Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Къде пазят интересни местни рецепти?

Помогнете ни да намерим уникалния български вкус, очакват ви награди

Макар и все още далеч, повеят на есента носи аромата на сладка и туршии. Наближава времето за зимнината, а това ни кара да потеглим в търсене на автентични местни рецепти, на традиционни лакомства, които не могат да бъдат опитани другаде и заради които си струва да пътуваме и стотици километри. Къде е най-добре да сторим това?

Къде да се докоснем до традиционни местни храни?

Отговорете ни с коментар отдолу и това може да ви донесе награда - абонамент за Списание 8! Събираме предложения до края на месеца. В следващия брой ще представим една от целите, събрали най-много гласове.

Под мотото „Накъде в неделя?" кампанията „По нови пътеки с Opel" ви представя българските дестинации, които можете да посетите през почивните дни. Всеки месец очакваме вие да определите за коя забележителност да разкажем и покажем, гласувайки тук.Освен че така помагате на любимото си място да стане по-известно, имате шанса да участвате и в надпреварата за изкусителни награди.
  • Всеки месец по един от гласувалите ще вземе абонамент за Списание 8!
  • След края на 2017-а сред хората, включили се в най-много етапи на кампанията, 10-има ще получат специални награди - изненада от Opel!
Една традиция, любима на много от читателите на Списание 8, запазва своя блясък на страниците ни, презаредена с 11 нови и любопитни теми. И през 2017-а рубриката на Списание 8 „По нови пътеки с Opel: Накъде в неделя?" продължава с нови предложения. Заедно с вас ще търсим и представяме някои от впечатляващите места в България, които си струва да посетим през почивните дни. 
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

За кое място във Видинско искате да прочетете?

Пети етап от кампанията "По нови пътеки с Opel" и Списание 8 повече »

Наука
 
 
30

За кое място в Шуменско искате да прочетете?

Седми етап от кампанията за любими туристически дестинации повече »

Наука
 
 
19

Вижте светилището на нимфите

Видео от село Каснаково повече »

Наука
 
 
4
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане