Подкрепете ни!




ХороскопИвелина Рускова / 22 ноември 2016

Стрелец: свободният дух

Най-авантюристичната зодия е гейзер от енергия и емоции


Планета – Юпитер
Стихия – Огън 
Ден от седмицата – четвъртък

Свободолюбивите и оптимистични Стрелци са под покровителството на Юпитер, планетата на изобилието, философията и висшето образование. Юпитер дарява Стрелците с желание да развиват своя собствена философия за живота. Много от тях превръщат желанието си за изследване на нови култури и нови философски идеи в своя професия. Въпреки че Стрелците се развиват интелектуално и духовно, им липсва тактичност.

Астрологичният символ на този знак е Кентавър, той обяснява особеностите на личността на Стрелеца. Друг негов символ е стрела, летяща към звездите, олицетворяваща стремежа към високи цели.

Покровителствани от благоприятната планета Юпитер, Стрелците имат много таланти, те са щедри и жизнерадостни. Любовта към живота ги прави най-големите оптимисти сред всички знаци на зодиака. Стрелците са щастливи, когато са в постоянно движение. Те се стремят към приключенията, обичат да пътешестват. Способни са да виждат възможност във всяка ситуация. Вярват, че всичко е възможно, и тази увереност им помага да реализират и най-смелите си мечти и мащабни проекти. Голяма част от тях имат тайно желание – да променят света. Сред Стрелците има много предприемачи. 

В любовта със зодия Стрелец успех могат да имат само тези, които разберат необходимостта на партньора да бъде свободен. Всеки опит да го вържете за себе си е обречен на провал. Във връзките си Стрелците търсят свободата, но когато обичат истински, те отдават цялата си енергия и топлина на любимия човек.

Щастливи числа са: 9, 12, 21, 30.

Благоприятно им влияят: цитрусови плодове, царевица, цикория. 

Отива им виолетов цвят. От камъните – турмалин, авантюрин, аметист, топаз.

Аромати – невен, карамфил, лимон, индийско орехче, шафран, хвойна.

Мъжът Стрелец ще ви посрещне със сияеща усмивка и ще изглежда абсолютно щастлив. Той по природа е закачлив, обича да се шегува, игрив е, флиртът е в кръвта му. Обича всичко шарено и весело. Ако иска да се запознае с някого, той го прави с лекота и дружески. 

Неговият поглед ще остане завинаги в дълбините на душата ви. Но Стрелецът не е Скорпион и не се задържа дълго време на по-тежки теми. С него трябва да сте готови за резки промени на сюжета. Търси разнообразни впечатления, привличат го открити хора, които като него са устремени към високи цели.

Той харесва честните разговори, хора със свободни възгледи. С него може да разговаряте на много теми, имащи философско съдържание. Този мъж е привлечен от физическата активност, иска да изпробва своята издръжливост даже в екстремни ситуации.

Напълно е възможно романтичните отношения за него да бъдат още един вид игра. Не трябва да се учудвате, ако той търси интимен контакт още на първата среща. Но и не трябва да мислите, че има някакъв по-дълбок интерес, всичко може да приключи, след като Стрелецът получи своето. Добре е да знаете това, преди да започнете да изпълнявате всичките му желания.

Мъжът Стрелец е потенциален съблазнител. Той постоянно разнообразява жизнения си опит. Едно от неговите преимущества е, че говори открито за своите желания, не заблуждава никого. По тази причина жените, желаещи да имат дълготрайна връзка с мъж Стрелец, трябва да бъдат внимателни. 

Неговата страст да пътешества може да изглежда очарователна, но в дългосрочен план очарованието ще изчезне. Стрелецът никога няма да престане да търси нови приключения, затова ревнив партньор не е подходящ за него.

Той винаги търси спътник за своите пътешествия, това може да е и неговата половинка, но и всеки друг. Главното, което трябва да помни жената, заинтересована от него, е, че трябва да запази свежестта във връзката. Мисията на Стрелеца е да изследва нови земи, да трупа нови преживявания, но да е независим и напълно свободен. Той не се стреми да задълбочава отношенията, защото преди всичко се интересува от околния свят. Това е свързано с постоянно натрупване на нови впечатления, мероприятия, събития, купони, пътувания. Подобно на своя символ той винаги ще лети към звездите, защото се стреми да научи повече, да направи повече.

Този мъж обича да се смее, чувството за хумор му помага да разширява хоризонтите си. Ако до него има негативно настроени хора, ще се отдели от тях. Стрелец – това е огнен знак, който цени тези, които го вдъхновяват, и тези, които запалват в него огъня. Ако някой започне да му говори негативно или му показва отрицателните страни на живота, Стрелецът ще изчезне, без дори да се обърне назад. За него физическата привлекателност е важна, но много по-важен е оптимистичният поглед към света, интересът към изследване на новото и пътешествията. Ако нямате такива интереси, е безпредметно да се занимавате с него. Ако споделяте всички тези ценности, има голям шанс да създадете една прекрасна връзка.

Жената Стрелец има открита душа, открито сърце, притежава много физическа енергия, което благоприятства зараждането на нови връзки. Типичната жена Стрелец - това са чисти очи и лъчезарна усмивка. Тя е дружелюбна с всички, ефирна е, дарява на хората своята светлина. Постоянно търси нови възможности и приятели. Стреми се към всичко, от което може да научи нещо ново. Често се присъединява към групи със сходни интереси, но остава необвързана. Това, което я впечатлява, са широката обща култура и чувството за хумор. Разкажете ѝ нещо интересно за себе си или за света, развеселете я и ще спечелите нейното внимание. Тя уважава мнението на другите и дори да не е съгласна с нещо, цени откровеността, защото характерът ѝ позволява да приема различните мнения.

Има два типа жени Стрелец - първият е спортен, а вторият -интелектуален. И двата типа са готови винаги да тръгнат да изследват света, всяка по своя начин. Това може да бъде научно изследване, а може да е и каране на колело в планината. Жената Стрелец има много енергия, стреми се да получава нови знания и да трупа опит.

Да бъдеш с такава жена, означава да се потопиш в света на приключенията, само така може да се зароди любовта. Тя има много приятели, така че мъжът ѝ ще трябва да обуздае своята ревност. Нека я остави да е свободна, това е нейната природа.

Тя винаги вярва в светлото бъдеще и е способна да зарази с тази вяра всеки, който е около нея. За да завоювате сърцето ѝ, трябва да я поддържате дори в трудни ситуации. Но въпреки нейния неизчерпаем оптимизъм, може да има периоди, в които е обхваната от лошо настроение. Тогава ще има нужда от подкрепа от семейството и близките си.

Жената Стрелец е една от най-разкрепостените. Благодарение на своята огнена енергия тя може с лекота да запалва любовта у другите. Тя е страстна и емоционална, което се харесва на силния пол. 

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Двойка Мечове – карта Таро за 19 април Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април

Единият гарван е логическата мисъл, а другият е свързан с неясните подсъзнателни усещания

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април

воалите на заблудата се отдръпват встрани

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април Хороскоп

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април

Тя учи как да постигнем равновесие в даването и получаването

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април

Можем да ползваме енергията за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април Хороскоп

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април

Тя е свързана със земната енергия, познава растенията и билките, умее да лекува, да създава уют и семейна атмосфера

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим

Силата – карта Таро за 11 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 11 април

Вместо да се борим за надмощие, е важно да се свържем с вътрешната си сила

Обесения – карта Таро за 10 април Хороскоп

Обесения – карта Таро за 10 април

Добре е да останем насаме и да си дадем време за преосмисляне и вглъбяване

Асо Мечове – карта Таро за 9 април Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 април

Днес сме свързани с висши информационни полета

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Това, което започнете в петък, ще даде добри плодове. Краят на седмицата е подходящ момент да се срещнете лице в лице със скрити проблеми.

Петица Мечове – карта Таро за 8 април Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 8 април

Започваме седмицата с изключително важното новолуние в Овен

Новолуние и слънчево затъмнение ведно Хороскоп

Новолуние и слънчево затъмнение ведно

При такава неистова енергия бездействието е направо животозастрашаващо!

Петица Чаши – карта Таро за 7 април Хороскоп

Петица Чаши – карта Таро за 7 април

Не бива да позволяваме на жизнената ни сила да изтича заради неща от миналото