Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Вслушвайте се в интуицията си

Астрологична дневна прогноза за 12 октомври

ПОЗИТИВИ 

22-и лунен ден от 23,31 ч на 11 октомври до 0,32 ч на 13-и. Денят е свързан с непоклатимост, устойчивост, със знанията, книгите и информационното поле. Това е период на мъдрост и получаване на трайно знание, което се усвоява лесно.

В този магически ден са особено силни умствените способности на човека и неговата интуиция. Можете да научите нови неща за себе си и за света.
Днес може да ни се открие тайно знание, да ни дойдат нови идеи и свежи, оригинални решения на запуснати проблеми.

През деня изведнъж ще почувстваме прилив на чувства и емоции. Ще търсим и ще очакваме да получим ласки, нежност и разбиране от любимите хора. Ще искаме да обърнем повече внимание на семейството. Ще се отдадем изцяло на домашния уют, именно там ще усетим спокойствие и ще се отпуснем.

Настроението ни ще е приповдигнато, ще сме вдъхновени с емоции, които в края на вечерта ще бъдат в пълна сила и активност. Един прекрасен и емоционален ден, наслаждавайте му се с пълна сила!


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Днес се изисква пълно съсредоточаване върху най-важния за вас проблем и търсене на необходимите източници на знания за неговото решаване. Това е време, в което се повишава емоционалната чувствителност, трябва да бъдем много внимателни, толерантни и тактични с близките си. Повишената ни чувствителност и сантименталност ще бъдат обърнати най вече към бита и всекидневието.

Доста дълбоко ще се впуснем в размисли за наболели въпроси в семейството, рода и традициите ни. Това е прекрасно време за решаване на всичко, свързано с дома ни. Но може да станем много обидчиви, раними и емоционално неустойчиви, даже плачливи.

Искаме и ще търсим грижата около себе си. На моменти можем да се впуснем в спомени за миналото, когато сме преживели хубави моменти с нашите родители, деца и внуци. Отдайте се на тази емоция и не я спирайте, имате нужда от нея от време на време.

ЗДРАВЕ

Днес са уязвими стомахът и дванадесетопръстникът и е желателно да не се правят там операции, ако не е спешно. Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки и наркотици. Да се избягват водните процедури.

Сънищата в този лунен ден донасят нови знания и информация за решаването на проблемите. Отнасяйте се внимателно към тях: те ще ви помогнат да се промените към по-добро, ако са правилно изтълкувани.
 
Ивелина Рускова, астролог 
astroiva@abv.bg
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Идва много спокоен ден

Астрологична прогноза за 15 декември повече »

Астрология
 
 
0

Ден на противоположностите

Астрологична дневна прогноза за 12 януари повече »

Астрология
 
 
0

Време за яснота в семейството

Астрологична дневна прогноза за 8 февруари повече »

Астрология
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане