Подкрепете ни!




ХороскопИвелина Рускова / 24 юли 2017

Вечният стремеж към най-доброто

Зодия Лъв от 23 юли до 23 август



За хората, родени под знака на Лъва, може да кажем смело, че им е провървяло. Лъвовете излъчват около себе си светла енергия. 

Обичат да са в центъра на вниманието. Тези хора са обаятелни и положително настроени, привличат към себе си много приятели и възможности, преминават през най-бурните и трудни периоди от живота си с чувство за хумор и оптимизъм.

В Лъва триумфира любовта, този знак е свързан със сърцето и всички постъпки на Лъва са от чисто сърце. По правило тези хора са със силни лидерски качества. Хора, родени за ръководители, за високи постове в професионален и социален план.

Лъвът има три нива на развитие. В началото е малкото Лъвче, незряла и неразвита личност. Те се прикрепят към другите, не могат да останат без подкрепа, както детето не може без майка си.

Второ ниво – на Лъва като Царя на джунглата, когато егото управлява личността. Тук той вече има желание и готовност да защити и подкрепи хората, които обича. 

Най-високото ниво: по-мъдър за възрастта си и велик учител за другите. 

Независимо до какво ниво са достигнали, всички Лъвове определят новите тенденции, те са шефове по природа и големи авантюристи. Имат тайно желание да бъдат звезди. Тяхната слабост – това е егото им, обожават да ги ласкаят. Ако го правите, те ще са готови на всичко. Имат завидно самочувствие за себе си, горделиви и своенравни.

В любовта Лъвовете са предани, но ако доверието им  не се оправдае, те никога няма да простят и да забравят. Това може да бъде достатъчно основание за раздяла, Лъвът си тръгва, без да се обръща. 

Лъвовете могат да скъсат отношенията и да оставят другия с разбито сърце, но за това по правило винаги имат желязна причина.

Ако сте се запознали с мъж Лъв, бъдете готови да го запомните. Това е открит човек с екстровертен характер, ярка и позитивно настроена личност. Голям романтик, обича да е център на вниманието в социалния си кръг. Той очаква да му се възхищавате, има силна нужда да бъде забелязан и оценен. Ако искате да бъдете до него  - хвалете го.

По принцип той е верен, предан и внимателен. Слънцето, което управлява Лъва, му дава огън и страст. Лъвът е неотразимо привлекателен за жените. Той е истински мъж, а нежният пол усеща това. Въпреки че има леко импулсивен характер, това се компенсира от неговите доказани достойнства. Този мъж може да бъде амбициозен и целеустремен, но това не означава, че ще забрави близките си.

Лъвът оценява ярките моменти в любовта, романтичен е, готов да направи така, че неговата избраница да се почувства кралица. Той не обича рутината и иска животът му да бъде изпълнен с романтика – такава е неговата душа. 

Мъжът Лъв привлича жизнерадостни жени с ярка външност и стил. Него го привличат жени, които се открояват благодарение на своята популярност. От половинката си той очаква внимание и възхищение. Ще бъде щастлив, ако тя се хвали с него пред приятелките си. Ако до него има искрена и вярна жена, която го уважава и му вярва, отношенията в семейството ще се развиват конструктивно. Той е страстен и упорит, жената никога няма да скучае. Като баща взема дейно участие в живота на децата си и е много важен за тях.

Лъвове обичат величието и властта, притежават лидерски качества. Те се стремят към високи длъжности.

Сред Лъвовете има много успешни бизнесмени и предприемачи. Както и във всичко останало те се стремят към най-доброто, както се полага на този царски знак. Великолепен офис, най-добрият автомобил, полет в първа класа и най-добрите хотели – всичко това е за Лъва.

За да бъде наистина щастлив, мъжът Лъв трябва да работи творческа професия, чрез която да проявява лидерските си качества. Те не приемат критика. Обичат властта и почестите, а всичко, което правят, е с цел да получат признание и уважение.

Жената Лъв също е ярка личност, нейното Слънце не хвърля сянка, то гори ярко, за да може да носи светлина и топлина на всички наоколо. Тези жени имат много достойнства, но все пак някои Лъвици трябва да обърнат внимание на своето огромно его.

Лъвиците имат царствен външен вид и прекрасни душевни качества. Тя е добра, честна и предана, нейната топлина грее близките ѝ хора. Понякога изглежда сякаш в нейната личност има нещо свръхестествено, все едно вътре в нея има някакъв източник на светлина. Тя е великодушна с децата и приятелите, нейната загриженост е топла като Слънцето. За всички празници тя прави специални подаръци на близките си. На нея ѝ харесва, когато ѝ се възхищават, забелязват нейната уникалност, уважават я.

Жената Лъв – това е въплъщение  на романтичната любов: тя е страстна, ярка и ефектна. Нейната светлина привлича мъжете, а от тях тя очаква в любовта същия ентусиазъм, страст и преданост. Търси мъж, с който може да се гордее. Когато отношенията станат много стабилни, тя може да бъде много ревнива. Нека знае, че трябва от време на време да дава свобода на партньора си, за да не го притиска. На Лъвицата подхожда мъж със силен и независим характер, в противен случай тя може да го задуши напълно.

Жената Лъв обича красивите вещи, нейният вкус понякога е малко екстравагантен, запомнящ се, винаги ще блесне със своето облекло. Ако някой мъж иска да ѝ привлече вниманието, трябва да избере най-подбраните вина с най-хубавия шоколад, да я покани в най-изискания ресторант. 

Лъвицата обича да посещава салоните за красота, за да поддържа визията си безупречна. Тя е човек, който обича удоволствията в живота, за нея всеки ден трябва да е празник, а ако не - тя ще си го направи. 

В професионален план е много амбициозна, има своите цели, към които се стреми и най-важното е, че притежава тази сила и енергия, за да достигне крайния резултат. Толкова много енергия и страст има в нея, но трябва да се научи единствено да развива практически подход към нещата.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057
Десетка Чаши – карта Таро за 29 март Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 29 март

Всички чаши са напълнени догоре с усещане за изобилие, чудеса, щастие и любов

Крал Чаши – карта Таро за 28 март Хороскоп

Крал Чаши – карта Таро за 28 март

Той ни носи посланието да сме меки и свързани със сърцето

Двойка Жезли – карта Таро за 27 март Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 27 март

Поставени сме пред избор и имаме нужда от време, за да вземем правилното решение

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е ден за творчество, в четвъртък бъдете решителни, в неделя се погрижете за по-възрастните ви близки

Крал Мечове – карта Таро за 26 март Хороскоп

Крал Мечове – карта Таро за 26 март

Ще имаме възможност да видим ясно посоката занапред и да придобием безпристрастен поглед над цялостната картина

В Индия празнуват Холи – фестивал на любовта, цветовете и пролетта Хороскоп

В Индия празнуват Холи – фестивал на любовта, цветовете и пролетта

Той продължава една нощ и един ден, започвайки от вечерта на пълнолунието

Десетка Пентакли – карта Таро за 25 март Хороскоп

Десетка Пентакли – карта Таро за 25 март

Случват се мощни размествания и е възможно да поемем по нов път

Днес е пълнолунието във Везни Хороскоп

Днес е пълнолунието във Везни

То ще е последвано от коридор от затъмнения, който обещава да е богат на събития

Кралица Чаши – карта Таро за 24 март Хороскоп

Кралица Чаши – карта Таро за 24 март

Днес е ден, в който трябва да се вслушаме в гласа на сърцето си

Седмица Пентакли – карта Таро за 23 март Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 23 март

Всяко усещане за липса е част от лечебното пречистване, което създава място за новото

Четворка Пентакли – карта Таро за 22 март Хороскоп

Четворка Пентакли – карта Таро за 22 март

Добър момент да споделяме това, което имаме, защото така се настройваме към потока на изобилието

Петица Мечове – карта Таро за 21 март Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 21 март

Желанието да победим на всяка цена излага на риск всичко, което сме изградили дотук

Осмица Чаши – карта Таро за 20 март Хороскоп

Осмица Чаши – карта Таро за 20 март

Важно е да намерим нещо вдъхновяващо, което да ни води напред

Двойка Жезли – карта Таро за 19 март Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 19 март

Добре е да си дадем сметка за нещата, които ни спират – дали са страхове от неизвестното или спомени от минали несполуки?

Колесницата – карта Таро за 18 март Хороскоп

Колесницата – карта Таро за 18 март

Пътят не е гладък, но носи вдъхновение

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Във вторник се погрижете за здравето си, в четвъртък бъдете смели, в петък не решавайте финансови въпроси