Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Освобождаваме се от чуждо влияние

Астрологична дневна прогноза за 11 август

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

19-и лунен ден от 22,11 ч на 10 август до 22,41 ч на 11-и. Този ден ни предупреждава не само за опасността да се омотаем в чужди мрежи, но и за не по-малката: да подчиним някого под себе си.

Този магичен ден дава възможност да отличим своите мисли от тези, натрапени от странични влияния. Затова енергетиката му позволя нравствено пречистване на душата и мислите. 

В този период всеки трябва внимателно да погледне в себе си, да анализира мислите и постъпките си, да се покае за своята горделивост, лъжа и илюзорни фантазии.

Нека се постараем и да си спомним негативните идеи, подсказани ни от някого и да прекъснем не само външните, но и мислените контакти с този човек. Също трябва да бъдем внимателни с новите идеи и случайните познанства.

В този ден по принцип идват много предложения и ако не работите върху себе си, има риск да попаднете в неблагоприятна ситуация. Но аспектите на небето не са много благосклонни, което от своя страна крие някои негативни особености.


ПОЗИТИВИ

Петък ще бъде доста активен и силен ден, пълен с много енергия. Ще имаме голямо желание за действие, промени и инициативност. Силен ден, в който ще имаме хъс и енергия, необходими ни за важните ни действия. Ентусиазирани, амбицирани, много независими и инициативни ще се чувстваме днес.

Сега е моментът за действие!

Ще имаме чувството, че можем да свършим всичката работа, която сме оставяли досега на заден план, която не ни е била по вкуса или ни е била трудна. Голяма сила и желание за действие.

Съвсем скоро, на 13 август, започва влиянието на ретроградния Меркурий!


ЗДРАВЕ

Уязвима е главата и не бива да се правят операции там. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се правят никакви манипулации на ушите.

Добро време за процедури и операции на бъбреците.

Пожелавам ви в този ден да търсите и да намерите себе си!

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане