Подкрепете ни!




Любопитно1 януари 2017

Козирозите да запретнат ръкави

Астропрогноза за 2017-а за зодия Козирог



Какво ни очаква през 2017-а? Астроложката Ивелина Рускова представя своите прогнози за всяка от зодиите специално за www.spisanie8.bg. 
До момента: ОвенТелецБлизнациРакЛъвДева,


Покровител на десетия знак от зодиака е планетата Сатурн, а тя влиза в 2017-а със скорост, по-голяма от средната. Това означава, че Козирозите увеличават оборотите си.

Въпреки че през изминалата година движението е било на високи обороти, имало е съмнение накъде да се върви. Един път напред, после назад, а някои постоянно са се лутали и колебаели коя посока да поемат.

Новите начинания са донесли разочарования, но през 2017 г. всичко ще се промени по вълшебен начин. Ако преди сте умеели да се вглъбявате в себе си до степен, сякаш целият свят около вас не съществува, то сега ще победи интересът към външния, заобикалящия кръг.

Хороскопът предупреждава за повишена активност, която от своя страна няма да позволява да довършвате нещата до края – това е нещо, за което трябва да се помисли. Козирозите ще искат да бъдат навсякъде, ще се хващат и за най-малките подробности, ще вършат по няколко неща наведнъж.

Тълпи подчинени чакат разпорежданията и заповедите ви, но вие нямате време да се занимавате с по-нискостоящите, те ви отнемат от силата и времето. Ако нямате подчинени, ще ви се наложи да се занимавате с дребни ежедневни дела.

Ще изпитвате повишен интерес към всичко, което се случва около вас. Любопитството ви ще бъде изострено до степен, че ще искате да знаете всичко, да надзърнете на места, където никой не може да влезе, просто маниакално любопитство. Ще се впечатлявате от най-малкото, ще се разпилявате на сто места. Но и ще проявявате литературните си способности. Писателите ще създадат най-добрите си произведения.

Ако се занимавате с журналистика, ще бъдете на гребена на вълната. Историците, филолозите и изкуствоведите ще заемат достойно място в обществото.

Добре е да пътувате в далечни места и страни, пътуванията ще отнемат много от времето ви и въпреки че чужденците ще ви дразнят, няма какво да се прави, голяма е вероятността именно те да бъдат хората, с които ще ви се наложи да си сътрудничите. 

Обучението също ще бъде успешно през 2017 г. Много от вас ще получат дипломите си.

Пазете се от болезнени фантазии и откъсване от реалността. Избягвайте всякакви ексцесии и крайности, има вероятност към края на годината да изглеждате в очите на хората като тирани, диктатори или анархисти.

Вече няколко години Козирозите получават приходи от бизнес, аренда или семейни начинания. Тези от вас, които имат такъв успех, са стигнали до него неочаквано, решението за това е било внезапно, но същевременно е донесло своите дивиденти. На вас това положение ви харесва, то ще се запази и през новата 2017 г.

Вероятно е да настъпят разочарования, свързани с финансовата ви независимост, най-вече за хората, които са на държавна работа или наемни работници. Точно тук е моментът да вземете съвета на звездите и да не се отчайвате, а да се обърнете за помощ към семейството - нов семеен бизнес ще ви донесе добри приходи.

Смяната на жилището може да е на късмет, ще бъдете доволни от решението си. Някой може да започне ремонт, който ще подобри вида на жилището. Важно е да поправите тавана или покрива.

Любов ви очаква в училище, навън, у дома. Срещата ще бъде изпъстрена с листенца от рози, ще е пропита от изискани аромати и трепета на изящни стихове. Не пропускайте такава романтична възможност, която ви предоставя любовния хороскоп за 2017 г. Възможно е да се стигне до... Менделсон.

Годината обещава поддръжка от благодетел – Юпитер. Помощта ще дойде неочаквано, а вие ще сте щастливи и благодарни.

През изминалата година жените Козирог са били общителни, чувствали са се силни. Били са влюбени или поне романтично настроени, отделяли са време за здравето, красотата си и са се вълнували как изглеждате в очите на другите. Много внимание са обръщали на децата. Хороскопът показва, че през 2017 г. повече усилия ще отделят за близките си. Възможно е да са пренебрегнали някого, нещо да не са доогледали или да са забравили. Всичко в живота им ще се случва внезапно и непредсказуемо.

Основно това ще касае близкото обкръжение. Може да получат неочаквано предложение за работа или възможност за повишаване на квалификацията. Техният ангел хранител ще им помогне да довършат тези неща, които отдавна са забравили. Много неща, свързани с миналото, ще възкръснат и ще бъдат добре дошли.

Не си струва да се съжалява за това, което си отива. Нещо се разваля само за да може да освободи място на новото. Всички ще изпитват влечение към неизвестното, към тайните на Вселената. Любовта и саможертвеността към близките ще надминат всички очаквания.

През 2017 г. мъжете Козирози вече няма да се съмняват накъде вървят и даже ще крачат с големи крачки. В думите им има страст, а в поведението - крайности от всякакъв вид. Неочаквано ще се появят стари познати. Това ще бъде добре за бъдещето на мъжете Козирози.

Голяма част от тях ще заприличат на мечки, даже по-страшни. Срещата с такъв индивид е опасна, може да се очаква всичко. Мъжете Козирог ще могат да приключват с всекиго по най-бруталния начин. Единственото, което ще е в състояние да ги спре, са романтиката и любовта. 

Мъжете Козирози непременно ще имат знакови промени в живота си. Особено тези, които учат, пътуват често в командировки или ще се женят. Всички те ще започнат нов живот, който ще ги кара да се чувстват много по-добре от преди.

Звездите ги съветват да запретнат ръкави. Някои ще започнат ремонт, други - някакъв бизнес, мнозина ще придобият неочаквана популярност, ще се гордеят със себе си. Работата, идеите им ще доведат до успех. Трябва да се пазят от зависимости. Духовна борба – ето какво им предстои.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Защо пълното слънчево затъмнение на 8 април предизвиква тревога в САЩ Любопитно

Защо пълното слънчево затъмнение на 8 април предизвиква тревога в САЩ

Училища се затварят и хората са помолени да се запасят с храна, вода и гориво, валят черни прогнози

Английските национали в подкрепа на болните от Алцхаймер Любопитно

Английските национали в подкрепа на болните от Алцхаймер

През второто полувреме в мача с Белгия футболистите бяха без надписи на фланелките си

Финландия остава най-щастливата страна в света за седма година Любопитно

Финландия остава най-щастливата страна в света за седма година

България се качва на 81-о място от 143 държави във веселата класация

Как да се справите с хора, които говорят твърде много Любопитно

Как да се справите с хора, които говорят твърде много

Те просто не могат да се спрат да бърборят, а често дори не осъзнават, че го правят

Астрофизик откри физически недомислия във филма „Дюн: Част втора“ Любопитно

Астрофизик откри физически недомислия във филма „Дюн: Част втора“

Някои детайли, свързани с пясъчните червеи, са ненаучни

Щъркелът Ярен другарува с рибаря Адем 13 години Любопитно

Щъркелът Ярен другарува с рибаря Адем 13 години

Птицата се върна рано при своя приятел тази пролет

Мощен срив в системите на Facebook и Instagram Любопитно

Мощен срив в системите на Facebook и Instagram

Услугите на Meta бяха недостъпни, емисиите спряха, проблеми имаше и с влизането в Google

Наредиха на чиновниците в САЩ да избягват „проблемни“ термини като „майка/баща“ и лични Любопитно

Наредиха на чиновниците в САЩ да избягват „проблемни“ термини като „майка/баща“ и лични местоимения

Държавният секретар Антъни Блинкен инструктирал служителите на Държавния департамент с писмо

Вземи тъмните ми дни и ми донеси светли Любопитно

Вземи тъмните ми дни и ми донеси светли

Какво разказват в Румъния за историята на усукания червено-бял конец

Конете във Виена вече ще са с пластмасови подкови Любопитно

Конете във Виена вече ще са с пластмасови подкови

4000 евро годишно струва на кочияша подмяната, общината обещава субсидии

Исландия възобнови търговския китолов, варварството продължава Любопитно

Исландия възобнови търговския китолов, варварството продължава

Изтребването става „по-хуманно“: забранено е да се убива кит пред очите на малкото му

Кой е авторът – човек или изкуствен интелект? Любопитно

Кой е авторът – човек или изкуствен интелект?

Можем ли да различим създаденото от човека от генерираното от изкуствения интелект? Нека заедно направим един експеримент.

Стотици страници култура безплатно онлайн Любопитно

Стотици страници култура безплатно онлайн

ЮНЕСКО отвори световната дигитална библиотека на 7 езика

Италия планира да построи най-дългия висящ мост в света до Сицилия Любопитно

Италия планира да построи най-дългия висящ мост в света до Сицилия

Мечтите за този проект съществуват още от времената на Древния Рим