Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Отхвърлете съмненията

Астрологична дневна прогноза за 12 август

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

20-и лунен ден от 22,31 ч на 11 август до 23,13 ч на 12-и. Много сериозен и интересен ден! В него е лесно да отхвърлим всички съмнения, да приемем накрая важни решения и да извършим решителна стъпка - по този начин ще се изкачим в развитието си. Нека да не се съмняваме и да прескачаме бариерите пред нас. Трябва да преодоляваме своята горделивост, високомерие, недоволство и диктаторски наклонности.

Ще усетим днес, че попадаме в някаква оплетена ситуация, че сме излъгани и че всичко, което става около нас, е илюзия. Ще имаме доста объркващи мисли, всичко случващо се ще е много неясно. Трябва да внимаваме да не се поддаваме, особено когато става дума за пари и документи.

Денят ще  повиши енергията около нас, ще увеличи напрежението и конфликтността. На моменти ще се чувстваме малко потиснати, но може и да избухнем и да станем прекалено агресивни в някои ситуации.

Ако все пак имаме нехармонични отношения и неразбирателство с някого, то сега е моментът да го приключим и изчистим по един разумен и хармоничен начин.


ПОЗИТИВИ 

Време за духовно преобразяване, преодоляване на съмненията, възнасяне, познаване на космическите закони. Този ден е създаден за победа над себе си! Той е най-добрият за духовно прозрение!

Ще усетим голям прилив на енергия, сили и активност. Но нека внимателно да преценяваме всяка ситуация и да действаме разумно и предпазливо. Добре е да запазим вътрешно си спокойствие и да не бързаме да вземаме решения. Не  е правилно да действаме импулсивно и бързо, нужно е да премисляме  всяка ситуация.


ЗДРАВЕ 

Уязвима е главата и не бива да се правят операции там. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се правят никакви манипулации на ушите. Денят е добър за процедури и операции на бъбреците.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 99 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Ден за пречистване на душата и тялото

Астрологична прогноза за 5 януари повече »

Астрология
 
 
0

Овладявайте импулсите и тревогите си

Астрологична дневна прогноза за 6 януари повече »

Астрология
 
 
0

Ден за победи над себе си

Астрологична дневна прогноза за 16 февруари повече »

Астрология
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане