Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Не се предоверявайте

Астрологична дневна прогноза за 20 май

ПОЗИТИВИ 

24-и лунен ден от 3,00 ч на 20 май до 3,30 ч на 21-и - ден за пробуждане и преобразуване. Може да ни осени някоя голяма идея или огромна сила. В този ден е хубаво да се постави фундаментът на нови големи дела, да се започне осъществяването на дългосрочни проекти.

Денят е благоприятен за пробуждане и трансформация на сексуалната енергия, един от най-добрите за зачеване. Този ден да се използва активно за укрепване на собственото здраве, за повишаване на духовното ниво.


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Малко ще ни е трудно да сме напълно отдадени на работата, ще чувстваме отпадналост, разсеяност във всяко действие. Колкото и да ни е трудно, нека се постараем да се мобилизираме и да започнем да вършим поне някои рутинни ангажименти, които сме започнали.

Апатията, чувството за безизходица, проявени в този ден, се приемат за неуважение към природните сили.

Целия ден ще протече под знака на объркана, неясна и заблудена на моменти енергия. Затова е добре да бъдем малко по-бдителни и да се оглеждаме, за да не попаднем в някой капан. Може да се появят благоприятни възможности, но и лъжливи такива. Нека пресяваме всичко и да не се доверяваме на сляпо.


ЗДРАВЕ

През този ден да не се пият много течности. Уязвима е кожата. Повишава се рискът от алергични прояви. Да се избягват химичните лекарства, алкохолът, да се предпочитат билките. Да се подбира храната внимателно.

Да не се правят операции на сетивните органи, на черния дроб. Също и на краката - през този ден те са уязвими, затова трябва да се ходи по-малко.

Може да се правят операции на органите в коремната кухина.

Ако сънищата са приятни – това е добре, ако не – вашата сексуална енергия е потисната.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Конят е минималист

Започна новата година по китайския календар повече »

Събития
 
 
2

Астрология за начинаещи

Заповядайте на безплатен курс при консултанта на Списание 8 Галя Герасимова повече »

Събития
 
 
2

Родители и деца – приятели или врагове?

Как да се опознаем и да решим проблемите помежду си повече »

Събития
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане