Подкрепете ни!
8 на живо13 май 2019

Вижте новите изложители на базара ни на 18 май!

Запознайте се с най-свежите и колоритни брандове, производители и заведения, избрани специално за вас от нашия екип

Вижте новите изложители на базара ни на 18 май!

Продукти за женско здраве, био козметика, кухненски уреди, здравословни хранителни добавки и много други изненади на промоционални цени ви очакват в просторната Rainbow Plaza на 18 май 2019 г. заедно със седмото издание на Списание 8 НА ЖИВО! На щандовете ни ще се заредите със свежа пролетна енергия и ще откриете прекрасни подаръци за вас и вашите близки хора!  

ВХОДЪТ ЗА ПРОЛЕТНИЯ БАЗАР Е СВОБОДЕН!

Ето новите ни изложители, а тези, заявили участие по-рано, може да видите тук.  

ELEVEN MOONSУХАНИЕ, КОЕТО РАЗКРИВА ТВОЕТО ВЪТРЕШНО СИЯНИЕ

Ароматен лек от природата - етерични комбинации за енергиен баланс и женско хормонално здраве. Етеричните масла съдържат есенцията на растението! Всяка малка капка ти осигурява концентрирана жива енергия природа. Дами, не се предавайте на стреса на ежедневието и града. Зареждайте редовно сетивата и чакрите си и бъдете неотразими, хармонични и сияещи!


ARVENA COSMETICS
ЕСТЕСТВЕНА ГРИЖА ЗА КРАСИВА КОЖА
Ръчно изработената натурална козметика от Арвена е синоним на ефективна и природосъобразна грижа за здрава, красива и защитена кожа. Кремовете за лице и тяло с марката АРВЕНА са създадени в комбинация от висококачествени натурални продукти с био растителни масла и био българска розова вода, но също и с много любов. Арвена се старае да покрие дори и най-високите стандарти на модерната жена: без компромиси в състава на продуктите, с грижа за природата с лесни за рециклирани опаковки, страст и стремеж към съвършен резултат от положената грижа.

HERBALKAN
ЗДРАВЕТО ОТ НАШАТА ПРИРОДА Е ВАЖНО
Хербалкан, за които писахме в последния брой на списание 8, се ражда преди 3 години от здравословните проблеми на съпрузите Богдана и Валентин. Те знаят, че здравето идващо от природата е важно, но още по-важно е,  да е от нашата природа.  Именно затова всички билки се събират с благодарност и само от чисти планински места в България, така че да се гарантира изключително им качество. А билковите екстракти се произвеждат  само в тяхното ателие в гр. Берковица. Хербалкан работят само със свежи растения и правят извлеците си веднага след като са събрани лечебните билки, като така запазват максимално биохимичния им състав. Абсолютно изключени са използването на консерванти, подобрители, оцветители и ароматизанти. Опаковките на всички продукти са стъклени, тъй като стъклото не внася в продукта външни, вредни за организма съединения.

NATURE BASEРОЗИТЕ СА СЪКРОВИЩЕ НА ОРГАНИЧНИ КИСЕЛИНИ
Флоралните води “NatureBase” са ароматни води и се получават в процеса на обработка на етерично-маслени култури чрез парна дестилация. За разлика от масовите хидрозоли, които са „остатъчен“ продукт след извличане на етерични масла, флоралните води “NatureBase” са първичен дестилат, с високо съдържание на етерично масло. Поради високото си съдържание на етерично масло, флоралните води “NatureBase” често се използват при създаване на козметични продукти за тяло и терапевтични билкови препарати. Флоралните води “NatureBase” са 100 % чисти и натурални.

OH CARDS BULGARIA


МОСТ МЕЖДУ ИЗКУСТВОТО И ЖИВОТА ЧРЕЗ ИГРОВИ МЕТОД ЗА СЕБЕПОЗНАНИЕ
Уникалните Ох Карти се причисляват към жанра на асоциативните и метафорични карти. Те се създават от екипи от художници, психолози и издателя на серията - Мориц Егетмейер. Неговата идея е да изгради мост между изкуството и живота чрез игрови метод за себепознание, индивидуална или групова терапия, арт-терапия, образование, социална работа или просто като настолна игра за семейството и приятелите. Тези красиви тестета от карти стимулират креативността и комуникацията. Пъстротата им спомага за развихряне на въображението. Те са едновременно средство и игра за възрастни и деца от всякаква възраст. Всяко тесте включва инструкции за игра и работа с картите, които са лесни за спазване и прилагане, но за да научите повече, елате на 18 май и се уверете в безкрайните възможности предоставяни от тези карти.

TRANSFORMIKAНАБОР ОТ КАРТИ ДАВА ИДЕИ, А ВИЕ ТРАНСФОРМИРАТЕ СЕБЕ СИ
Transformika е набор от карти с мощни въпроси, които отварят пътища за решаване на лични или професионални предизвикателства, пред които сте изправени. Те генерират бързо и лесно решения, дават идеи, а вие трансформирате себе си или вашия екип. Всички карти са създадени, за да предизвикат мисли в главата ви, което ви помага да постигнете яснота по отношение на предизвикателството. Мощните последователни въпроси гладко ви водят през процеса. Останете мотивирани и открийте собствените си отговори и практически решения. Ще научите повече за този уникален метод, само ако дойдете на 18 май на Пролетния ни базар!

ZEPTERЖИВЕЙ ПО-ЗДРАВОСЛОВНО. ЖИВЕЙ ПО-ДОБРЕ. ЖИВЕЙ ПО-ДЪЛГО
Мисията за здраве на Zepter Group се разпростира на пет континента, в повече от 60 страни, вече 28 години. Тя води началото си от брилянтната идея на г-н Филип Цептер, който винаги е вдъхновявал работещите за Zepter International по целия свят, да се посветят на предпазване на здравето им и здравето на близките им за дълъг период от време, за да направят хората около тях по-щастливи. Милиони хора са по-здрави и по-щастливи, използвайки продуктите и услугите на Zepter в ежедневието си. Нашето мото е “Живей по-здравословно. Живей по-добре. Живей по-дълго”.

АУРА ЦЕНТЪР "ЛОТОС"

ЧОВЕКЪТ КАТО СЪВКУПНОСТ ОТ УМ, ТЯЛО И ДУХ
ЛОТОС аура център е един от първите центрове с холистична насоченост, създаден през 2011 г. в гр. Пловдив, а след това отваря врати и в София и Варна. В нашия център разглеждаме човека като съвкупност от ум, тяло и дух. Ние имаме опит, знания и най-добрата апаратура да завършим цикъла от диагностика на енергийно и физическо ниво до терапия! В център Лотус правим снимка на аурата ви, последвана от устен и писмен анализ, както и индивидуални препоръки за баланс. Диагностиката с Аура камера показва за минута енергийното ви състояние като цвят, яркост, форма, големина. Можем да разберем дали имате дисбаланси и блокажи по чакрите, каква е причината и как и къде това се отразява на живота и здравето ви. Можем да определим вашите таланти, мисия и личен потенциал. Доверете се на нашия професионализъм и хармонизирайте тялото и душата си!

YOGI TEA


АЙУРВЕДИЧНИ ЧАЙОВЕ ЗА ЗДРАВЕ
Yogi Tea чайове са създадени с конкретна цел, като се използва майсторски смесени съставки. Нашата философия се корени в Аюрведа, който съчетава чувствена наслада с балансиран подход към цялостното здраве и благополучие. Каним ви да се насладите на всички чайове ЙОГИ, които могат да ви помогнат да постигнете баланс и радост във всеки аспект на живота си. Устойчиво. Екологична. Целенасочено.

ЖИВА ГРАДИНА


НАТУРАЛНИ БИО ПРОДУКТИ ОТ БЪЛГАРИЯ
Жива градина“ е послание към Вас, които вярвате в мъдростта на природата! Към Вас, които търсите органичната формула за здраве и красота, самочувствие и благоденствие!

MOHANA
Мохана е малка семейна фирма, която цели да допринесе към връзката ни с природата в забързаното модерно ежедневие. Основен фокус е ароматерапията. Фирмата предлага асортимент от арома дифузери, както и ароматни пръчици (инсенс).

DIA VITA


Съчетание от смарт продукти за вътрешна и натурална козметика за външна красота е това, което стои в основата на нашата идеология. Топ продуктът на компанията – протеиновият коктейл Vita Energy® помага не само да се придържате към полезно хранене, но и изцяло да придвижите начина си на живот на едно ново ниво, което е не само здравословно, но и отговаря на всички изисквания на съвременния живот. Повече тук.


Изживей своя свят на СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО! 8 на живо

Изживей своя свят на СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО!

Незабравими мигове с Гуру Йоги Тан, Мария Лалева, Мадлен Алгафари, доц. Веселина Вачкова, Кирил Петков, Анелия Каранова и танцьорите от „ДенсУeлт"

Най-мощният глас на планетата ще огласи Морската градина 8 на живо

Най-мощният глас на планетата ще огласи Морската градина

На 21 юли 2019 г. „Списание 8 на живо” ще гостува в Бургас

„8 на живо” - знание и забавление в едно 8 на живо

„8 на живо” - знание и забавление в едно

Автори и фенове на Списание 8 се събраха на седмото суперуспешно издание на формата

Днес е нашето уникално събитие Списание 8 НА ЖИВО! 8 на живо

Днес е нашето уникално събитие Списание 8 НА ЖИВО!

Приготвили сме и изненади от изложителите на базара

Теодосий Теодосиев: Смъртно опасно е да си прост! 8 на живо

Теодосий Теодосиев: Смъртно опасно е да си прост!

Ела на лекцията на двамата именити българи и виж отпаднали кадри от документалния филм

Билети за СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО вече и в EVENTIM 8 на живо

Билети за СПИСАНИЕ 8 НА ЖИВО вече и в EVENTIM

Очакваме ви на 18 май в зала Rainbow Plaza

Остават броени дни до Списание 8 НА ЖИВО 8 на живо

Остават броени дни до Списание 8 НА ЖИВО

Очакваме ви на 18 май 2019 г. в зала Rainbow (до болница "Токуда")

Списание 8 ви кани на пъстър пролетен базар 8 на живо

Списание 8 ви кани на пъстър пролетен базар

Запознайте се с най-свежите и колоритни брандове, производители и заведения, избрани специално за вас от нашия екип

Ред в пространството 8 на живо

Ред в пространството

ФЪНШУЙ учи как да изберем място за строеж, как да разпределим и подредим дома си така, че здраве и благоденствие да изпълват живота ни

Как Пламен видя Буда? 8 на живо

Как Пламен видя Буда?

Стресиран бизнесмен постига състояние на просветление по време на... разговор на кафе с Мила Бучели

Семинар за Паневритмията 8 на живо

Семинар за Паневритмията

Утре, 11 май, от 11 до 18 ч в Клуб на архитекта. Списание 8 дава отстъпка на участниците за билети за „Списание 8 на живо”

Кокосово вдъхновение по време на пролетния ни базар! 8 на живо

Кокосово вдъхновение по време на пролетния ни базар!

Пуснете се по кокосовата вълна на издателство „Вдъхновения”

„Фантазията се основава на реални факти. Тя изпреварва знанието” 8 на живо

„Фантазията се основава на реални факти. Тя изпреварва знанието”

Някои от пророчествата на известния учен вече се сбъднаха. Очакваме следващите.

Формулата на Тео (ВИДЕО) 8 на живо

Формулата на Тео (ВИДЕО)

Темата на новия брой на Списание 8 и на Списание 8 НА ЖИВО - 18 май.

Смехотерапията - забавляваш се и се лекуваш едновременно 8 на живо

Смехотерапията - забавляваш се и се лекуваш едновременно

Моника Балаян е смехотерапевт. Нейн „специалитет“ е изцелението чрез добро настроение. Ела и се убеди!

24 електронни броя и билет само за 68 лв.! 8 на живо

24 електронни броя и билет само за 68 лв.!

Абонирай се за две години и ела безплатно на Списание Осем НА ЖИВО