Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Ден на дисциплина и себеотрицание

Астрологична дневна прогноза за 13 октомври

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

23-и лунен ден от 0,23 ч на 13 октомври до 1,37 ч на 14 октомври. Това е стресов ден, защото се променя посоката на вибрации на Луната, много твърд ден, изискващ от нас огромна вътрешна дисциплина и себеотрицание. 

Опасността се корени в надценяването на своите възможности по виждането на критичните ситуации. Днес сексуалната енергия подкопава здравето.

Денят е символ на самопожертването, покаянието, разбирането и опрощението.  Ще е малко конфликтен на моменти, внимавайте да не влизате в напрегнати ситуации, избягвайте ги. Не се впрягайте, не реагирайте бурно и бързо, осмисляйте всяко свое действие.

Мнозина от нас ще бъдат нервни или ще имат много агресивно поведение, ще са по-избухливи и ще нарасне тяхната самонадеяност.

Ако все пак днес имате да решавате важни задачи, срещи и преговори, бих ви посъветвала да бъдете особено бдителни и спокойни. Да изслушвате и да не реагирате бързо.

Луна без курс от 7,00 до 9,42 ч:
• Не се започва нищо ново, никакво начинание.
• Не е желателно да се подписват договори, документи.
• Да не се започват никакви важни делови разговори и преговори.
• Да не се сключва брак.
• Да се избягва пътуване в чужбина.
• Да не се обявява публично намерението за реализиране на проекти.

Петък може да е конфликтен в личните и бизнес отношенията. Затова е препоръчително да се избягват такива ситуации и да бъдем уравновесени и концентрирани.


ПОЗИТИВИ

Положително влияние на Луна без курс:
 Време за разходки с приятели, срещи, но не и делови.
• За ментални и духовни занимания.
 Благоприятно за подаване на данъчни декларации.

Днес настроението ни ще се повиши, ще хвърчим от вълнение и оптимизъм.

Основната помощ, която можем да окажем на светлите сили в този лунен ден, е твърдост в отстояването на избрания път на космическата любов. Опасно е да се гневим, днес трябва е период на пост и въздържание. Добре е да почистим дома си, като го наръсим със светена вода или го прекадим с тамян.

Голям творчески потенциал ще блика от нас, ще се мъчим да покажем в пълна сила своите качества, възможности и потенциал. В същото време денят ще бъде изпълнен с много нова информация, запознанства, контакти, изключително комуникативен, но няма да донесе очакваното удовлетворение и резултатност.


ЗДРАВЕ

Сънищата в това лунно денонощие трябва да се тълкуват наобратно.

Днес не бива да се натоварва сърцето. Не трябва да се правят операции на гърба. Да се избягва физическото натоварване. Денят е добър за лекуване на кръвоносни съдове, болести на нервната система, коленете и ставите.

Да не се правят операции на сърцето и гръбначния стълб. Да не се носят тежести на гръб, да се избягва пренапрежение на мозъка. Да се пестят физическите сили.

Ивелина Рускова, астролог 
astroiva@abv.bg
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Ден за пробуждане и преобразуване

Астрологична прогноза за 23 ноември повече »

Астрология
 
 
0

Време за покаяние

Астрологична прогноза за 28 ноември повече »

Астрология
 
 
0

Насладете се максимално на деня

Астрологична прогноза за 3 декември повече »

Астрология
 
 
1
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане