Свръхестествено

Разкажете ни вашата свръхестествена история!

Списание 8 ще публикува информация от личните ви паранормални преживявания

Разкажете ни вашата свръхестествена история!
Мнозина от нас са се сблъсквали с паранормални явления или поне с такива, които не можем да си обясним в контекста на науката и на познатия ни „нормален” свят.

Разкажете ни за ВАШИ срещи с невероятното, извънземното, необяснимото, мистичното.
На нашия сайт ще качваме вашите истории, придружени със снимков и/или видеоматериал.

Какво трябва да направите?
1. Ставате свидетел на паранормално явление. Това може да е заснето НЛО или извънземно, духове у вас или в изоставена сграда, шепнещи силуети в мрака и мн. др. Важното е това да е ВАШЕ лично преживяване и откритие – идеята е срещите със свръхестественото да са от 1 л. ед. число. Възможно е, естествено, това да е минало събитие, за което пазите визуални доказателства.
2. Качвате визуалната информация (снимки, видеоклип) на някой сървър за споделяне (DOX, Wetransfer, Transfernow, Tranz и др.)
3. Пращате ни линка с качената информация на paranormal@spisanie8.bg и в имейла ни описвате накратко случая – кога, къде и какво сте видели. Не на последно място – споделете какви са вашите предположения за случилото се и усещания по време на този контакт. Изпратете ни и името си, като в описанието на вашата история ще фигурирате само със своите инициали. Молим да не изпращате големи файлове директно на имейла!

Вашите срещи с паранормалното ще бъдат публикувани след одобрение от екипа на списанието.
Очакваме вашите завладяващи истории за срещите си със свръхестественото!
*