Астрология

Близнаците – двойствени и непостоянни интелектуалци

Навлизаме в този зодиакален знак на 21 май

Близнаците – двойствени и непостоянни интелектуалци
Управляваща планета - Меркурий 
Девиз - „Аз мисля"
Цвят - сив, жълт и виолетов 
Ден - сряда 
Минерали - топаз, аквамарин, кехлибар

Близнаците са много противоречиви личности, те извършват истинско чудо в борбата с вътрешните си противоречия и търсения. Промените са естествен ход в живота им, без тях не могат. Ако няма промени, няма и нищо смислено. С Близнаците никога не е скучно, винаги има постоянна промяна и нещо ново около тях, което на моменти може да изплаши някои хора, защото не знаят какво да очакват и какво ще последва. Близнаците имат уникално блестящ ум, бърза способност да реагират мигновено във всеки момент. Ако решат да правят нещо, биха могли да постигнат блестящи успехи. Най-големи предимства имат в сферите, където се изискват бърз ум, действия и комуникативни способности. 

Много умело се справят в приказките, нямат равни на себе си. В любовните отношения винаги търсят най-подходящия партньор. Имат нужда от човек, който да ги изслушва и разбира, с когото да споделят, който има необходимите интелектуални качества.
 
Най-силните им положителни качества са: жизненост, контактност, доброжелателност, общителност,  непредубеденост, изобретателност, остроумие, любознателност.

Най-силните им отрицателни качества: нервност, нетърпеливост, бъбривост, повърхностност, двойственост, капризност, нездраво любопитство, дребнавост, раздразнителност, неопределеност, безпокойство и нерешителност.

Близнаците обичат  промяната, пътуванията, разговорите, контактите с външния свят, бързината.

Мразят постоянството, догмата, самотата. 

Те лесно се адаптират към всичко, което се случва, проявяват винаги тактичност, имат тънък ум. Често вършат няколко дейности едновременно, за тях е напълно естествено и нормално. Не могат да седят на едно място, винаги трябва да има движение и промяна. Това е техният девиз и живот. Така чувстват, че живеят.

Близнаците са безкористни, силно впечатлителни, с голямо въображение. Тяхната двойствеността се изразява най-вече в противоречивите им желания. В определени моменти са изключително податливи на безпокойство, чувстват силна несигурност и огромно недоволство. Но винаги се стремят към истината и я търсят. Те са едни от най-добрите събеседници. Важна част от характера им са любознателността и учтивостта. Бързо и лесно се сприятеляват.

Жизнената им енергия е насочена повече към умствената страна на живота, а не към физическата, затова са обърнати към намирането на всякакви знания по различен начин. Имат склонност към смяна на интересите, непоследователни са във всички действия и цели. Известни са с това, че започват много неща и никога не ги довършват докрай. Винаги бързат - като спринтьори. Мислят си, че времето никога няма да им стигне и никой няма да ги чака. Но затова пък в определени ситуации са упорити. Много е трудно да бъдат разбрани. Успяват да видят всичко и по всяко време. Понякога едно говорят, а друго вършат. И стават много лесна плячка на другите, защото се влияят от техните мнения и действия.

На близнаците никога не им стига една дейност или занимание. Могат да са едновременно щедри и скъперници. С годините успяват да съхранят младежкия си дух и характер, като в същото време запазват своята визия и излъчване.
Близнаците обичат да  мислят и то задълбочено. Могат да бъбрят безспирно, бързо като картечници, но и в същото време са едни от най-добрите слушатели. Без промяна не могат да съществуват, търсят я във всяка нейна форма. В същото време могат да си съставят бързо мнение за някого и така да бъдат подведени.
 
Близнаците са известни с това, че непрекъснато задават въпроси и на моменти говорят празни приказки, за тях въпросът е да се говори, не е толкова важно какво. Много лесно вярват на всичко, което са чули или прочели. Уникално забавни са.  Не са горделиви.

Интересуват се от различни неща, без да навлизат надълбоко в темата.

Съветът към тях е да се помъчат да преодоляват своята раздразнителност и да имат повече увереност в себе си, да се постараят да бъдат по-настойчиви в постигането на своите цели и в задачите, които са предприели.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Не е време за недоволство Астрология

Не е време за недоволство

Астрологическа прогноза за 18 юни

Контролирайте емоциите си Астрология

Контролирайте емоциите си

Астрологична прогноза за 16 юни

Проявете нежност към любимия човек Астрология

Проявете нежност към любимия човек

Астрологична прогноза за 15 юни

Бъдете щедри Астрология

Бъдете щедри

Астрологична прогноза за 14 юни

Посрещнете промените със смирение Астрология

Посрещнете промените със смирение

Астрологична прогноза за 13 юни

Насочете енергията си към добри дела Астрология

Насочете енергията си към добри дела

Астрологична прогноза за 12 юни

Показвайте любовта си към другите Астрология

Показвайте любовта си към другите

Астрологична прогноза за 11 юни

Съсредоточете се върху своите желания Астрология

Съсредоточете се върху своите желания

Астрологична прогноза за 10 юни

Бъдете готови за промяна Астрология

Бъдете готови за промяна

Астрологична прогноза за 9 юни

Не бързайте с вземането на решения Астрология

Не бързайте с вземането на решения

Астрологична прогноза за 8 юни

Пазете се от изкушения Астрология

Пазете се от изкушения

Астрологична прогноза за 7 юни

Спечелете личен хороскоп! Астрология

Спечелете личен хороскоп!

Включете се в играта за родените през юни. Вече е ясен майският победител

Силно емоционален ден Астрология

Силно емоционален ден

Астрологична прогноза за 6 юни

Време за триумф Астрология

Време за триумф

Астрологична прогноза за 5 юни