Подкрепете ни!




ХороскопИвелина Рускова / 8 юни 2017

Време за свобода и авантюри

Пълнолуние на 9 юни в знака Стрелец



На 9 юни 2017 г. ще имаме пълнолуние в Стрелец в 16,11 часа.

Пълнолунието е пикът на лунния цикъл, тогава Луната е осветена напълно от слънчевите лъчи. От пълнолунието започва следващата фаза, намаляването на Луната. Това е най-напрегнатото време от лунния месец.

Влиянието на пълнолунието започва да се усеща три дни преди самото събитие. Слънцето и Луната се намират един срещу друг в знаците Близнаци и   Стрелец. Събития в деня на точната опозиция често показват най-важните теми в този момент на нашия живот. Понякога събитията се случват така, че сами ни показват какво трябва да променим и от какво да се освободим. Светлината на пълната Луна ни показва наяве всичко, което е било скрито, помагайки ни да направим правилния избор.

Пълнолунието на 9 юни силно подчертава зодиакалната ос Близнаци – Стрелец и темите на тези два знака.

Слънцето в Близнаци символизира желанията, а Луната в Стрелец показва нашите емоционални потребности. Близнаците в астрологията имат връзка с разума, всички видове комуникации, информацията и обучението.

Близнаци и Стрелец си противостоят в зодиака, но заедно представляват двата полюса на една и съща енергия. Те са интелектуални, обичат да се учат, въпреки че Близнаците са по-внимателни към детайлите и по-логични, Стрелците пък имат по-силна интуиция, те са изразени философи. Стрелец е търсачът на истината и той може да стигне далече, за да я намери. Учи Близнаците да получават знания от самия живот, използвайки интуицията си, и след това всичко да им помага в натрупването на жизнен опит. Близнаците от своя страна учат Стрелците да не пропускат детайлите и фактите, да бъдат отворени за идеите на другите.

Пълнолунието най-силно ще бъде усетено от Близнаци, Дева, Стрелец, Риби. Юнското пълнолуние формира хармоничен аспект с Уран и Юпитер, което предсказва промени, а за някои и успешни моменти и събития.

Планетата Уран ни зове към свобода, независимост и оригиналност, но понякога нейната енергия се изразява в бунтове, раздели и непредвидими обстоятелства. За щастие имаме благотворното въздействие на планетата Юпитер в знака Везни, което ще помогне да превъзмогнем неудобните моменти, ако се появят такива.

Пълнолунието в Стрелец може да ни накара да действаме към по-авантюристични решения и такива, които да ни освободят от някои отговорности. Ще имаме голямо желание за свобода и за авантюристични изживявания. Но все пак трябва да се помъчим да запазим обективност  в действията си.

Предизвикателството на това пълнолунието в Стрелец е, че може да ни доведе до различни желания, до авантюризъм, свобода, пътешествия. И по това време ще ни е много трудно да чуваме и да разбираме  чуждите нужди.

Ще гледаме на всичко, ставащо около нас по-мащабно, за сметка на детайлите, които няма да забелязваме. 

Пълнолунието в Стрелец ще ни повлияе в сферата на вярата, на висшите идеали. Това донякъде може да ни създаде трудности при вземането на решенията.

Пълнолунието ще ни разтърси, ще промени много нашето еднообразно ежедневие.

Ще се помъчи да ни провокира с някакво събитие, което да ни напомни и да ни покаже, че някъде там, навън, съществува нещо ново и различно от рутината.
Ако някой от нас има желание да почувства промяната, сега е дошъл моментът да действаме и да се преборим с всички наши ограничения, бариери. Така ще успеем да отворим една нова врата. Проблемът е, че знаем, че там някъде има други възможности, нови перспективи, но сами сме се спрели и не сме поискали да ги вземем. Всичко е в нашите ръце, всичко зависи от нас. Сега  е настъпил моментът, ако някой има желание за приключение, да започне да действа. И най-важното е да изхвърлим всички наши страховете. Да се изправим срещу тях лице в лице.

Енергията на Стрелеца ще ни заведе на точното място в точния момент, ако сме готови за тази промяна. Ентусиазмът и оптимизмът му ще ни дадат сила да решим всеки проблем и всяка трудност. Много подходящо време за пътуване, образование, за духовни, културни и религиозни въпроси. Колкото повече се впускаме в новото и в различното, толкова повече ще откриваме на какво сме способни и какво умеем. Въпросът е да повярваме в себе си, в мечтите и целите си и да ги преследваме силно и страстно.

Пълнолунието в знака Стрелец е много подходящо за планиране на дългосрочни цели, ще ни напомни колко важно е да направим първата крачка и да не губим време в бездействие. 

Пожелавам ви това пълнолуние да ви дари с много вдъхновение и стремеж за реализирането на вашите цели.

Освободете се от страховете си, те са най-големият ви враг. Нямате нужда от тях. Разберете какво точно искате, разберете какво можете, научете се да вярвате в собствените си сили. 

Вие можете, вие сте способни, вие реализирате своите мечти! Подробностите и редът не са силната страна на деня. Скуката и досадата са прибрани в килера. Важни са нещата, които дават полет на духа. Днес може директно да изказвате мнение, без много церемонии и деликатност. Забавления, рискове, адреналин и търсене на истината и (в) любовта. Безбрежни хоризонти чакат да бъдат открити. Оптимизъм, въображение!

Ивелина Рускова, астролог  
astroiva@abv.bg, 0888 899 057  
Висшата Жрица – карта Таро за 18 април Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април

воалите на заблудата се отдръпват встрани

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април Хороскоп

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април

Тя учи как да постигнем равновесие в даването и получаването

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април

Можем да ползваме енергията за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април Хороскоп

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април

Тя е свързана със земната енергия, познава растенията и билките, умее да лекува, да създава уют и семейна атмосфера

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим

Силата – карта Таро за 11 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 11 април

Вместо да се борим за надмощие, е важно да се свържем с вътрешната си сила

Обесения – карта Таро за 10 април Хороскоп

Обесения – карта Таро за 10 април

Добре е да останем насаме и да си дадем време за преосмисляне и вглъбяване

Асо Мечове – карта Таро за 9 април Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 април

Днес сме свързани с висши информационни полета

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Това, което започнете в петък, ще даде добри плодове. Краят на седмицата е подходящ момент да се срещнете лице в лице със скрити проблеми.

Петица Мечове – карта Таро за 8 април Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 8 април

Започваме седмицата с изключително важното новолуние в Овен

Новолуние и слънчево затъмнение ведно Хороскоп

Новолуние и слънчево затъмнение ведно

При такава неистова енергия бездействието е направо животозастрашаващо!

Петица Чаши – карта Таро за 7 април Хороскоп

Петица Чаши – карта Таро за 7 април

Не бива да позволяваме на жизнената ни сила да изтича заради неща от миналото

Десетка Пентакли – карта Таро за 6 април Хороскоп

Десетка Пентакли – карта Таро за 6 април

Нещата се случват в лекота, без усилие, в усещане за радост и споделеност



.