Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Защитете детето си онлайн

С ново българско мобилно приложение. Читателите на Списание 8 получават безплатен бонус!

 
 
PROTECT YOUR KID е ново българско андроид приложение, с чиято помощ можете да предпазите децата си онлайн. То е разработено изцяло в България, на български език и е тествано в Германия. Както показва името му, основното му предназначение е защитата на децата. Целите му са:
1. Да намали времето, което  детето прекарва във виртуалното пространство, да му даде възможност да играе с връстниците си и да бъде със семейството си.
2. Да предпази и защити детето от всички рискове на виртуалното пространство.
Приложението се появява в навечерието на световния ден на детето - 1 юни. То е израз на грижата за безопасността на децата и възможност за родителите да бъдат спокойни, като знаят къде са децата им и с какво се занимават.

На читателите на Списание 8 създателите на PROTECT YOUR KID подаряват специален промо код ОСЕМ (изписан на български). Той дава възможност в продължение на 8 седмици да използвате всички възможности на продукта. Можете да се възползвате от подаръка до края на юни.

След като родителят изтегли приложението на андроид телефона или таблета на детето си, той може да зададе на системата функции като: 
- Филтриране на интернет страници
- GPS проследяване
- Забрана на неподходящо съдържание
- Ограничаване на приложения
- Времеви лимити за ползване
- Проверка на детето и телефона от разстояние
- Родителски панел за контрол


Как да активирате промо код ОСЕМ :
2. Създайте профил в приложението и го настройте. Ако се затруднявате, може да намерите повече информация тук. 
3. Влезте в меню „Системни настройки“. Натиснете най-горния бутон - „Удължи защитата“ и после въведете промо код ОСЕМ (изписан на български). Това ще ви даде допълнителни 8 седмици безплатно ползване на всички възможности на приложението.
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане