Осем на живо

Списание 8 НА ЖИВО - Тъмната страна на Луната

Очакваме ви на 18 май 2019 г. в зала Rainbow Plaza!

Списание 8 НА ЖИВО - Тъмната страна на Луната
На 18 май 2019 г. в зала Rainbow Plaza (ул. Атанас Дуков 29) със седмото издание на  Списание 8 НА ЖИВО ще се научим как да преодоляваме бърнаута с минимализъм, как да правим бизнес със страст и защо е важно да подредим дома си по фън шуй.

Ще разберем кой подготвя българския олимпийски отбор по физика и какви тайни крие тъмната страна на Луната. Ще открием как животът на Учителя Петър Дънов се вписва в духа на българите и ще потърсим отговор на вечния въпрос – кой е Аз. Водеща на събитието ще бъде носителката на две награди ИКАР - Ива Тодорова!

В новото пътешествие на Списание 8 НА ЖИВО ви очакват много вдъхновение, смях и практически познания! За пръв път ще имаме ПРОЛЕТЕН БАЗАР (подробности тук) със страхотни отстъпки за здравословни храни и добавки, биокозметика и много други изненади! Очакваме ви в Rainbow Plaza: 
БИЛЕТИ: 

На ticketportal.bg и в редакцията на Списание  8 (бул. Черни връх 1-3, ет. 4)

Цени на билетите: 
25,00 лв. - От 08.04. до 01. 05. вкл.
30,00 лв. - От 02.05. до 17. 05. вкл.
35,00 лв. - в деня на събитието
 
За абонати на Списание 8 - 25% отстъпка. Абонирай се тук! (Моля, представете вашата карта за абонати на входа на събитието). Точен график на всички лекции очаквайте скоро. 

МИСТЕРИИТЕ НА ЛУНАТА -  Проф. Бойко Рангелов и проф. Лъчезар Филипов


проф. Бойко Рангеловпроф. Лъчезар Филипов


Проф. Филипов и проф. Рангелов са от породата опасни учени мохикани. Те са удивителни енциклопедисти и ерудити, които хвърлят мост между науката и света на загадките. Двамата професори не си затварят очите пред необяснимото, а обратно - градят смели хипотези и търсят неочаквани отговори. 

Проф. Бойко Рангелов е специалист по геофизика и сеизмология, природни бедствия, геодинамика и нелинейности. Специализирал е в САЩ „Предвестници и прогнозиране на земетресения”. Автор е на стотици научни и научнопопулярни статии и на 18 книги. Често засяга тематика, свързана със загадъчни природни феномени. 

Проф. Лъчезар Филипов завършва специалност „Космически изследвания” във физическия факултет на Московския държавен университет, работи в БАН, където се занимава с астрофизика, астрономия и космически изследвания. Национален координатор е на космическата астрофизическа програма за полета на втория български космонавт. Лъчезар Филипов е от малцината учени, които говорят открито за съществуването на извънземни цивилизации и дори организира няколко международни конфереции на тази тема в България. 

Двамата професори ще се опитат да отговорят на всички въпроси, свързани с мистериите, конспирациите, загадките и хипотезите, свързани с Луната. 

ФОРМУЛАТА НА ТЕО - Теодосий Теодосиев - Тео, и режисьорът Николай Василев


Теодосий Теодосиев - Тео и Николай Василев

Теодосий Теодосиев – Тео подготвя българския олимпийски отбор по физика. Обучава деца, използвайки своя изключително успешен „метод на силовия интелект”. Теодосий Теодосиев организира летни лагери и съботно-неделни кръжоци по физика за ученици от цяла България. След това децата обират златните медали на международните олимпиади, а най-престижните университети в света се надпреварват кой да ги вземе. 
Той е най-известният и обичан български учител.
Николай Василев, режисьорът на изключително успешния филм „Формулата на Тео”, е носител на десетки награди за документално кино. 

Двамата ще разкрият тайната на Формулата на Тео, която създава достойни хора и истински творци. Ексклузивно на Списание 8 НА ЖИВО ще видим отпаднали сцени от едноименния документален филм.


СМЯХ И ХОРМОНАЛНО ЗДРАВЕ -  Моника БалаянМоника Балаян е дипломиран психолог и смехотерапевт. Притежава неповторим талант да внушава позитивизъм и да лекува ранени души и болни тела със смях. Освен в България, води курсове по смехотерапия в Русия и Беларус. Преди това е работила като експерт в екипа на арменския президент Левон Тер-Петросян. 

Моника ще ни представи енергийни упражнения за нормализиране на хормоните чрез смях.

ПЕТЪР ДЪНОВ И БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ - Галя ГерасимоваГалина Герасимова е режисьор, астролог, богослов, издател. От 1983 г. е във филмовия екип на Джеки Стоев. Автор е на осем документални филма за живота и учението на Петър Дънов. Повече от 26 години участва в представянето и разпространението на културното и духовното наследство на Учителя. Организира изложби, концерти, форуми, семинари, посветени на идеите му. Управител е на издателство „Бяло Братство”.  Член е на екипа на Списание 8 от създаването му.

Галя ще ни разкаже как животът на Учителя се вписва в духа на българите и му повлиява.


БИЗНЕС СЪС СТРАСТ - Радослав БлагоевТой е вдъхновяващ, мотивиращ, нестандартен, със студен ум, но с горещо сърце. Истински специалист по ефективни продажби, стратегически маркетинг и убеждаваща комуникация. Избран е за бизнес консултант на годината за 2019 г. Радослав е любим лектор на семинари и конференции за бизнес развитие, маркетинг и продажби. Провежда корпоративни обучения и консултира фирми от разнородни браншове. Неговата книга „Бизнес над червената линия” дава насоки за изграждане и ефективно развиване на малкия бизнес и се радва на огромен успех.

Радослав ще ни покаже как се прави бизнес със страст и ще ни представи стратегии за успешни продажби. 

МИНИМАЛИЗЪМ СПАСЯВА ОТ БЪРНАУТ - Ралица Генчева
Ралица е завършила Университета в Портсмут, била е в голяма международна одиторска компания. Сега работи за агенция To The Top. Чрез минимализъм Ралица успява да се излекува от тежък бърнаут заради преработване. Тя вярва, че „щастието не се купува в магазина и е естественото състояние на всеки, стига да разчисти достатъчно живота си, за да стигне до него.” 

Ралица ще ни разкаже своята история и най-важния урок за нея. Минимализмът.

ФЪН ШУЙ: СТРУВА ЛИ СИ И ЗАЩО - Росица Георгиева


Росица Георгиева е само привидно крехка млада дама. Животът на Роси изглежда лесен и предначертан - тя е успешен университетски преподавател, но вихър от въпроси увлича света около нея. Тя започва да търси отговори – от Сан Диего до Париж и Куала Лумпур и намира себе си в изкуството Фенг Шуи. Учи при Мери Даймънд, международно признат фън шуй майстор и участник във филма „Тайната“. След това лети до Малайзия, за да гребе вода от извора - обучава се при Яп Чен Хай - един от седемте фън шуй гранд майстори в света и при сина му Бо Чу. Започва да практикува активно това древно изкуство през 2007 г. и вече има реализирани над 500 фън шуй проекта в България, Гърция и САЩ. 

Роси ще сподели своя личен опит, примери от практиката си и тази на своите учители. 

КОЙ Е АЗ – Мила БучелиМила Бучели е едва 27-годишна българка, живееща в чужбина, но вече има завидни прозрения за смисъла на живота и предназначението на човека. От малка се пита коя е всъщност и изпада в състояния на блаженство, обича да съзерцава света. По време на медитация осъзнава, че хората притежават уникални възможности, за които не подозират. Мила се среща с учители, мъдреци и големи водачи на нашето време. Разработва своя холистична терапия и напътствия, с които подкрепя хората да повярват на сърцето си и да се събудят за смислено съществуване в мир и любов.

Мила ще ни покаже как да открием истинското си Аз и да постигнем самоосъзнаване, което ни отвежда към успеха и живот в хармония и здраве.

По време на събитието ще се проведе и Пролетно изложение на Списание 8 с 30 щанда с продукти за здраве, красота и личностно израстване.   
За какво ще си говорим на Списание 8 на живо? Осем на живо

За какво ще си говорим на Списание 8 на живо?

Вижте личните послания на всеки един от лекторите към читателите на "8"

Кой е Аз? Осем на живо

Кой е Аз?

Нека видим как започва всичко. Да се върнем към малкото дете, което още не знае нищо и не се идентифицира с нищо

Пътят на Учителя Петър Дънов в тъканта на българския дух Осем на живо

Пътят на Учителя Петър Дънов в тъканта на българския дух

Учителя предвещава природни стихии, които се сбъдват, изпреварва с век днешните духовни течения

Ралица Генчева: Минимализъм срещу прегаряне Осем на живо

Ралица Генчева: Минимализъм срещу прегаряне

Вкопчването във вещите илюзорно запълва друга липса в живота ни

Списание Осем НА ЖИВО: Задушевно събиране на едно голямо семейство Осем на живо

Списание Осем НА ЖИВО: Задушевно събиране на едно голямо семейство

300 души участваха активно в „полета на съзнанието” в един ден, в който всички забравиха ежедневните си проблеми

Гуру Йоги Тан: Три единици в едно или как да открием себе си Осем на живо

Гуру Йоги Тан: Три единици в едно или как да открием себе си

„Лъвът се пробужда” - лекция от Списание Осем НА ЖИВО за един от 84 000 начина да разберем кои сме

Моника Балаян: 5-те Осем на живо

Моника Балаян: 5-те

Кратко видео от презентацията на смехотерапевта на Списание 8 НА ЖИВО през септември

Стотици изпитаха радостта от живота Осем на живо

Стотици изпитаха радостта от живота

Вижте как протече Списание 8 НА ЖИВО

*