Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Запознайте ни с колоритен образ, при когото да отидем

Търсим местен чешит, свързан с интересно място. Очакват ви награди!

На снимката - Дедо Скръц, за когото ви разказахме в брой 10/2017 г.
На снимката - Дедо Скръц, за когото ви разказахме в брой 10/2017 г.
Много преди времето на паркетните лъвове всяко село и малко градче си има поне по един забележителен човек. Ходеща енциклопедия, местен краевед, сборник за безкрай истории, свързани с родното място – такъв човек търсим, за да го представим, а чрез него да покажем и селището му. Очакваме вашите препоръки!

Отговорете ни с коментар отдолу и това може да ви донесе награда - абонамент за Списание 8! Събираме предложения до края на месеца. В следващия брой ще представим една от целите, събрали най-много гласове.

Под мотото „Накъде в неделя?" кампанията „По нови пътеки с Opel" ви представя българските дестинации, които можете да посетите през почивните дни. Всеки месец очакваме вие да определите за коя забележителност да разкажем и покажем, гласувайки тук.Освен че така помагате на любимото си място да стане по-известно, имате шанса да участвате и в надпреварата за изкусителни награди.
  • Всеки месец по един от гласувалите ще вземе абонамент за Списание 8!
  • След края на 2017-а сред хората, включили се в най-много етапи на кампанията, 10-има ще получат специални награди - изненада от Opel!
Една традиция, любима на много от читателите на Списание 8, запазва своя блясък на страниците ни, презаредена с 11 нови и любопитни теми. И през 2017-а рубриката на Списание 8 „По нови пътеки с Opel: Накъде в неделя?" продължава с нови предложения. Заедно с вас ще търсим и представяме някои от впечатляващите места в България, които си струва да посетим през почивните дни.
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане