Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Условия за плащане

Плащане в брой

При плащане в брой на поръчаните стоки и услуги потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на „Клуб 8“ ООД или на неговия представител извършващ доставката пълната стойност на доставяната поръчка.


Наложен платеж

Заплащането може да се осъществи и с наложен платеж или по интернет. "Клуб 8" ООД използва услугите на компания за плащания онлайн - ePay.


Плащане по банков път

При плащане по банков път в лева, потребителят депозира сума равна на стойността на направената поръчка в банковата сметка на "Клуб 8" ООД в ОББ и едва след като депозитът бъде потвърден, се доставят поръчаните стоки. Всички такси и комисионни са за сметка на клиента.


Плащане с банкова карта

Плащане с карта може да се осъществи със следните карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron,
V PAY.

Плащането може да се осъществи само ако картата отговаря на следните условия.

  • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
  • Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет.
  • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

Данни на картата, необходими за попълване - номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя.

Данните на кредитната карта се въвеждат в сайта на ОББ. Като търговец, "Клуб 8" ООД няма достъп до тези данни.

За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode. 

В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

Трансакцията е успешна, ако има успешна автентикация на клиента (ако е регистриран в схемите за автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode) и получена авторизация. При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

Удържането на парите при плащане с карта се извършва в рамките на работния ден.

Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (лв).

Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане