Подкрепете ни!
Списание 8 НА ЖИВО: „Сила за живот“– билет за онлайн излъчване

Списание 8 НА ЖИВО: „Сила за живот“– билет за онлайн излъчване

Цена: 35.00 лв.

Купи ел. формат

Билет за прякото излъчване на събитието на 21 октомври 2023 г.

„Да си жив и здрав!“ е общоприет поздрав, който ползваме, за да отправим благопожелания и благодарност. Но може ли човек да е здрав, ако се грижи само за тялото си, пък умът му е пълен с черни мисли, сърцето е самотно, душата – празна, към най-близките си таи тежки чувства и е забравил как да общува със Светлината? Ако копнеете да вземете силата си, за да изпълните дните си с радост, споделеност и пъстрота, елате да почерпите от богатия опит и познания на лекторите, които ще споделят с нас как да бъдем здрави и щастливи във всички области на живота си.

Сега може да се насладите и онлайн на това вълнуващо преживяване, което тази година провеждаме съвместно със Софийската операта и балет. Освен че ще се потопим в прелестната обстановка на залата и в почивките ще се наслаждаваме на възхитителните изпълнения на арфистките на Операта, в края на събитието Николай Иванов – ОМ ще окрили душите ни със своята магична музика.

Лекторите:
  • д-р Людмила Емилова – „Плодолечение“
  • Аида Марковска –  „Помири се с майка си!“
  • Сал Ракели – „Напълно здрави“
  • Дария Тодорова – „Деца на Светлината“
  • Нели Конуей – „Ангелски послания“
  • Христо Нанев – „Изцеления с регресия“
След като закупите билет, на посочената от Вас ел. поща, два часа преди началото на събитието ще получите връзка към излъчването в youtube. Възможно е писмото да попадне в папката за непоискана поща (spam), затова препоръчваме да проверите и нея, в случай че не сте получили връзката.

Радваме се, че разстоянието не е пречка да бъдем заедно!

Ако желаете да присъствате на място, билети за събитието може да закупите тук или на касата на Софийската опера и балет.