Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Напред и нагоре!

Астрологична дневна прогноза за 17 февруари

ПОЗИТИВИ

21-и лунен ден. Това е период на неукротимо движение напред и нагоре. Ден за храброст и безстрашие, на доброволни жертви, революционни преустройства, упорито движение към целта, за триумф. Време за рекорди и подвизи. Активен и творчески ден.

Днес трябва да сме честни и справедливи дори в дребните неща. Всички трябва да бъдем активни, да се обединяваме. Полезни са груповите занимания, масовите действия, събранията и митингите. Добри резултати ще дават колективните обсъждания на проблемите.

Това денонощие е благоприятно за започване на нова работа. Преходът към ново поприще и бързият кариерен ръст са напълно реални.

Петък е динамичен и силен ден, ще е пълен с много възможности и ще успеем да ги реализираме. Ще се осланяме на своята воля и потенциал и именно те ще ни помогнат в нашите начинания.

Хубаво е да се правят физически упражнения, да се прекарва време на чист въздух, където да се заредим от енергията на природата.


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Най-опасни са действията на места, където могат да ни улавят тъмните сили на този ден – лъжа, ласкателство, подмазвачество, всичко, което осигурява собствената изгода за сметка на отказа от честност и справедливост. 

Получената в този ден изгода ще бъде временна, всяка кражба ще се разкрие, а всички негативни действия скоро ще се отразят върху нашия авторитет.

В любовен аспект може да има доста наситени и страстни емоции, да прехвърчат искрици на желания, любов и различни емоционални трепети. Насладете се на тези преживявания, отдайте им се и се радвайте на живота!


ЗДРАВЕ

Уязвими са половите органи, възможно е обостряне на хемороиди и на запек. Да не се правят операции на дебелото черво и половите органи, ако не е наложително.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Не можеш да избегнеш кармата на рода си

Левски и Ботев се раждат, за да възродят нацията. Теорията на родовата съвест обяснява защо повече »

Загадки
 
 
10

Краят на тъмнината

Какво ни вещае западната астрология пред започващата 2012-а повече »

Загадки
 
 
0

Мъдри като змиите

Навлизаме в годината
на черното влечуго повече »

Загадки
 
 
3
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане