вече и в EVENTIM Осем на живо

Билети за СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО вече и в EVENTIM

Очакваме ви на 18 май в зала Rainbow Plaza

Вижте новите изложители на базара ни на 18 май! Осем на живо

Вижте новите изложители на базара ни на 18 май!

Запознайте се с най-свежите и колоритни брандове, производители и заведения, избрани специално за вас от нашия екип

Списание 8 ви кани на пъстър пролетен базар Осем на живо

Списание 8 ви кани на пъстър пролетен базар

Запознайте се с най-свежите и колоритни брандове, производители и заведения, избрани специално за вас от нашия екип

Ред в пространството Осем на живо

Ред в пространството

ФЪНШУЙ учи как да изберем място за строеж, как да разпределим и подредим дома си така, че здраве и благоденствие да изпълват живота ни

Как Пламен видя Буда? Осем на живо

Как Пламен видя Буда?

Стресиран бизнесмен постига състояние на просветление по време на... разговор на кафе с Мила Бучели

Семинар за Паневритмията Осем на живо

Семинар за Паневритмията

Утре, 11 май, от 11 до 18 ч в Клуб на архитекта. Списание 8 дава отстъпка на участниците за билети за „Списание 8 на живо”

Кокосово вдъхновение по време на пролетния ни базар! Осем на живо

Кокосово вдъхновение по време на пролетния ни базар!

Пуснете се по кокосовата вълна на издателство „Вдъхновения”

„Фантазията се основава на реални факти. Тя изпреварва знанието” Осем на живо

„Фантазията се основава на реални факти. Тя изпреварва знанието”

Някои от пророчествата на известния учен вече се сбъднаха. Очакваме следващите.

Формулата на Тео (ВИДЕО) Осем на живо

Формулата на Тео (ВИДЕО)

Темата на новия брой на Списание 8 и на Списание 8 НА ЖИВО - 18 май.

Смехотерапията - забавляваш се и се лекуваш едновременно Осем на живо

Смехотерапията - забавляваш се и се лекуваш едновременно

Моника Балаян е смехотерапевт. Нейн „специалитет“ е изцелението чрез добро настроение. Ела и се убеди!

24 електронни броя и билет само за 68 лв.! Осем на живо

24 електронни броя и билет само за 68 лв.!

Абонирай се за две години и ела безплатно на Списание Осем НА ЖИВО

Бизнес със страст Осем на живо

Бизнес със страст

Специалист със студен ум, но с горещо сърце

За какво ще си говорим на Списание 8 на живо? Осем на живо

За какво ще си говорим на Списание 8 на живо?

Вижте личните послания на всеки един от лекторите към читателите на "8"

*