Осем на живо

Вижте новите изложители на базара ни на 18 май!

Запознайте се с най-свежите и колоритни брандове, производители и заведения, избрани специално за вас от нашия екип

Вижте новите изложители на базара ни на 18 май!

Продукти за женско здраве, био козметика, кухненски уреди, здравословни хранителни добавки и много други изненади на промоционални цени ви очакват в просторната Rainbow Plaza на 18 май 2019 г. заедно със седмото издание на Списание 8 НА ЖИВО! На щандовете ни ще се заредите със свежа пролетна енергия и ще откриете прекрасни подаръци за вас и вашите близки хора!  

ВХОДЪТ ЗА ПРОЛЕТНИЯ БАЗАР Е СВОБОДЕН!

Ето новите ни изложители, а тези, заявили участие по-рано, може да видите тук.  

ELEVEN MOONSУХАНИЕ, КОЕТО РАЗКРИВА ТВОЕТО ВЪТРЕШНО СИЯНИЕ

Ароматен лек от природата - етерични комбинации за енергиен баланс и женско хормонално здраве. Етеричните масла съдържат есенцията на растението! Всяка малка капка ти осигурява концентрирана жива енергия природа. Дами, не се предавайте на стреса на ежедневието и града. Зареждайте редовно сетивата и чакрите си и бъдете неотразими, хармонични и сияещи!


ARVENA COSMETICS
ЕСТЕСТВЕНА ГРИЖА ЗА КРАСИВА КОЖА
Ръчно изработената натурална козметика от Арвена е синоним на ефективна и природосъобразна грижа за здрава, красива и защитена кожа. Кремовете за лице и тяло с марката АРВЕНА са създадени в комбинация от висококачествени натурални продукти с био растителни масла и био българска розова вода, но също и с много любов. Арвена се старае да покрие дори и най-високите стандарти на модерната жена: без компромиси в състава на продуктите, с грижа за природата с лесни за рециклирани опаковки, страст и стремеж към съвършен резултат от положената грижа.

HERBALKAN
ЗДРАВЕТО ОТ НАШАТА ПРИРОДА Е ВАЖНО
Хербалкан, за които писахме в последния брой на списание 8, се ражда преди 3 години от здравословните проблеми на съпрузите Богдана и Валентин. Те знаят, че здравето идващо от природата е важно, но още по-важно е,  да е от нашата природа.  Именно затова всички билки се събират с благодарност и само от чисти планински места в България, така че да се гарантира изключително им качество. А билковите екстракти се произвеждат  само в тяхното ателие в гр. Берковица. Хербалкан работят само със свежи растения и правят извлеците си веднага след като са събрани лечебните билки, като така запазват максимално биохимичния им състав. Абсолютно изключени са използването на консерванти, подобрители, оцветители и ароматизанти. Опаковките на всички продукти са стъклени, тъй като стъклото не внася в продукта външни, вредни за организма съединения.

NATURE BASEРОЗИТЕ СА СЪКРОВИЩЕ НА ОРГАНИЧНИ КИСЕЛИНИ
Флоралните води “NatureBase” са ароматни води и се получават в процеса на обработка на етерично-маслени култури чрез парна дестилация. За разлика от масовите хидрозоли, които са „остатъчен“ продукт след извличане на етерични масла, флоралните води “NatureBase” са първичен дестилат, с високо съдържание на етерично масло. Поради високото си съдържание на етерично масло, флоралните води “NatureBase” често се използват при създаване на козметични продукти за тяло и терапевтични билкови препарати. Флоралните води “NatureBase” са 100 % чисти и натурални.

OH CARDS BULGARIA


МОСТ МЕЖДУ ИЗКУСТВОТО И ЖИВОТА ЧРЕЗ ИГРОВИ МЕТОД ЗА СЕБЕПОЗНАНИЕ
Уникалните Ох Карти се причисляват към жанра на асоциативните и метафорични карти. Те се създават от екипи от художници, психолози и издателя на серията - Мориц Егетмейер. Неговата идея е да изгради мост между изкуството и живота чрез игрови метод за себепознание, индивидуална или групова терапия, арт-терапия, образование, социална работа или просто като настолна игра за семейството и приятелите. Тези красиви тестета от карти стимулират креативността и комуникацията. Пъстротата им спомага за развихряне на въображението. Те са едновременно средство и игра за възрастни и деца от всякаква възраст. Всяко тесте включва инструкции за игра и работа с картите, които са лесни за спазване и прилагане, но за да научите повече, елате на 18 май и се уверете в безкрайните възможности предоставяни от тези карти.

TRANSFORMIKAНАБОР ОТ КАРТИ ДАВА ИДЕИ, А ВИЕ ТРАНСФОРМИРАТЕ СЕБЕ СИ
Transformika е набор от карти с мощни въпроси, които отварят пътища за решаване на лични или професионални предизвикателства, пред които сте изправени. Те генерират бързо и лесно решения, дават идеи, а вие трансформирате себе си или вашия екип. Всички карти са създадени, за да предизвикат мисли в главата ви, което ви помага да постигнете яснота по отношение на предизвикателството. Мощните последователни въпроси гладко ви водят през процеса. Останете мотивирани и открийте собствените си отговори и практически решения. Ще научите повече за този уникален метод, само ако дойдете на 18 май на Пролетния ни базар!

ZEPTERЖИВЕЙ ПО-ЗДРАВОСЛОВНО. ЖИВЕЙ ПО-ДОБРЕ. ЖИВЕЙ ПО-ДЪЛГО
Мисията за здраве на Zepter Group се разпростира на пет континента, в повече от 60 страни, вече 28 години. Тя води началото си от брилянтната идея на г-н Филип Цептер, който винаги е вдъхновявал работещите за Zepter International по целия свят, да се посветят на предпазване на здравето им и здравето на близките им за дълъг период от време, за да направят хората около тях по-щастливи. Милиони хора са по-здрави и по-щастливи, използвайки продуктите и услугите на Zepter в ежедневието си. Нашето мото е “Живей по-здравословно. Живей по-добре. Живей по-дълго”.

АУРА ЦЕНТЪР "ЛОТОС"

ЧОВЕКЪТ КАТО СЪВКУПНОСТ ОТ УМ, ТЯЛО И ДУХ
ЛОТОС аура център е един от първите центрове с холистична насоченост, създаден през 2011 г. в гр. Пловдив, а след това отваря врати и в София и Варна. В нашия център разглеждаме човека като съвкупност от ум, тяло и дух. Ние имаме опит, знания и най-добрата апаратура да завършим цикъла от диагностика на енергийно и физическо ниво до терапия! В център Лотус правим снимка на аурата ви, последвана от устен и писмен анализ, както и индивидуални препоръки за баланс. Диагностиката с Аура камера показва за минута енергийното ви състояние като цвят, яркост, форма, големина. Можем да разберем дали имате дисбаланси и блокажи по чакрите, каква е причината и как и къде това се отразява на живота и здравето ви. Можем да определим вашите таланти, мисия и личен потенциал. Доверете се на нашия професионализъм и хармонизирайте тялото и душата си!

YOGI TEA


АЙУРВЕДИЧНИ ЧАЙОВЕ ЗА ЗДРАВЕ
Yogi Tea чайове са създадени с конкретна цел, като се използва майсторски смесени съставки. Нашата философия се корени в Аюрведа, който съчетава чувствена наслада с балансиран подход към цялостното здраве и благополучие. Каним ви да се насладите на всички чайове ЙОГИ, които могат да ви помогнат да постигнете баланс и радост във всеки аспект на живота си. Устойчиво. Екологична. Целенасочено.

ЖИВА ГРАДИНА


НАТУРАЛНИ БИО ПРОДУКТИ ОТ БЪЛГАРИЯ
Жива градина“ е послание към Вас, които вярвате в мъдростта на природата! Към Вас, които търсите органичната формула за здраве и красота, самочувствие и благоденствие!

MOHANA
Мохана е малка семейна фирма, която цели да допринесе към връзката ни с природата в забързаното модерно ежедневие. Основен фокус е ароматерапията. Фирмата предлага асортимент от арома дифузери, както и ароматни пръчици (инсенс).

DIA VITA


Съчетание от смарт продукти за вътрешна и натурална козметика за външна красота е това, което стои в основата на нашата идеология. Топ продуктът на компанията – протеиновият коктейл Vita Energy® помага не само да се придържате към полезно хранене, но и изцяло да придвижите начина си на живот на едно ново ниво, което е не само здравословно, но и отговаря на всички изисквания на съвременния живот. Повече тук.


„8 на живо” - знание и забавление в едно Осем на живо

„8 на живо” - знание и забавление в едно

Автори и фенове на Списание 8 се събраха на седмото суперуспешно издание на формата

Днес е нашето уникално събитие Списание 8 НА ЖИВО! Осем на живо

Днес е нашето уникално събитие Списание 8 НА ЖИВО!

Приготвили сме и изненади от изложителите на базара

Теодосий Теодосиев: Смъртно опасно е да си прост! Осем на живо

Теодосий Теодосиев: Смъртно опасно е да си прост!

Ела на лекцията на двамата именити българи и виж отпаднали кадри от документалния филм

Билети за СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО вече и в EVENTIM Осем на живо

Билети за СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО вече и в EVENTIM

Очакваме ви на 18 май в зала Rainbow Plaza

Остават броени дни до Списание 8 НА ЖИВО Осем на живо

Остават броени дни до Списание 8 НА ЖИВО

Очакваме ви на 18 май 2019 г. в зала Rainbow (до болница "Токуда")

Списание 8 ви кани на пъстър пролетен базар Осем на живо

Списание 8 ви кани на пъстър пролетен базар

Запознайте се с най-свежите и колоритни брандове, производители и заведения, избрани специално за вас от нашия екип

Ред в пространството Осем на живо

Ред в пространството

ФЪНШУЙ учи как да изберем място за строеж, как да разпределим и подредим дома си така, че здраве и благоденствие да изпълват живота ни

Как Пламен видя Буда? Осем на живо

Как Пламен видя Буда?

Стресиран бизнесмен постига състояние на просветление по време на... разговор на кафе с Мила Бучели

Семинар за Паневритмията Осем на живо

Семинар за Паневритмията

Утре, 11 май, от 11 до 18 ч в Клуб на архитекта. Списание 8 дава отстъпка на участниците за билети за „Списание 8 на живо”

Кокосово вдъхновение по време на пролетния ни базар! Осем на живо

Кокосово вдъхновение по време на пролетния ни базар!

Пуснете се по кокосовата вълна на издателство „Вдъхновения”

„Фантазията се основава на реални факти. Тя изпреварва знанието” Осем на живо

„Фантазията се основава на реални факти. Тя изпреварва знанието”

Някои от пророчествата на известния учен вече се сбъднаха. Очакваме следващите.

Формулата на Тео (ВИДЕО) Осем на живо

Формулата на Тео (ВИДЕО)

Темата на новия брой на Списание 8 и на Списание 8 НА ЖИВО - 18 май.

Смехотерапията - забавляваш се и се лекуваш едновременно Осем на живо

Смехотерапията - забавляваш се и се лекуваш едновременно

Моника Балаян е смехотерапевт. Нейн „специалитет“ е изцелението чрез добро настроение. Ела и се убеди!

24 електронни броя и билет само за 68 лв.! Осем на живо

24 електронни броя и билет само за 68 лв.!

Абонирай се за две години и ела безплатно на Списание Осем НА ЖИВО

Бизнес със страст Осем на живо

Бизнес със страст

Специалист със студен ум, но с горещо сърце

За какво ще си говорим на Списание 8 на живо? Осем на живо

За какво ще си говорим на Списание 8 на живо?

Вижте личните послания на всеки един от лекторите към читателите на "8"

*