Подкрепете ни!
8 на живо13 май 2019

Остават броени дни до Списание 8 НА ЖИВО

Очакваме ви на 18 май 2019 г. в зала Rainbow (до болница "Токуда")

Остават броени дни до Списание 8 НА ЖИВО

КУПИ БИЛЕТ

Билет може да купиш от:
Редакцията на Списание  8 (бул. „Черни връх” 1-3, ет. 4)
Билетен център на НДК
Тicketportal.bg
Всички бензиностанции OMV
Всички магазини на Office 1
Книжарници Booktrading

ПОСЕТИ САЙТА НА "СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО"


На 18 май 2019 г. в зала Rainbow Plaza (ул. Атанас Дуков 29, до болница 'Токуда', на 10 мин от метро спирка "Витоша') Ви каним на Седмото издание на Списание 8 НА ЖИВО  - среща с любими автори и лица от Списание 8. 

Ще се запознаете с големия учител, който кове олимпийски шампиони и шампиони в живота - Теодосий Теодосиев - Тео. Големите енциклопедисти проф. Лъчезар Филипов и проф. Бойко Рангелов ще ни разкрият тайните на Луната. 

Ще научим как животът на Учителя Петър Дънов се вписва в духа на българите. Как да преодоляваме бърнаут, как да изберем дом и да го подредим по фън шуй, как да работим със страст. 

Специално за приятелите на Списание 8 чаровната Мила Бучели ще дойде от Виена, за да сподели своята изумителна история - как е събудила своето съзнание, и ще отговори на вечния въпрос – кой е Аз. 

И ще се смеем много заедно с... Моника Балаян!
 
Водеща на събитието ще бъде носителката на две награди ИКАР - Ива Тодорова!
 
Не пропускайте радостта да бъдем заедно и да споделяме любов и мъдрост. В новото пътешествие на Списание 8 НА ЖИВО ви очакват много вдъхновение, смях и практически познания! За пръв път ще имаме ПРОЛЕТЕН БАЗАР (подробности тук) с отстъпки за здравословни храни и добавки, биокозметика и много други изненади! Очакваме ви в Rainbow Plaza (до болница "Токуда"): 
БИЛЕТИ: 

На ticketportal.bg и в редакцията на Списание  8 (бул. Черни връх 1-3, ет. 4)

Цени на билетите: 
30 лв. - От 02.05. до 17. 05. вкл.
35 лв. - в деня на събитието
 
За абонати на Списание 8 - 25% отстъпка. Абонирай се тук! (Моля, представете вашата карта за абонати на входа на събитието). Точен график на всички лекции виж тук

МИСТЕРИИТЕ НА ЛУНАТА -  Проф. Бойко Рангелов и проф. Лъчезар Филипов


проф. Бойко Рангеловпроф. Лъчезар Филипов


Проф. Филипов и проф. Рангелов са от породата опасни учени мохикани. Те са удивителни енциклопедисти и ерудити, които хвърлят мост между науката и света на загадките. Двамата професори не си затварят очите пред необяснимото, а обратно - градят смели хипотези и търсят неочаквани отговори. 

Проф. Бойко Рангелов е специалист по геофизика и сеизмология, природни бедствия, геодинамика и нелинейности. Специализирал е в САЩ „Предвестници и прогнозиране на земетресения”. Автор е на стотици научни и научнопопулярни статии и на 18 книги. Често засяга тематика, свързана със загадъчни природни феномени. 

Проф. Лъчезар Филипов завършва специалност „Космически изследвания” във физическия факултет на Московския държавен университет, работи в БАН, където се занимава с астрофизика, астрономия и космически изследвания. Национален координатор е на космическата астрофизическа програма за полета на втория български космонавт. Лъчезар Филипов е от малцината учени, които говорят открито за съществуването на извънземни цивилизации и дори организира няколко международни конфереции на тази тема в България. 

Двамата професори ще се опитат да отговорят на всички въпроси, свързани с мистериите, конспирациите, загадките и хипотезите, свързани с Луната. 

ФОРМУЛАТА НА ТЕО - Теодосий Теодосиев - Тео, и режисьорът Николай Василев


Теодосий Теодосиев - Тео и Николай Василев

Теодосий Теодосиев – Тео подготвя българския олимпийски отбор по физика. Обучава деца, използвайки своя изключително успешен „метод на силовия интелект”. Теодосий Теодосиев организира летни лагери и съботно-неделни кръжоци по физика за ученици от цяла България. След това децата обират златните медали на международните олимпиади, а най-престижните университети в света се надпреварват кой да ги вземе. 
Той е най-известният и обичан български учител.
Николай Василев, режисьорът на изключително успешния филм „Формулата на Тео”, е носител на десетки награди за документално кино. 

Двамата ще разкрият тайната на Формулата на Тео, която създава достойни хора и истински творци. Ексклузивно на Списание 8 НА ЖИВО ще видим отпаднали сцени от едноименния документален филм.


СМЯХ И ХОРМОНАЛНО ЗДРАВЕ -  Моника БалаянМоника Балаян е дипломиран психолог и смехотерапевт. Притежава неповторим талант да внушава позитивизъм и да лекува ранени души и болни тела със смях. Освен в България, води курсове по смехотерапия в Русия и Беларус. Преди това е работила като експерт в екипа на арменския президент Левон Тер-Петросян. 

Моника ще ни представи енергийни упражнения за нормализиране на хормоните чрез смях.

ПЕТЪР ДЪНОВ И БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ - Галя ГерасимоваГалина Герасимова е режисьор, астролог, богослов, издател. От 1983 г. е във филмовия екип на Джеки Стоев. Автор е на осем документални филма за живота и учението на Петър Дънов. Повече от 26 години участва в представянето и разпространението на културното и духовното наследство на Учителя. Организира изложби, концерти, форуми, семинари, посветени на идеите му. Управител е на издателство „Бяло Братство”.  Член е на екипа на Списание 8 от създаването му.

Галя ще ни разкаже как животът на Учителя се вписва в духа на българите и му повлиява.


БИЗНЕС СЪС СТРАСТ - Радослав БлагоевТой е вдъхновяващ, мотивиращ, нестандартен, със студен ум, но с горещо сърце. Истински специалист по ефективни продажби, стратегически маркетинг и убеждаваща комуникация. Избран е за бизнес консултант на годината за 2019 г. Радослав е любим лектор на семинари и конференции за бизнес развитие, маркетинг и продажби. Провежда корпоративни обучения и консултира фирми от разнородни браншове. Неговата книга „Бизнес над червената линия” дава насоки за изграждане и ефективно развиване на малкия бизнес и се радва на огромен успех.

Радослав ще ни покаже как се прави бизнес със страст и ще ни представи стратегии за успешни продажби. 

МИНИМАЛИЗЪМ СПАСЯВА ОТ БЪРНАУТ - Ралица Генчева
Ралица е завършила Университета в Портсмут, била е в голяма международна одиторска компания. Сега работи за агенция To The Top. Чрез минимализъм Ралица успява да се излекува от тежък бърнаут заради преработване. Тя вярва, че „щастието не се купува в магазина и е естественото състояние на всеки, стига да разчисти достатъчно живота си, за да стигне до него.” 

Ралица ще ни разкаже своята история и най-важния урок за нея. Минимализмът.

ФЪН ШУЙ: СТРУВА ЛИ СИ И ЗАЩО - Росица Георгиева


Росица Георгиева е само привидно крехка млада дама. Животът на Роси изглежда лесен и предначертан - тя е успешен университетски преподавател, но вихър от въпроси увлича света около нея. Тя започва да търси отговори – от Сан Диего до Париж и Куала Лумпур и намира себе си в изкуството Фенг Шуи. Учи при Мери Даймънд, международно признат фън шуй майстор и участник във филма „Тайната“. След това лети до Малайзия, за да гребе вода от извора - обучава се при Яп Чен Хай - един от седемте фън шуй гранд майстори в света и при сина му Бо Чу. Започва да практикува активно това древно изкуство през 2007 г. и вече има реализирани над 500 фън шуй проекта в България, Гърция и САЩ. 

Роси ще сподели своя личен опит, примери от практиката си и тази на своите учители. 

КОЙ Е АЗ – Мила БучелиМила Бучели е едва 27-годишна българка, живееща в чужбина, но вече има завидни прозрения за смисъла на живота и предназначението на човека. От малка се пита коя е всъщност и изпада в състояния на блаженство, обича да съзерцава света. По време на медитация осъзнава, че хората притежават уникални възможности, за които не подозират. Мила се среща с учители, мъдреци и големи водачи на нашето време. Разработва своя холистична терапия и напътствия, с които подкрепя хората да повярват на сърцето си и да се събудят за смислено съществуване в мир и любов.

Мила ще ни покаже как да открием истинското си Аз и да постигнем самоосъзнаване, което ни отвежда към успеха и живот в хармония и здраве.

По време на събитието ще се проведе и Пролетно изложение на Списание 8 с 30 щанда с продукти за здраве, красота и личностно израстване.   

КУПИ БИЛЕТ

Изживей своя свят на СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО! 8 на живо

Изживей своя свят на СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО!

Незабравими мигове с Гуру Йоги Тан, Мария Лалева, Мадлен Алгафари, доц. Веселина Вачкова, Кирил Петков, Анелия Каранова и танцьорите от „ДенсУeлт"

Най-мощният глас на планетата ще огласи Морската градина 8 на живо

Най-мощният глас на планетата ще огласи Морската градина

На 21 юли 2019 г. „Списание 8 на живо” ще гостува в Бургас

„8 на живо” - знание и забавление в едно 8 на живо

„8 на живо” - знание и забавление в едно

Автори и фенове на Списание 8 се събраха на седмото суперуспешно издание на формата

Днес е нашето уникално събитие Списание 8 НА ЖИВО! 8 на живо

Днес е нашето уникално събитие Списание 8 НА ЖИВО!

Приготвили сме и изненади от изложителите на базара

Теодосий Теодосиев: Смъртно опасно е да си прост! 8 на живо

Теодосий Теодосиев: Смъртно опасно е да си прост!

Ела на лекцията на двамата именити българи и виж отпаднали кадри от документалния филм

Билети за СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО вече и в EVENTIM 8 на живо

Билети за СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО вече и в EVENTIM

Очакваме ви на 18 май в зала Rainbow Plaza

Вижте новите изложители на базара ни на 18 май! 8 на живо

Вижте новите изложители на базара ни на 18 май!

Запознайте се с най-свежите и колоритни брандове, производители и заведения, избрани специално за вас от нашия екип

Списание 8 ви кани на пъстър пролетен базар 8 на живо

Списание 8 ви кани на пъстър пролетен базар

Запознайте се с най-свежите и колоритни брандове, производители и заведения, избрани специално за вас от нашия екип

Ред в пространството 8 на живо

Ред в пространството

ФЪНШУЙ учи как да изберем място за строеж, как да разпределим и подредим дома си така, че здраве и благоденствие да изпълват живота ни

Как Пламен видя Буда? 8 на живо

Как Пламен видя Буда?

Стресиран бизнесмен постига състояние на просветление по време на... разговор на кафе с Мила Бучели

Семинар за Паневритмията 8 на живо

Семинар за Паневритмията

Утре, 11 май, от 11 до 18 ч в Клуб на архитекта. Списание 8 дава отстъпка на участниците за билети за „Списание 8 на живо”

Кокосово вдъхновение по време на пролетния ни базар! 8 на живо

Кокосово вдъхновение по време на пролетния ни базар!

Пуснете се по кокосовата вълна на издателство „Вдъхновения”

„Фантазията се основава на реални факти. Тя изпреварва знанието” 8 на живо

„Фантазията се основава на реални факти. Тя изпреварва знанието”

Някои от пророчествата на известния учен вече се сбъднаха. Очакваме следващите.

Формулата на Тео (ВИДЕО) 8 на живо

Формулата на Тео (ВИДЕО)

Темата на новия брой на Списание 8 и на Списание 8 НА ЖИВО - 18 май.

Смехотерапията - забавляваш се и се лекуваш едновременно 8 на живо

Смехотерапията - забавляваш се и се лекуваш едновременно

Моника Балаян е смехотерапевт. Нейн „специалитет“ е изцелението чрез добро настроение. Ела и се убеди!

24 електронни броя и билет само за 68 лв.! 8 на живо

24 електронни броя и билет само за 68 лв.!

Абонирай се за две години и ела безплатно на Списание Осем НА ЖИВО