Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Сложете началото на големи дела

Астрологична прогноза за 11 март

ПОЗИТИВИ

24-и лунен ден от 3:05 часа на 11 март до 3:50 часа на 12 март - ден за пробуждане и преобразуване, възраждат се природните сили, благоприятстващи съзиданието.

Може да ви посети откровение или огромна сила. В този ден е хубаво да се постави фундаментът на нови големи дела, да се започне осъществяването на глобални дългосрочни проекти. Заложените днес основи водят до големи резултати.

Благоприятен ден за пробуждане и трансформация на сексуалната енергия, един от най-добрите за зачеване. Да се използва активно за укрепване на здравето и повишаване на духовното ниво.


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Апатията и чувството за безизходица, проявени в този ден, се приемат за неуважение към природните сили или признак, че не можете да се разпоредите с тях.

Днес определено ще се сблъскаме с много трудности и проблеми по пътя си. Особено ако ни се налага да водим важни разговори, преговори, да подписваме договори. Ще срещнем големи спънки, няма да можем да видим правилно ситуацията, възможно е да се потиснем от обстоятелствата, да изпитаме страх от предстоящите събития.

Внимавайте с близките хора в дома си – там може да възникнат затруднени ситуации и да изпитате огорчение. Ще усетите привкуса на разочарование в семейството си.

Ако може, нека днес да не се влиза в никакви спорове и да се отбягват теми, за които знаем, че ще доведат до тежка енергетика и крайният резултат няма да е добър. Може да се окажем в много заплетена ситуация и да сме неспособни да преценим реално обстоятелствата. Трудно ще ни е да реализираме своите цели и набелязаните идеи през днешния ден. Ще срещаме постоянно спънки, но, както всички знаем, такъв труден период носи винаги след себе си положителни последици.


ЗДРАВЕ

Противопоказни са всички операции на ставите, процедури, свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.

Сънища. Ако са приятни – това е добре, ако не – вашата сексуална енергия е потисната.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Не започвайте нищо ново

Астрологична дневна прогноза 22 февруари повече »

Астрология
 
 
0

Насладете се максимално на деня

Астрологична прогноза за 3 декември повече »

Астрология
 
 
1

Разчитайте на себе си

Астрологична дневна прогноза за 21 февруари повече »

Астрология
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане