Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Спечели личен хороскоп!

Роден си през юни? Участвай в играта до края на месеца

Победителят за месец май е Моника Григорова! Честито!

Всеки ден в сайта на Списание 8 можете да четете дневна астропрогноза за това, което ви очаква според звездите. Но всички знаем, че този тип хороскоп дава информация само за енергията на деня и няма лично отношение към всеки. Авторката на прогнозите Ивелина Рускова ни разказа и за това как работи астрологията в специално интервю. 

Списание 8 ви дава възможността да спечелите личен хороскоп от Ивелина Рускова! Условието е да сте родени през юни и да оставите коментар под тази публикация, а в следващите месеци награди ще получат и празнуващите рожден ден тогава. Играта продължава 12 месеца, така всички ще имат шанса да участват в ежемесечната томбола.

Ако сте родени през юни, очакваме вашия коментар по-долу. Точно след месец - на 1 юли, жребий ще определи победителя, като в същия ден ще обявим началото на играта за родените през юли. 

Всеки спечелил ще получи възможността за лична среща с Ивелина Рускова. На нея ще трябва да каже точните си дата, час и местоположение на раждане. 

А ако не ви се иска да чакате наградата от жребия, свържете се с Ивелина на имейл astroiva (at) abv.bg или телефон 0888 899 057.
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Мъдри като змиите

Навлизаме в годината
на черното влечуго повече »

Загадки
 
 
3

Любомир Червенков: Идва второто ни Възраждане

Звездите дават шанс на българите за нов морал; използваме ли възможностите на бушуващата криза, животът ще стане по-хубав повече »

Личности
 
 
6

Пазете връзката си!

Астрологична прогноза за 31 октомври повече »

Астрология
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане