Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Ден на изненади

Астрологична дневна прогноза за 19 юни

ПОЗИТИВИ 

25-и лунен ден от 2,35 ч на 19 юни до 3,10 ч на 20-и.

Този лунен ден ни дава възможност да опознаем мъдростта на живота. Всеки един от нас има свой вътрешен глас – именно днес той се чува особено добре.

Може да се заемем с лечебно гладуване, да повишаваме своята духовност. В този ден всички трябва да се прочистят от шлаките – духовни и физически.


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Денят може на моменти да е напрегнат, конфликтен, непредсказуем. Възможно е да се случат прекалено много внезапни ситуации, които ще ни изненадат – приятно или не.

По-общо казано, нека бъдем готови за промените, които ще настъпят. Да не се страхуваме от тях, защото ще бъдат за наше добро, колкото и да не го разбираме точно сега.  Те ще поставят началото на нов цикъл в живота ни.

Ще сме под влиянието на бърза и непредвидима енергия, която ще идва и ще си отива много лесно. Всички наши действия ще бъдат повлияни от нея. Затова и събитията, които ще идват при нас, ще са неочаквани, ще сме изненадани от всичко, което се случва в дома ни, в семейството. Емоциите ни ще са силни, бурни, ще имаме преживявания в личен план, които могат да ни разтърсят.


ЗДРАВЕ

Уязвима е главата и не бива да се правят операции. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се правят манипулации на ушите.

Добро време за процедури и операции на бъбреците.

Сънища. Неблагоприятен сън свидетелства само за това, че ние не напълно изпълняваме своята мисия, а в този живот ни е дадено и разрешено повече, отколкото правим. Сън веднага след полунощ може да се окаже пророчески и трябва да му се обърне внимание.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Близнаците – двойствени и непостоянни интелектуалци

Навлизаме в този зодиакален знак на 21 май повече »

Астрология
 
 
1

Да намерим себе си

Астрологична дневна прогноза за 23 май повече »

Астрология
 
 
0

Пазете се от грешни решения

Днес е новолунието в Близнаци повече »

Астрология
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане