Осем на живо

Издигнете се от дълбините на Царичина до безкрайния Космос

Полет на съзнанието със Списание 8 НА ЖИВО

Издигнете се от дълбините на Царичина до безкрайния Космос
На 12 януари 2019 г. в зала „Люмиер“ на НДК ще се случи нещо невероятно - Съзнанието на стотици приятели на „8“ ще се издигне от дълбините на Царичина до безкрайния Космос, носено от Мистерията на българските гласове…

БИЛЕТИ: 

Закупуване на билет: на касите на НДК и на ticketportal.bg.

Цени на билетите: 
  • 25 лв. от 08.11.2018 г. до 08.12.2018 г. включително
  • 30 лв. от 09.12.2018 г. до 11.01.2018 г. включително
  • 35 лв. на датата на събитието – 12.01.2019 г.
  •  
За абонати на Списание 8 - 25% отстъпка. Абонирай се тук! (Моля, представете вашата карта за абонати при закупуване на билет от каса на НДК или на входа на събитието при закупуване на билет от Ticketportal).

За ученици, студенти и пенсионери – 15% отстъпка.

ЛЕКТОРИ: 


Миломир Кандич, лечител

Лечебните тайни на Амазония 

След години тежка борба с рака сръбският военен пилот се оказва в ситуация, в която медицината нищо повече не може да направи. Мъжът гасне, но не и духът му. С последни сили Миломир Кандич заминава за далечна Амазония. Негов приятел го води при шамани, които можели да излекуват рак дори в краен стадий. Явно съдбата наистина обича смелите, защото чудото се случва. Миломир оживява, оздравява и заживява при индианците. Научава от тях тайните на лечението и на доброто здраве, които ще сподели с приятелите на Списание 8. 


Повече тук: http://bit.ly/2DFz3Oo 

Елисавета Логинова, феномен

Загадката „Царичина“ 

През 1990 г. военните, ръководени от феномена Елисавета Логинова, започват разкопки край софийското село Царичина в търсене на... първото човекоподобно същество, живяло на Земята. Логинова казва, че я направляват извънземни и в днешни дни името й се е превърнало в символ на мистерията и контакта с другите светове. Какво точно се е случило в онези времена, обвити в булото на тайната и мистиката? Какво е предрекла Ванга на военните? Наистина ли НЛО е кацнало в Царичина? Къде са папките от проекта? Елате и чуйте на живо Ели Логинова, която ще отговори на въпросите ви и ще ни покаже автентични кадри от времето на проекта.


Повече тук: http://bit.ly/2Tix9rN

„Мистерията на българските гласове“ 

Дора Христова, диригент и Петър Дундаков, композитор


Уникалността на българските гласове и фолклорното пеене (Дора Христова) и съвременното развитие на българския фолклор (Петър Дундаков) 

Те разнесоха славата на България във всички краища на света, взеха голямата награда „Грами“, а днес се възраждат с блясъка на феникс. Новият им албум „БууЧииМиш“ буквално събаря границите на времето и пространството. Каква е мистерията на „Мистерията на българските гласове“? Защо само българки могат да пеят по този начин? Защо Лиса Джерард се включи в хора? На тези и на други интересни въпроси ще отговори лично диригентът Дора Христова, а всеки гост на Списание 8 ще може да се потопи на живо в мистерията.

Повече: Очаквайте в новия брой 

Проф. Диана Гергова, траколог

Траките и безсмъртието

Нашите пра-пра-деди - траките, са били славен народ. Древни източници разказват, че враговете им се страхували от тях, тъй като били безстрашни и вярвали в безсмъртието. 

Откъде траките са знаели, че след живота няма смърт? Кого са посвещавали в тайните на безсмъртието? Знаем ли как? Отговорите ще даде проф. д.и.н. Диана Гергова, един от най-изтъкнатите археолози и траколози у нас, дългогодишен ръководител на разкопките в Националния резерват „Сборяново“. Проф. Гергова е откривателят на забележителното Златно съкровище от Свещари с над 1800 г златни накити и аксесоари. 


Повече тук: http://bit.ly/2K3dcAK 

Георги Хамамджиев, кинезитерапевт

Лечение чрез движение

Той e кинезитерапевт, остеопат, иглотерапевт, работи с декомпресия на гръбначния стълб, използва много други техники. Въпреки десетките дипломи и обучения обаче най-полезните уроци, който Хамамджиев научава, за да стане наистина много добър терапевт, е, няколко пъти да заеме мястото на своите пациенти. Може ли тялото да се самолекува? Наистина ли болката се атакува с движение, а хората оздравяват от това, в което вярват? Терапевтът може да ви изненада със съветите си, но ще ви зарадва с полезността им, ако му се доверите. 


Повече тук: http://bit.ly/2DJnjui 


Стоян Лаловски, директор на „Метода Силва“– България

Има ли живот преди смъртта 

Стоян Лаловски е лицензиран преподавател и директор на „Метода Силва" за България. Именно той е човекът, който въведе удивителната система в България. Методът на Хосе Силва е научнообоснован, лесен начин за най-пълно оползотворяване на умствените способности. Чрез „Силва“ (както Списание 8 писа) хора успяват да се излекуват от тежки диагнози, научават се да помнят лесно, да учат бързо, да живеят в радост, осъзнато и в хармония със себе си и с околния свят. Ако не вярвате, че това е възможно в заобикалящия ни див свят, елате на Списание 8 на живо.


Повече тук: http://bit.ly/2RUyLWZ 

Ганета Сагова, главен редактор на Списание 8

Списание 8 на 10 години

Цяла декада тя полага неимоверни усилия, за да претворява своите мечти и да привлича все повече последователи към каузата на Списание 8. 10 години по-късно главният редактор има какво да сподели за това невероятно пътешествие.Георги Хамамджиев: Болката се атакува с движение! Осем на живо

Георги Хамамджиев: Болката се атакува с движение!

Как тялото може да се самолекува ще разберете от кинезитерапевта на Списание 8 НА ЖИВО

Стоян Лаловски: Има ли живот ПРЕДИ смъртта? (ВИДЕО) Осем на живо

Стоян Лаловски: Има ли живот ПРЕДИ смъртта? (ВИДЕО)

Директорът на Метода „Силва" за България е един от лекторите на Списание 8 на ЖИВО

Стотици изпитаха радостта от живота Осем на живо

Стотици изпитаха радостта от живота

Вижте как протече Списание 8 НА ЖИВО

*